Haha musi go strasznie kochać, skoro mimo wszystko uważa, że to nie agresor 🤣
I kogo na grzbiet ( ta ostatnia lasencja 🙂
Chyba jednak bardziej podoba mi się obrazek przedstawiający lasencję niż tego pana
może mi ktoś powiedzieć co to jest i do czego służy??
http://www.iagro.pl/sloma-mietowa,at-65393.html
to wstaw ten link do watku o filmikach.
już miałam po niej pojechać, tak żeby się bała zasnąć a tu ta piękna możliwość zablokowana -_-
gdzieś (nieaktualny już link, więc nie podaję ;P) było mniej więcej tak:
Chętnię kupię konisia. Mam 7 lat i jęrzdzę już 5 lat. Niedługo będę zaczynać skakać przez drągi. Koniś musi mieć dużą moc do skakania i musi być blond. I najfajniej rzeby był z siodłem i nagłowiem i żeby były różowe. Aha i konik mógłyby być dziewczynką, bo ja jestem dziewczynką i chłopczyka się boję : ) Niech koniś będzię młody bo stary nie, bo musi być bląd a nie siwy, bo słyszałam, że są też siwe, ale to za stare. I rzeby nie była droga bo mamusia jeszcze nie wie, wienc jej powiem jak już kupię : ) Moja pszyjaciółka Ania może powiedzieć wam, żę jerzdzę lepiej od niej : ) Dzwońcie i piszcie, tylko nie długo : ) *numer telefonu i email coś w typie kochanekonisie38382938@op.pl*
🤣 🤣
Napisałam to z pamięci, jakoś tak było ; )
🤣
wydaje mi się, że ktoś to dla żartu napisał 😀
A ja się boję, że to nie żart... 🤔
Gołym okiem widać, że to żart..! Nie ma czym się przejmować komuś się nudziło i tyle ;]
Wyłamie się z tematu, ale po prostu nie potrafię się powstrzymać! 😀
Szukam obecnie samochodu i natknełam się na to ogłoszenie:
http://moto.allegro.pl/volvo-740-i1577144160.htmli umarłam... ze śmiechu! 😀
http://gieldakoni.com/index.php?strona=sprzedam12&id=26920A ten nie dość że trochę za duży to jeszcze buty zgubił 🙇 🙇
Tylko kucyka szkoda 😫
Już było...
No, jak kucyk się schyli, to mu siodło przez głowę się zsunie 😜
ale dżygit.
ze tez ci ludzie sie nie boja takich akcji dzikich urzadzac, ja nie wiem 😁
Sprzedam wałacha bez narowów i kontuzji systematycznie podkówanego,z pięknym ruhem hodzi w tereny,ładnie skacze pod siodłem jezdzi na zawody w skokah.Koń do skoków, sportu.
Mistrz ortografii ;D 😂
Kupie konia czystej krwi fryzyjskiej wałach do 169 cm koń najlepiej wyszkolony do drenażu. O kontakt proszę na pocztę gadu gadu (26719036) lub na e-maila (mpocztowska@vp.pl)
Chyba tez wystawie takie ogoszenie bo moje laki takie podmokle - przydal by sie kon wyszkolony do drenazu :P
Jak koń do drenażu ma magiczne własciwości osuszania placu pod swoimi kopytami, to ja takiego chcę! 🤣
no proszę jakie umiejętności może posiadowywać koń. Ale to na pewno tylko fryzy ją posiadają dlatego o fryza sie pyta.
jak czerń wchłania swiatło to może wodę też? 😂
to chyba dlatego bo one mają takie olbrzymie szczoty nad kopytami i te szczoty wszystko wchłaniają całą wodę do drenowania - jak gąbki tylko lepiej
podkówanego
Błędu w tym wyrazie żadnego nie ma 😉
[quote author=MonikaxD link=topic=190.msg1000903#msg1000903 date=1304663966]
podkówanego
Błędu w tym wyrazie żadnego nie ma 😉
[/quote]
Bischa jak to nie ma 🤔 ?
Konie się podkuwa, a nie podkówa przecież.
Poważnie? 😲 Jezu całe życie byłam przekonana, że przez "ó" po na o się wymienia 😡 Przepraszam, mój błąd 😡 :kwiatek:
ale to od kucia a nie od podkowy
W sumie nigdy się nad tymnie zastanawiałam i chyba wzięłam, że od podkowy.