katija wyluzuj....mam dość spiętych rekreantek :/
nie pomyslałam, tu chodzi o żart i wszystko jest na luzie
jak widać określenie źrebica jednak kogos smieszy;P
źrebica to nie jest normalne określenie:/ nigdy sie z nim nie spotkałam i watpie że spotkam
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] brak edycji postow. zapraszam do zapoznania sie z regulaminem forum.
Źrebica to jest normalne określenie źrebaka
Oraz edytuj posty 😤
AduR, to mało widziałaś / słyszałaś - doucz się w innym miejscu niż dotychczas, to niektóre określenia staną się dla Ciebie normalne, tak jak dla innych...
http://allegro.pl/walach-pelikan-pelen-rodowod-i1572202288.html
ogłoszenie o koniu, ale cena już niekoniecznie. 🙂
Może to opcja kantar + koń gratis? :emota2006092: Swoją drogą bardzo ładny zwierz. 🙂
Moim faworytem nadal jednak pozostaje ogłoszenie o kucyku urodzonym w dzień katastrofy smoleńskiej. 😎
katija wyluzuj....mam dość spiętych rekreantek :/
nie moge wyluzowac, bo jestem spieta rekreantka. i nie lubie jak ktos pisze glupoty, albo wypowiada sie na temat, o ktorym nie wiele wie.
AleksandraAlicja
"Mieńkich"? hahahahaha 😂 😵
Ale może być używana tylko do niczego 🙁 🤣
Misskiedis Nie tylko. Istnieje możliwość używania go do niczego. 🤔
źrebica to nie jest normalne określenie:/ nigdy sie z nim nie spotkałam i watpie że spotkam
To, że Ty się z nim nie spotkałaś, nie znaczy że nie jest normalne.
http://allegro.pl/balladyn-ogier-z-bardzo-dobrym-pochodzeniem-i1562691268.html
Nie wydaje wam sie ze ten kon jest krzywy? :>
Przyjoł siodło, praca na ląży. 😀iabeł:
Maść: gniada bez odmian z księżycem na czole - no to w końcu jaka, bez odmian czy z? 👀
Też się nad tym zastanawiałam 😁
Ale zwłaszcza na ostatnim zdjęciu wygląda jakby prawą nogę miał cofniętą w barku a szyję przyrośniętą do lewej nogi 🤔
to chyba chodzi o to, że bezpłatna dzierżawa na 1,5 roku 😉
aaa moze i tak, zle zrozumialam 😉
Cześć ! wink
z chęcią przyjmę Konia. Bez różnicy jakiej masy. Koń może byc ujeżdżany w siodle oraz pociągowy . Musi być spokojny, miły dla innych zwierząt musi tolerować psy.🙂byc
Bardzo chciał bym. Mam duże Pola. koń będzie miał dobry wybieg naokoło są lasy.
Zapewnie mu dobra opiekę. duży uśmiech Oraz co najlepsze.
Z naszych ulubionych.
"Bardzo chciał bym" rozłożyło mnie na łopatki...
Cześć ! wink
z chęcią przyjmę Konia. Bez różnicy jakiej masy. Koń może byc ujeżdżany w siodle oraz pociągowy . Musi być spokojny, miły dla innych zwierząt musi tolerować psy.🙂byc
Bardzo chciał bym. Mam duże Pola. koń będzie miał dobry wybieg naokoło są lasy.
Zapewnie mu dobra opiekę. duży uśmiech Oraz co najlepsze.
Z naszych ulubionych.
"Bardzo chciał bym" rozłożyło mnie na łopatki...
W tym momencie to wstawiałam 😂
http://allegro.pl/6-letnia-klacz-wielkopolska-i1583849653.htmlCzy ktoś mi może powiedzieć, jak przygotować klacz do matury? Bo moje nie mają, a ja mam, więc to tak trochę dziwnie wygląda i chciałabym, by moje klacze też były z maturą, a potem to może nawet inżyniera by zrobiły? 🏇
Matury to nie ma autor ogłoszenia :
KLACZ WIELKOPOLSKA 6 LETNIA. POSIADA PASZPORT. KLACZ CHODZI W ZAPRZĘGU I POD SIODŁEM. BARDZO DOBRZE ZACHOWUJE SIĘ PRZY CODZIENNEJ OBSŁUDZE.DAJE CZTERY NOGI, BYŁA JUŻ PODKÓWANA.ŚWIETNY KOŃ DO REKREACJI. JAKO TRZY LETNI KOŃ BYŁA TRENOWANA NA WYŚCIGI PŁASKIE DO WROCŁAWIA, PRZESZŁA TEŻ TAM MATURĘ. NIE BOI SIĘ SAMOCHODÓW, RUCHU ULICZNEGO. JEDYNĄ JEJ WADĄ JEST ŁYKANIE ALE POD SIODŁEM SPISUJE SIĘ BARDZO DOBRZE. . NR TELEFONU POD KTÓRYM WIĘCEJ INFORMACJI TO 693604989 PO GODZ. 15.00. CENA DO NEGOCJACJII. NADAJE SIĘ DLA DOŚWIADCZONYCH
Taniu, on ma na pewno maturę, tylko dysortografię też 😎 Jak teraz co 2gi uczeń 🤣
tania ano facet matury nie ma raczej. smisznie trafiło, bo goscia znam, mieszka niedaleko mnie. Ma ułańską fantazję, dużo koni xx i przyjmuje małolaty, zeby zajeżdzały te konie. Było juz wiele wypadków, raz nawet koń zginął. Ogólnie kiepsko to wygląda.
Mnie się podoba "świetny koń do rekreacji" i "nadaje się dla doświadczonych" .
Chyba doświadczonych przez los?
Z naszych :
[quote author=Alicja_8 link=topic=189.msg992335#msg992335 date=1303922793]
[center]Przyjmę klacz![/center]
Przyjmę w dozywotnią bezpłatną dzierżawę młodą klacz lub klacz która nadaje sie do lekkiej jazdy i hodowli. (płeć, rasa niema znaczenia).
Zapewniam doskonałe warunki, fachową opiekę i towarzystwo innych koni.
Oferty na PW lub maila: alicja.ksybek@wp.pl
[/quote]
klacz której płeć nie ma znaczenia 😁, do hodowli gdzie rasa też nie ma znaczenia. 🙄
Czekaj, czekaj, mam parę klaczy an Howrse.pl, może będzie chciała! 😁
jaka promocja jeeee 😀 zapomniala dodać "zaoszczedzasz nawet do 4 000 zl" 😀
<z naszych>
Witam!
Sprzedam ogierka gniadego za 4 000zł, lub jeśli jesteś ze Śląska oddam ci go ZA DARMO!!!.
Wszystko dokładnie wyjaśnię za PW
srebrna, na innym portalu było, że koń za darmo, jeśli przyjmiesz do stajni jej klacz, matkę tego ogierka 😁
To nie jest ogłoszenie, to z naszego forum - fragment "normalnego" wpisu 🙄
A nigdzie indziej mi nie pasuje. Proszę:
Żeby nie było mój to nie jest jakiś agresor. Nie rzuca się bez powodu. Od początku skopał wszystkich po kolei, żeby pokazać, ze nie ma co podskakiwać.
🤔zczeka: