A ja tez mam taka kurtkę i przyznam szczerze ze kupiłam ja tylko dlatego , że była tania ;p a mile mnie zaskoczyła 🙂 A teraz proszę was o radę wiedzie może gdzie znajdę chustkę/arafatkę kolorową tzn żeby było jak najwięcej kolorów ... Była taka kiedyś w Pull&Bear ale już nie ma ;/ może być pastelowa ...?
Wcozrajze zakupy? Hmm no to odebralam prawko, do tego prezent dla znajomej na 18'nastke(taki wieeeeeeeeeeelki pluszowy mis 😜 ) i zestaw w McDonaldzie 😁
wczoraj byłam na zakupach i szczerze - chyba juz nie lubię w przymierzalniach kartka - max 3 sztuki, 3 to ja biorę jednego modelu rozmiary zeby zobaczyc w czym najlepiej, a mierzac spodnie, sciagajac za kazdym razem zimowe buty to ja pieprze takie zakupy...
finalnie olałam kartki, zapakowałam się do przymierzalni z 16 parami jeansów, zmierzyłam je w 6 minut! kupiłam 3 pary i odetchnełam ze na jakis czas mam spokoj...
zakupocholiczki kochane! (panów pomijam celowo 😉 ) nie rzuciła wam się w oczy jakaś czarna tunika z ćwiekami? tzn z jakimś drobnym elementem, np w talii itp 😉 help!
zakupocholiczki kochane! (panów pomijam celowo 😉 ) nie rzuciła wam się w oczy jakaś czarna tunika z ćwiekami? tzn z jakimś drobnym elementem, np w talii itp 😉 help!
ja kupilam wlasnie na allegro czarna tunika z cwiekami 😁
Smart- Te sklepy, o których piszą dziewczyny- to i ja się zgadzam🙂 Żebyś jednak nie musiała jechać do Wawy po tunikę, spróbuj zobaczyc w Venus na piętrze w sklepie hmm... Jak stoisz przodem do Sunset S. to ten z lewej strony😀
szukam rekawiczek wełnianych, chętnie z jakimś wzorem, kremowych (ale wzorem z wełny, nie w innym kolorze). Jak by rzuciły się wam takie w oczy to dajcie znać :kwiatek: