Anonimowi Zakupoholicy

Ponia jaka kurtke?
Ponia   Szefowa forever.
30 stycznia 2010 22:29
Barbor taką http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=849702415
Tylko na tym zdj brzydko wygląda, w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej🙂
Ponia, Będziesz zadowolona. Mam taką samą. A przy porównaniu cena-jakość wypada super 😉
wyglada duzo lepiej i tez taka mam.spawdza sie super.
3/4 hipodromu tez taka ma  :emota2006092:
chyba faktycznie jest ciepla
Sigma, U nas prawie cała stajnia 😁
bo te kurtki sa poprostu bardo fajne,cieple, tanie, wygodne, lekkie i przepuszczaja powietrze
Ponia   Szefowa forever.
30 stycznia 2010 23:03
Tylko,że na hipo były sprzedawane po 150 zl :P
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
02 lutego 2010 21:05
Wiecie czy gdzieś w necie jest sklep z bielizną nocną calvin klein? Podoba mi się jeden komplet, ale nie mogę w internecie znaleźć żadnego sklepu.
cieciorka   kocioł bałkański
02 lutego 2010 22:06
czy są duże słuchawki, które można podlączyć do telewizora?

gdzie je kupic?
Scottie   Cicha obserwatorka
03 lutego 2010 09:04
Są. Są nawet takie bezprzewodowe, mój tata ich często używa. Kupił na allegro.
A ja tez mam taka kurtkę i przyznam szczerze ze kupiłam ja tylko dlatego , że była tania ;p a mile mnie zaskoczyła 🙂 A teraz proszę was o radę wiedzie może gdzie znajdę chustkę/arafatkę kolorową tzn żeby było jak najwięcej kolorów ... Była taka  kiedyś w Pull&Bear ale już nie ma ;/ może być pastelowa ...?
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
03 lutego 2010 16:18
Wcozrajze zakupy?
Hmm no to odebralam prawko, do tego prezent dla znajomej na 18'nastke(taki wieeeeeeeeeeelki pluszowy mis  😜 ) i zestaw w McDonaldzie  😁
wczoraj byłam na zakupach
i szczerze - chyba juz nie lubię
w przymierzalniach kartka - max 3 sztuki, 3 to ja biorę jednego modelu rozmiary zeby zobaczyc w czym najlepiej, a mierzac spodnie, sciagajac za kazdym razem zimowe buty to ja pieprze takie zakupy...

finalnie olałam kartki, zapakowałam się do przymierzalni z 16 parami jeansów, zmierzyłam je w 6 minut! kupiłam 3 pary i odetchnełam ze na jakis czas mam spokoj...
Fomapan 400DX
Fuji X-tra 800

Nikkor 70-300mm G AF + grip MB-17 🏇
Wawrek osobiście polecam Fuji Superia (iso 400) niż tą x-tra 😉
400 ciągnie mi na tym śniegu. Osiemsetka daje radę i fajne crossy wychodzą z tej emulsji 😉
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
04 lutego 2010 17:03
zakupocholiczki kochane! (panów pomijam celowo  😉 ) nie rzuciła wam się w oczy jakaś czarna tunika z ćwiekami? tzn z jakimś drobnym elementem, np w talii itp  😉 help!
zakupocholiczki kochane! (panów pomijam celowo  😉 ) nie rzuciła wam się w oczy jakaś czarna tunika z ćwiekami? tzn z jakimś drobnym elementem, np w talii itp  😉 help!

ja kupilam wlasnie na allegro czarna tunika z cwiekami  😁

za 23 zł nówka
W Breshce są z .ćwiekami na ramionach 😉
04 lutego 2010 19:05
Naciau poka poka!  😁
pony   inspired by pony
04 lutego 2010 19:14
Smarcik, o jaka mniej wiecej Ci chodzi?;>
04 lutego 2010 19:20
hmmm w Cubusie były kiedyś takie czarne z rękawami, przed kolano, i z przodu miały taki rządek ćwieków w talii  😉
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
04 lutego 2010 19:22
smarcik stradivarius może mieć takie 🙂
pony   inspired by pony
04 lutego 2010 19:35
Smart- Te sklepy, o których piszą dziewczyny- to i ja się zgadzam🙂 Żebyś jednak nie musiała jechać do Wawy po tunikę, spróbuj zobaczyc w Venus na piętrze w sklepie hmm... Jak stoisz przodem do Sunset S. to ten z lewej strony😀
04 lutego 2010 19:39
dzięki dziewczyny  :kwiatek:

pony ok, sprawdzę  😉 jakie to przykre mieszkać na zadupiu, gdzie nawet porządnych sklepów nie ma ( 😁 )
pony   inspired by pony
04 lutego 2010 19:44
to fakt! Ale jak potrzeba Ci na jakas okazje tej tuniki i nie znajdziesz to zapraszam do mojej szafy🙂
🙂 pokazuje
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
04 lutego 2010 22:42
Mojego windrunnera nie będzie w takiej kolorystyce jaką chciałam  😕 Więc zamówiłam:

I stwierdziłam, że zrobie bratu prezent:P Zamówiłam dla niego koszulkę:

Wszystkie zdjęcia z karmaloop.com
szukam rekawiczek wełnianych, chętnie z jakimś wzorem, kremowych (ale wzorem z wełny, nie w innym kolorze). Jak by rzuciły się wam takie w oczy to dajcie znać  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się