Anonimowi Zakupoholicy

Ada   harder. better. faster. stronger.
05 sierpnia 2009 18:20
POMOCY  🙄

Potrzebuję małej-wieczorowej (koniecznie z paskiem na ramię lub przez głowę na bok) torebki CIEMNO BRĄZOWEJ.
Może komuś rzuciła się takowa w oczy  👀
- 3 sweterki Plazza Italia
-dunki adidasa
-trampki lacoste
-trampki nike
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
05 sierpnia 2009 23:45
2 pary dzinsów levi's!  💃 Zbankrutuje..
Mazia   wolność przede wszystkim
06 sierpnia 2009 07:43
Niewidzialna, jakie levi'sy kupiłaś? za ile i gdzie?
PS. tez sie przymierzam, ale ciągle chudnę 😉 więc jeszcze zaczekam i kupię sobie najpiękniejsze spodnie świata 😜
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
06 sierpnia 2009 08:41
- turkusowe sandałki
- fioletowa koszulka Vero Moda
- zielona koszulka z kołnierzykiem Vero Moda
- czarna bokserka Prima Vera
- fryzjer

poza tym dla Młodego 4xbody z krótkim rękawkiem i czapeczkę, bo zakupy typu obiadki i deserki pomijam 🙂

Niech już się te wyprzedaże skończą, bo u mnie totalny brak kasy a wszystkie sklepy kuszą - 70% mniej, 1/3 ceny itp. itd  🤔
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
06 sierpnia 2009 12:46
KuCuNiO   Dressurponyreiter
06 sierpnia 2009 16:19
balsam do ciała Grapefruit z Body Shopu:-)
śliczne bikini Roxy w różowo-zielono-biało-złotą kratkę z gwiazdkami i sercami :-P
- siatki na siano
- miodowy wklad do likita (juz go nie ma, zostal pochloniety w pol godziny.....  :/)
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
06 sierpnia 2009 18:29
pad Anky Hortensja  😍
06 sierpnia 2009 22:16
Nasturcja-Renata koniecznie pokazuj na koniu  😀

Z dziś:
-kolejne fioletowe spodnie Springfield  😡
-pasujący fioletowy szalik/chusta Springfield
-pasek House (z klamrą w kształcie kasety  :hihi🙂
-bluzka House
-Conversy czarne  😜
-nowy telefon Nokia 5310

POMOCY  🙄

Potrzebuję małej-wieczorowej (koniecznie z paskiem na ramię lub przez głowę na bok) torebki CIEMNO BRĄZOWEJ.
Może komuś rzuciła się takowa w oczy  👀

? Może jednak ktoś widział takową ?
Mazia   wolność przede wszystkim
07 sierpnia 2009 09:17
Niewidzialna
te pierwsze są zejebi.... i nie drogie 😉 gratuluje zakupu, też o nich pomyślę  😉
balsam do ciała Grapefruit z Body Shopu:-)

Pachnie cudownie, jednak jak dla mnie ma srednia konsystencje i za malo nawilza.

Sama z Body Shopu przerzucilam sie na  Lush - zainspirowana dobra opinia jednej re-voltowiczki. Nabylam droga kupna balsam do ciala Sympathy for the Skin - Vanilla Pod Infusion. Genialny! A pachnie tak,ze kolega z pracy, który siedzi przy biurku na przeciwko, wczoraj dwa razy sie mnie pytal, czy czuje zapach lodów waniliowych, zanim sie zorientowalam, ze to JA przeciez tak pachne 😉

Niestety Lush nie ma w Polsce, najblizszy w Niemczech badz u Pepików.
dawno mnie tu nie bylo, a wiec  😁 😁 😁 :
i

😡 😡 😡
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
07 sierpnia 2009 12:14
Mery koniecznie zdaj relację jak przeczytasz "Wrogowie publiczni". Sama się zastanawiam, bo film dla mnie był rewelacyjny 😜
07 sierpnia 2009 15:04
Hiacynta, a teraz ty mnie zaciekawiłaś, mnie osatatnio produkty Body Shop'u już mnie nudzą.
Ale na szczęscie widzę że co nieco jest na allegro z Lush. Opakowanie nie wyglądają zbyt "imponująco" ale wkońcu liczy się zawartość.

