ehh, mój portfel będzie długo leczył się po ostatnich zakupach. w tym tygodniu... buty T.Hilfiger buty adidas oryginals za kostke sweterek szary stradivarius koszulki bokserki ( ze 3 napewno) portfel skórzany wittchen ( dla taty na dzień ojca) 3 książki typowo 'końskie' a w planach jeszcze troche rzeczy jest... 🙄 😡 edit. zapomniałam o stroju kąpielowym i japonkach... 🙄
3 ksiazki, w tym 2 konskie sweter, koszulka i rybaczki Camaieu slownik francuski sweterek z krotkim rekawkiem z lumpeksu
musze jeszcze kupic sandaly, kilka koszulek i bluzek, krotkie spodenki a przede wszystkim oplacic wyjazd, tylko nie wiem skad brac kase na to wszystko 🙄
już się na nią nie mogę doczekać. ja taki wybredny fusyt jeśli o torebki chodzi, wreszcie znalazłam coś co mi się spodobało. bo moja skórzana ze szmateksu już się dosłownie rozpada na kawałki 😀 🤔wirek: 😅 💃
Mnie ostatnio mój zakupoholizm przerasta... Czekam z utęsknieniem na wypłatę, bo konto świeci pustkami ale na zakupy pójdę.... jeansy Reserved gumki, opaski, spineczki itp w H&M sweterek atmosphere cotton eskadrona i Veredusy z allegro.... idę grać w totka... 😉
- trampki big stara - kilka bluzek z big stara - jeansy - sukienka 😲 - japonki lacoste - podkład - korektor - tusz do rzęs - 2 staniki i 2 pary majtek 😉
exploited, mam taką samą torbę, tylko,że czarną. Już chyba drugi rok i jest w idealnym stanie 👍 także na pewno nie pożałujesz 😉 Frania, poooookaż sukienkę !
wczoraj moja brązowa przeżyła test bojowy. przeżyła bardzo hardcore`ową wyprawę na domki, z bardzo hardore`wymi ludzmi w samochodzie. jestem mega zadowolona, bo większość moich toreb nie przeżywała testu bojowego na imprezie. pakowność i wytrzymałość to podstawa, a ta torba jest bez zarzutu 🙂 polecam wszystkim, bo i cena też bardzo miła.
Nabyłam właśnie online komplecik bielizny.. Bardzo mi się podoba tylko boję się jak z dopasowaniem bo nigdy dotąd w necie bielizny nie kupowałam.. Na szczęście sklep dopuszcza zwroty wiec mam nadzieję, że będzie ok.