Cześć! 🏇
Mój Tato specjalizuje się w rzeźbiarstwie w drewnie, a z racji, że konie są Jego pasją, stanowią największą część Jego twórczości, którą chciałabym Wam przedstawić! 🙂
Podobają się Wam? Może sami uwieczniacie jakąś inną techniką Waszą pasję? Decoupage, origami, jakiekolwiek handmade, szkice, obrazy? 🙂
* 100% eko - wykonane z drewna - najczęściej lipowego;
* wysoka jakość materiałów - malowane bejcami wodnymi
* różne kolory
Link do większej ilości prac posiadam w profilu.
Dublowanie wątków, giga zdjęcia, brak edycji postów
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Uciszenie do czasu zmiany reklamowego nicka - proszę o kontakt po zmianie
wątek zamknięty
Wszystko fajnie ale forum nie służy do namolnej reklamy. Zwłaszcza PW jak mniemam nie tylko ja dostałam. Od tego mamy dział ogłoszeń i tam proszę się reklamować.
wątek zamknięty
Niestety nie znalazłam informacji, która mówiłaby, że nie mogę tutaj zamieścić ogłoszenia. Jestem nowa na tym forum i szczerze mówiąc, jest ono kiepsko zorganizowane, nic nie da się znaleźć dla ułatwienia początków. Zrozumiałam, że w tym dziale w odróżnieniu od działu ,,konie", można pisać o wszystkim. 🙂
W każdym razie dziękuję za wskazówki.
wątek zamknięty
Kiepsko zorganizowane? I w dziale towarzyskim i końskim jest wątek REGULAMIN, który wystarczy przeczytać. Żeby cokolwiek znaleźć to trzeba choć trochę poszukać.
wątek zamknięty
No i super - dziękuję za informację.
Właśnie, dobrze to określiłaś - żeby znaleźć, trzeba trochę poszukać - a wszystko powinno być bardziej jednoznacznie i zrozumiale napisane. Szczerze mówiąc, to gdy wejdę w te działy, to nie widzę nadal tematu ,,Regulamin"... Powinien on ,,wisieć" u góry. Pierwszy raz spotykam się z takim forum.
No i super - dziękuję za informację.
Właśnie, dobrze to określiłaś - żeby znaleźć, trzeba trochę poszukać - a wszystko powinno być bardziej jednoznacznie i zrozumiale napisane. Szczerze mówiąc, to gdy wejdę w te działy, to nie widzę nadal tematu ,,Regulamin"... Powinien on ,,wisieć" u góry. Pierwszy raz spotykam się z takim forum.
Ooo, dopiero teraz ujrzałam w bałaganie innych wątków, że istnieje taki o nazwie ,,REGULAMIN". To zmieniłam treść posta, nie ma w nim żadnej reklamy 😀 Coś tak, jak wątek o zdjęciach, które wykonujecie.
wątek zamknięty
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
05 lutego 2017 11:28
Przy rejestracji klika się na "zgadzam się" pod czymś takim:
* Zastrzegamy sobie prawo do zmiany powyższego regulaminu bez ostrzeżenia. Treść aktualnego regulaminu jest zawsze dostępna pod adresem: http://re-volta.pl/forum/agreement.txt
* Ponadto obowiązuje regulamin moderacji, do wglądu tutaj: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,511.0.html Nieprzestrzeganie tych zasad może zakończyć się zablokowaniem kontaWystarczy czytać na co się człowiek zgadza i już nie trzeba szukać w bałaganie
wątek zamknięty
Oczywiście, że masz rację, co nie zmienia tego, że forum mogłoby być lepiej zorganizowane - wątek ,,Regulamin" powinien być zaznaczony np. innym kolorem i podpięty na samej górze, a nie w środku tematów, aby każdy mógł go przejrzeć w każdej chwili, po prostu żeby rzucał się w oczy. Czasem akceptujemy coś, nawet czytamy, a po jakimś czasie, np. po roku chcemy dodać post i chcemy sobie przypomnieć regulamin i szukamy jak głupi. To bardzo niepraktyczne rozwiązanie.
... a od teraz proszę o nieofftopowanie, bo mój wątek ma inną nazwę i cel 🙂
wątek zamknięty
.. a może rękodzieło nie tylko końskie. Na pewno zaglądałbym częściej i coś podesłał.
Bera7: trochę się czepiasz bo ani namiarów tu nie ma , ani cen , ani oferty.... wg mnie ciekawy wątek, a jeszcze ciekawszy po rozszerzeniu.
wątek zamknięty
melehowicz, post został edytowany, wcześniej ceny były podane ;-)
wątek zamknięty
Jakoś skojarzyło mi się z wścibską babą, która pakuje mi się do domu i denerwuje ją jak układam poduszki na kanapie. Wyprosiłabym za drzwi.
Słabe wejście na forum, a szkoda, bo prace bardzo ładne. Mamy do tego odpowiedni wątek. Ten przed edycją był ogłoszeniem, po edycji jest dublem.
wątek zamknięty
Sienka, uśmiałem się serdecznie z porównania ale jest ono w punkt 🤣
Drewniane4katy, edytuj posty a nie nabijaj jeden pod drugim - to też jest w regulaminie ale jeśli nie ogarniasz czytania (mam tu na myśli regulamin) do czego w sumie masz prawo, to teraz już wiesz. 😎
wątek zamknięty