za ile kuponów opłaca się sprzedać 5ty żywioł? 👀
Kto pomoże ze sprzedażą konia na agielskim howrse - prwatna sprzedaż.
Edit: eeee ? ? Gdzie się podziały zadania ? 🤔
czy byłby ktoś chętny zająć się moim kontem przez kilka dni (tak około z tydzień) ? za pomoc mogę dać Piorun Zeusa, a na konto wystarczy się tylko zalogować
ja mogę i tak siedzę w domu 🙂🙂
zajmuję się już kontem Myszy więc może poświadczyć, że dobrze prowadzę
Już ja się nim zajmuję. 😉
Nie mogę się doczekać tych wszystkich zmian co są na angielskim. Wygodniej tam teraz jest.😀
no to byłaś szybsza 🙂
ja mam do opieki konto Lovecruellove, nastys i Myszy (gestut lilienhof 🙂
Wystawia ktoś prywatne krycia jednorogiem fryzyjskim w rozsądnej cenie?
już nie potrzebuję strzały :kwiatek:
jej urodziły mi się źrebaczki z PG 443,84 i umiejętnościami 48,26 : 🏇
Będę dziś na urodzinach dziadka właśnie od 18 i nie będę miała możliwości pokrycia różków...
Pomoże ktoś? :kwiatek: Dam piradmidkę za pomoc z lewego 😉 A jak nie mam limitu to nawet 2 🙂
hahahaha, ktoś na wymianach wystawił różdżke za tysiąc eq 😂 😂 😂
ofc. ją kupilam 😀
edit :
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=238311http://www.howrse.pl/centre/fiche?id=79614&message=profilklikamy :kwiatek:
2 ROOOOOOGI , w końcu. 14 POKRYĆ NIE BYŁO ! 😵 🤔 Teraz lecę je blupować 🙂
A mi jeden punkcik potrzeba do sprawdzenia. :kwiatek: Oddam z lewego!
Bazik, Poszło kilka punktów. Odeślij na Roulett 🙂
U mnie bez rogu, przedtem były rogi jeden za drugim to teraz posucha 🙁
Dziękuję bardzo! :kwiatek: Jestem w stanie oddać tylko dwa, jeden już poszedł, a z drugiego konta wysłałam już zaproszenie, więc zaraz pójdzie. 😉 Odwdzięczę się jeszcze przy okazji. :kwiatek:
Niestety bezróg. U mnie i u koleżanki. 🙁
Pilnie potrzebuje osoy, która pożyczy mi zwój . Wysłałaby mi na konto - lewe. A ja bym jutro/pojutrze oddała ze swojego jak zejdzie limit. błaaagam
Nie chciałby mi ktoś pomóc z zajmowaniem się Greckim howrse?
Chodziłoby o to, że mam problemy z netem i trzeba by było w razie jakby mi się nie udało wejść się zająć :kwiatek:
Mam walijczyka, który jutro w ogólnym rankingu genów będzie trzeci a w walijcach pierwszy, więc szkoda to zmarnować 😅
Alabamka a co by dokladnie bylo trzeba robic na tym koncie? 😉
Oporządzić 3 konie tzn. potrenować i w razie potrzeby zaliczać zadania 😉
Źrebić itd. chyba dałabym radę 🙂
Mam już u mojego konia pogrubione wszystkie umiejętności oprócz wytrzymałości. Jak ją pogrubić? Na przejażdżkach się nie da. Z przejażdżek już żadnych nowych umiejętności nie dostaję, [s]a BLUP Santosa zatrzymał się na 99.48.[/s] (postarzyłam i ma 100 BLUP 🙂 ) Ktoś pomoże?
Legion a biegi przełajowe już Ci nic nie daja? 🙂
Legion - daj link do konia. 😉
[s]Oddam konto na howrse 😉
Info na pw lub mail
😉[/s]
NIEAKTUALNE
Wiem, że pewnie to żadna filozofia, ale mam pytanko: Jak wysłać konia do Nieba? 😉
Musisz go najpierw usmiercic.czyli zostawiac go niekarmionego i nie glaskac ani nic i pare razy postarzyc. jak bedzie mial zdrowie ponizej 10 to po nastepnym postarzeniu bedzie juz niezywy. i tam bedzie taki napis wtedy wyswietlony 'wystlíj konia do nieba' to musisz to kliknac.kon z kamieniem filozoficznym nie moze byc usmiercony.i najlepiej jakiegos niewartego konia usmiercic. 😉
florcik sorki, że wczoraj nie pisałam ale cały dzień na stajni byłam 🙂
kiedy dokończysz blupowanko ? 🙂