Maddie mam kasztanka http://re-volta.pl/galeria/moja/foto/34831 (to dopiero młodziak 3latka i dopiero po kastracji będziemy pracować) jakbyś mogła mi zrobić przeróbkę 😜 byłoby cudownie ja niestety nie znam się na tych sprawach. Tylko obawiam sie, ze te czapraki będą na nim wyglądać jak płachty 🙁- on jest dość malutki tak z 155 😉
wanted nie no co ty 😉 Na moim 148 I PÓŁ wyglądają dobrze, to na Twoim tym bardziej 😉 Jak kasztan to ja bym brała tego ESa 😜 Jako, że dzisiaj mam "dzień nauki" i uczę się na polski pierdół o pierdołach, pozwól, że spróbuję ubrać jako tako jutro bądź może jakiś inny forumowicz pomoże? 😉
Maddie tak? to mnie pocieszyłaś, no jeszcze pomyśle bo rzeczywiście jest przeeecudowny, tylko jeszcze ta Anka do mnie mówi 🤔. Nie ma sprawy, poczekam, z młodym jeszcze mamy sporo czasu 😉 miłej nauki :kwiatek:
Azbuka a jak dla mnie totalny 😍 . chociaż rudzielce IMO zawsze ale to zawsze najpiękniejsze są w komplecikach takie jak sprawuje swojemu Czardaszowi Sierra 💘 . W derce toulene chyba marzipan czy tam nougat to było zniewalająco 😵
Jakie owijki najlepiej pasowałyby do tego euro-stara? Widziałam gdzieś na szmato z kremowymi ale jakos mnie to nie przekonuje 🙁 Mam nadzieję,ze coś widać, jak zwykle mam szczątkowe zdjęcia 🤬
xxagaxx ślicznie w dralonie 😍 reszta jakoś na mnie szału nie robi. Dynamiciak ja również strasznie nienawidzę łezek ale Twojej trzeba to przyznać - kolor ma zjawiskowy 😜 jestem wielką fanką lavendera!
croopie w 100% warto. Dera jest dość gruba, z mocnego polaru. Na zewnątrz ma jakąś siateczkę? Nie wiem jak to nazwać. Ja ją kupiłam głównie właśnie na transport i jako derka do stajni, pod jakąś inną zakładana. Dramka powiem Ci zę naprawdę fajna dera, tylko ma mega małe wycięcie z przodu. Edi normalnie nosi XL, a to jest XXL i leży ok.
kodusiowata bo to nie ma być szał 😉 Ma być ładnie, schludnie i elegancko 😀😀 akzzi nooo 😀 idealnie pasują 😀
caira dziękujemy :kwiatek: To był pierwszy dralon jaki kupiłam, na aukcji na ebayu za chyba 150zł. 😁 😁