fajna ta transportowa ale na lato mi się wydaje za ciepła, chyba że na takie chłodniejsze dni
a ja szukam derki siatkowej i znaleźć żadnej fajnej nie moge 😵
wątek zamknięty
fajna ta transportowa ale na lato mi się wydaje za ciepła, chyba że na takie chłodniejsze dni
a ja szukam derki siatkowej i znaleźć żadnej fajnej nie moge 😵
nie to jest raczej na jesień/zimę. No lub na transport jak jeszcze jest tak nie zaciepło.
wątek zamknięty
co nie zmienia faktu że bardzo mi się podoba 🙂 dralon też łądnie choć nie moja kolorystyka
wątek zamknięty
owijki peacock już u mnie!!! 😅
wątek zamknięty
a ja mam problem z moim padem, właśnie peacock, bo ktoś mi go na stajni umazał czymś czarnym i nie chce się to sprać 😵
wątek zamknięty
A ja się pochwalę, że dorwałam, brillanta lavendera! (gome wreszcie!) może już jutro przyjdzie, więc fotki będą na bank! 😍
wątek zamknięty
a ja mam problem z moim padem, właśnie peacock, bo ktoś mi go na stajni umazał czymś czarnym i nie chce się to sprać 😵
może dziegciem ci ubrudzono?
wątek zamknięty
nie dziegieć to nie jest ale jestem załamana bo zejść nie chce a ja nie wiem czym to potraktować
ubolewam strasznie bo to mój ukochany pad 😕
wątek zamknięty
sei hehe, lepiej się trzymaj tych cottonów, bo mniej kasy Ci zeżrą 😁 A tak na poważnie to kupiłam łezkę, bo spodobała mi się, stwierdziłam, że warto urozmaicić kolekcję i nie chciałam mieć z Agą kolejnego identycznego czapraka w tej samej stajni 😁 a kolor mi się okropnie podoba, więc musiałam go mieć 😉
nightmare łezki fajne są! 😀
Aga e tam, e tam kolor ważniejszy niż kształt :P A blassgrun to chyba mój ulubiony komplet, taki delikatny zielony, ale elegancki 😉
kodusiowata zgadzam się co do lavendera 😍
wątek zamknięty
Aga
Tez wzielam ta derke, genialny pomysl z ta gorna oddychajaca warstwa i mam nadzeje ze bedzie dobrej jakosci.
Zawsze mie takiej derki brakowalo, bo czasem musiam w polarze konia zostawic w boksie, a zwykle polary to nie sa derki do boksu.
wątek zamknięty
Próbowałaś płyn do naczyń?
wątek zamknięty
kup magiczne mydełko 🏇 jak to nie pomoze o juz nic 😉
a jam w domu stripa scarlet ukradzionego equi, kocham go i juz nie oddam jutro bede miala cottona chilli u siebie a w sobote shitake 🏇
wątek zamknięty
Zairka a jakie to magiczne mydełko? 🙂
ja mam ostatnio straszna chrapke na ESy i tylko kasy na to brak 😵 a ze 3 wpadły mi w oko
wątek zamknięty
Co za JUNIOR mi gwizdal lemona VSR z allegro 😤 . Zabije i udusze uwiazem Maritim (znalezioym samotnie w stajni w stogu siana caly i czysty 😉 )
wątek zamknięty
SrokateSzczęście - zabrałaś go w końcu ? 😁
wątek zamknięty
dzieki Zairka :kwiatek:
postaram się go uratować żeby nie wyglądał tak paskudnie
wątek zamknięty
Dynamiciak, fajna łezka, Lavender rządzi 💘
chilli2, super w Red 🙂
xxagaxx, w Fango i transportówce mu naprawdę fajnie 😉
wątek zamknięty
SrokateSzczęście - zabrałaś go w końcu ? 😁
niee zostawilam u Majkela 😁
wątek zamknięty
Agrr mi też ta łezka lemon przypadła do gustu buu 👿
wątek zamknięty
Geronimoo – oj będzie Twojemu pięknie, oj będzie! Nie dość, że masz cudownego konia, to w tym komplecie będzie jeszcze bardziej… ah
Equi.dream – hihi, to super! Widzimy się jakoś w/po świętach!
Caira - kurczę, bardzo mi miło, naprawdę dzięki!
Zairka – no nie? Ja też nie sądziłam, że będzie aż tak fajnie! Teraz muszę się odkuć z kasą, bo znów mnie weterynarze zbankrutowali, i będę myśleć nad kolejnym kompletem – i znów będziesz robiła za ciocię-dobra-rada 😎
Livia – ślicznie dziękujemy! :kwiatek:
Dynamiciak - :kwiatek: dzięki dzięki!
Zachorowałam na lavendera brillanta. Tak serio serio. W weekend pokażę Wam fotki Koraba w tym kolorze, bo pożyczę czapraczek od forumowej gryglodor (:kwiatek🙂 i sami ocenicie, ale moim zdaniem jest bomba *.*
wątek zamknięty
darolga Lavender jest stworzony dla skarogniadych 😍
Levko jest trochę jaśniejszy od Koraba ale zakochałam się jak go ubrałam w ten komplet 😍
lawender na skarogniadym = szał lub istny szał 😂
wątek zamknięty
Łooooo juliadna ależ szał, normalnie nic nie piszę w tym watku, ale ta szmata na tym koniu, to aż puściłam parę z ust 😜 Szaleństwo, tak mi sie podoba 😍
wątek zamknięty
darolga - dziękuję za miłe słowa! :kwiatek:
juliadna - istny szał! już nie mogę się doczekać kiedy na mojego ograsa założę lavendera! 💘
wątek zamknięty
Potwierdzam, lavender jest stworzony dla gniadoszy. 😍
wątek zamknięty
Geronimoo gwarantuję Ci że ugną Ci się kolana i będziesz zacieszać sama do siebie 😂
wątek zamknięty
juliadna, chyba przez ciebie złamię swoją przysięgę nie kupowania żadnych szmat do wakacji :O Ale mu pięknie! Mojemu też będzie pięknie 🙂
wątek zamknięty
Właściwie Lavender jest taki, że robi szał na większości koni 😍
wątek zamknięty
Livia na skarogniadych 😍 ,gniadych 😍 , siwych 😍 , kasztanach 😍
a no właśnie nie wrzucałam tutaj lavendera na kasztanie 😉
wątek zamknięty
Dzionka, Ty najpierw jakis bezyk konieczne dla Dzionka zorganizuj!!!
wątek zamknięty