mils, dzięki! Konisko bardzo fajne jest, bo jak ja nie spieprzę to koń też raczej nie 😁
anil22, zazwyczaj na przejazdach bardzo się skupiam i...często gadam pod nosem, ale dość głośno, więc raczej stresu u mnie się nie zobaczy 😁
taggi, a, bo ja taka z metra cięta jestem, wiecznie w warkoczyku to dużo się nie różnię od dziecka 😁 Z resztą podopieczna mojego trenera na tych zawodach dała mi 16 lat, a mi zaraz oczko stuknie 😎
Co Ty gadasz za głupoty, że mało profi wyglądacie!! Wyglądacie cudownie, jesteście dla mnie autorytetem, że jak się chce, to można tak samo jak podziwiam i będę podziwiać Dargolę :kwiatek:
branka, już kiedyś ktoś tu pisał właśnie, ze jestem czyimś klonem, jak widać takich popaprańców jest więcej 😂
Rudzielc_23, ależ kusi taki piękny niebieski komplet 😍
Kahlan, nic tak nie cieszy jak siedzenie na koniu po przerwie, coś o tym wiem 🙂
mymelodii, bardzo wdzięczną ma mordkę 🙂 Poka więcej!
kolebka, aaaaaale ciacho 😍 Dawaj go częściej 😜
anai, nic mnie tak nie cieszy jak możliwość spełniania się w tym, co kocham robić. Dostałam szasnę powrotu do startów i to tak ambitnie, więc banan z twarzy nie schodzi 🙂 Widziałam na fb info o Siwym, oby miał super szczęśliwy dom i odnosił dużo sukcesów, a dla Ciebie OGROMNE gratulację za to jaka robotę zrobiliście :kwiatek: Szukaj szybko nowej top fury 😎
brzezinka, chyba musisz już wsiadać na Twoją Młodzież, bo córa zarąbiście wygląda z Rudą 😍
A my kolejny weekend, kolejne zawody. Tym razem bez szału, ale biorąc pod uwagę, że w środę przed zawodami wylądowałam nieprzytomna w szpitalu z gorączką ponad 40* było i tak nieźle 😁
W sobotę byliśmy w Podkowie Leśnej, jechałam LL i L. Jak na złość LL było z trafieniem w normę czasu, czego za cholerę nie potrafię, więc pojechałam baaardzo spokojnie, bo wtorkowy trening był walką o przetrwanie (prędkość nadświetla i te sprawy..). W L za to poniosła mnie ułańska fantazja, przez co drągi leciały jak szalone.
W niedzielę pojechaliśmy do Bobrowego i tam jechałam już tylko dwa razy L. W pierwszym przejeździe nie miałam zupełnie siły, miałam wrażenie, ze go nie zatrzymam, że idzie jak zły, ale na 3 ewidentnie chciał mnie zostawić 😁
Filmiki:
LL w prawie w zwolnionym tempie 😁 Lka pierwszy dzieńBobrowy L klasa