mery, konieczie zdaj relację jak przeczytasz Hohaj.
Już od 2 miesięcy mnie korci zakup ale zawsze jest jakaś "inna" w kolejce.
Leczcie się baby 😉 Jak czytam o waszych zakupach, to stwierdzam, że niektórym już niedużo brakuje do:
http://pracawsprzedazy.gazeta.pl/sprzedaz/1,86514,6889871,Mania_posiadania.html
I to nie jest złośliwe. Nie mogę przestać się dziwić jak wam nie szkoda ciężkiej kasy na 20-tą podobną rzecz.
Seksta   brumby drover !
07 sierpnia 2009 17:45
mery!!! Kupiłaś ten zestaw DVD jeeeeeeeee 😉) miłego oglądania 😉

deidre  widzisz, niektórzy się dziwią a niektórym jest  z tym dobrze. Jestem zdania, ze pieniądze są po to by je wydawać a nie chować do skarpety.  😎
A ja upadłam na głowę i kupiłam sobie to:

A to do gabinetu, to waga, bo guzik widać
deidre  widzisz, niektórzy się dziwią a niektórym jest  z tym dobrze. Jestem zdania, ze pieniądze są po to by je wydawać a nie chować do skarpety.  😎

Pewnie. Ale w takim razie po co potem te żale, że "ojejku tyle kasy wydałam  🤔wirek: ", "o rety 20-ty XXX  😜 , zabrońcie mi chodzić na zakupy dziewczyny bo zbankrutuję".
😎
deidre te teksty to taki rytuał jest..  😉
07 sierpnia 2009 19:28
- 3 książki Rosie Rushton z jednej kolekcji
- kolejna tej autorki z innej kolekcji
- i...

mam nadzieję, że będzie równie dobra co film, albo i lepsza 😉
kusiła mnie jeszcze książka "Wrogowie publiczni", ale na razie odpuściłam. Czaję się też na "Jesienną miłość", ale nigdzie nie ma. Chyba zamówię przez neta 🙄
Mery koniecznie zdaj relację jak przeczytasz "Wrogowie publiczni". Sama się zastanawiam, bo film dla mnie był rewelacyjny 😜

nie moglam nie kupic za pol ceny 😉 jak sobie juz przegladalam ja, to podoba mi sie to, jak jest napisana 😉 jak przeczytam te cegle, to dam znac napewno 😉

mery, konieczie zdaj relację jak przeczytasz Hohaj.
Już od 2 miesięcy mnie korci zakup ale zawsze jest jakaś "inna" w kolejce.

ja zauwazylam przypadkiem na polce i okladka od razu mnie zaczarowala, jak przeczytam to dam znac tyz 😉

mery!!! Kupiłaś ten zestaw DVD jeeeeeeeee 😉) miłego oglądania 😉

jak tylko dojdzie biore sie za Dzieciaki 😉 dzieki za cynk 😀 !!

strasznie mi zal, ze nie pojechalam na koncert wiec chociaz przymierzam sie do: 

i moze ???

ale to jeszcze musze przemyslec 😉
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
07 sierpnia 2009 23:38
Nie mogę przestać się dziwić jak wam nie szkoda ciężkiej kasy na 20-tą podobną rzecz.

Bo dla niektórych zazwyczaj to nie jest "podobna rzecz",  tylko zupełnie inna (może z wspólnymi elementami, barwami, ale inna)  🤣

-  Kantar i uwiąz Anky fioletowo- zielony
Długo na niego chorowałam (bo jest do 2 moich ulubionych komplecików), a koń był wybitnie grzeczny ostatnio.  😁
- Fajowy półsztywny kuferek jako torba wisząca na boks.
- Lina ok 4 m do naturala
07 sierpnia 2009 23:51
Nasturcja-Renata koniecznie pokazuj na koniu  😀

wstawiałam fotkę w szmatoholikach zanim kupiłam padzik. Wtedy był pożyczony od koleżanki  😁 Niestety nie mam owijek  🙁

w kompleciku  🙂

padzik na kawałku  😁 konia
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
08 sierpnia 2009 00:27
hehe też Cię wzięło na hortensje? ślicznie  🙂

A tak ot czy Twoja nie ma przypadkiem dość mocno zawężonych strzałek przednich kopyt (ogólnie zacieśnionych kopyt) ?
Tak mi się coś wydaje patrząc na fotkę. Jeśli tak podpytałabym babki z wątków kopytowych i upewniłabym się w wyborze kowala
Renia!! Wyśledziłam Cię!! No ładnie!! 😀 😀 😀
08 sierpnia 2009 02:40
Dorotheah  :kwiatek: dzięki

Co do kopyt. Wet zwróciła uwagę, żeby kopyta robić "na okrągło" a czy to akurat wynika z tego o co pytasz, to niestety nie wiem  😡 Jak będzie kowal next time, to się dopytam  😉

Burzolku  👀 śledzisz mnie? No ładnie  😁

Przepraszam za  🚫
mery, nie lubię cię.... za ten sześciopak...

Pokemon no to pojechałas!
derka siatkowa
bacik fleck
08 sierpnia 2009 22:22
- siodło ujeżdżeniowe Prestige Top Dressage 😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się