emuu spójrz nawet na owije, to naprawdę jest oczojebny kolor 😉 ale fakt ciężko go dobrze uchwycić
wątek zamknięty
emuu, gdzie można dostać te owijki HH. 😉
wątek zamknięty
mam lemona w domu brillanta zaraz cykne , bo leci zaraz do nowej wlascicielki
wątek zamknięty
na eBayu jest tylko taki [url=
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqJ,!igE2Litq0EsBNnrP1k6Rw~~_12.JPG]yellow[/url]
edit: i jeszcze jeden [url=
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqN,!isE1MO4YIS7BNiebrqEO!~~_12.JPG]yellow[/url]
swoją drogą różnica kolosalna. Po zdjęciach [url=
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqJ,!igE1Nkl-EO1BNf0ZIH9BQ~~_12.JPG]owijek[/url] wnioskuję, że drugie lepiej oddaje kolor
wątek zamknięty
s. - jak byłby taki jak na 1 foto to byłby piękny ale jest taki jak na reszcze to koszmar! - I weź tu coś zamów po katalogowych fotkach ;/
edit: Derkę Eskadron XL/XXL z kolekcji "ROYAL-NAVY 2011"- JERSEY Navy widział ktoś gdzieś u nas w sklepach?
wątek zamknięty
ja myślę, że on jest raczej jak na drugim zdjęciu😉 i jak tak jest, to jest piękny🙂
wątek zamknięty
Arimona weź sie powstrzymaj od takich komentarzy! Naprawde! Ja przez tą puszke Tani, weszłam dzisiaj na wątek który śledze od początku i doznałam szoku! 😕
Jestem przyzwyczajona ze wszytskie akcje voltowe kończyły sie sukcesem, a tu...., naprawde lepiej nic nie pisz. Napewno jest więcej tutaj takich osób jak ja, które żyja w przekonaniu po ostatnich wpisach że niedługo Madzik wstawi fotki z wspolnych szczesliwych dni 😕
Wiem ze to 🚫 i należy mi sie 🤬, ale ruszyło to moje serce tak mocno jak juz dawno nic nie ruszyło 🙄
i dzieki tej puszeczce i zamaiast kolejnego czapraka poszła pomoc do teraz szczególnie potrzebującej dziewczyny 😕
wątek zamknięty
Zairka, to już OT na całego - ale przez ciebie się popłakałam 😡 Trzymałam się - a teraz się połakałam 😕 :grupa:
wątek zamknięty
to ryczymy razem :kwiatek:
wątek zamknięty
przypomina mi się kasztan koleżanki..... z 2 mc jakoś temu dostał kolki, ajak było juz lepiej to podczas spaceru na padoku dostał zawału serca 🙁...Dosłownie serce mu pękło 🙁(((((
wątek zamknięty
Ja też dzisiaj się dowiedziałam że bliski sercu mojej Przyjaciółki koń padł , boże to jakaś masakra 😵
wątek zamknięty
Owijki HH w kolorze banan/ żółty mozna dostać w Na koniu
jeśli dobrze pamiętam to
www.konik.com wciąż czeka na derke XL o którą pyta
Medziik.
wątek zamknięty
a inter-api ma już kolekcje Eskadrona ?
wątek zamknięty
Zairka
Po pierwsze, wyjaśniliśmy wszystko z Tania sobie na pw.
Po drugie, nie wiedziałam ze ona tak po wszystkich watkach chodzi, odebrałam to trochę nie tak (jako kolejna prowokacje) i za co ja przeprosilam.
Po trzecie, sory nikt nie zdycha i potrzebuje kasy na operacje na gwałt. Spłacenie czyiś długów jest miłym gestem, ale to tylko tyle.
Sledze ten watek caly czas i dla tego zanim Tania napisala i tak juz wiedziałam co tam sie dzieje. Wiem ze to przykre, ale nie jestem na tyle emocjonalna zeby płakać. Może to dla tego ze po tym jak mój koń dusił sie tak ze myslalam roku nie przeżyje (w sumie takie byly prognozy), i naplakalam sie tyle z powodu jego choroby przez ten rok i kolejne lata, ze nie podchodzę do czyjeś konskiej tragedii tak emocjonalnie jak wy. Lacznie ile ja kasy wydalam na leczenie mojego konia przez ostanie 4 lata, to volta nigdy nie uzbiera i ciesze sie ze mialam ta kase.
W sumie, mowiac szczerze, to nawet trochę ucieszylam sie za madzik, bo mieć ciągle chorego konia z brakiem kasy na koncie jest bardzo ciężko, i super ze sie nie poddala za szybko, ale z czasem ochłonie i popatrzy na to trochę z drugiej strony. Nie ma nic gorszego jak widziec codziennie jak koń sie meczy. Dla tego nie wypowiadam sie w tam tym wątku, bo moje zdanie ani zbyt mile, ani pocieszajace w tej chwili nie jest. Mogl wyjść z tego, nie zepsuła mu sie watrab,nerki - może ale nikt nie wie tak naprawdę jak by dalej funkcjonował po tej operacji.
wątek zamknięty
a inter-api ma już kolekcje Eskadrona ?
juz jakis czas temu dostalam newslettera ze maja eskadrona
arimona dobrze ze wyjasniłaś z Tanią, poprostu zabolał mnie Twój wpis dlatego napisałam...
koniec 🚫
wątek zamknięty
Zairka o to dobrze jutro się tam wybieram 🙂
wątek zamknięty
Zairko ale tak jak Arimona napisała, nikt teraz juz nie potrzebuje pieniędzy na już, więc nie ma co organizować mega wielkiej akcji ratunkowej pisząc o tym w każdym możliwym wątku. I tylko o to chodziło Arimonie i także mi. Nikt nikogo nie uraził, nie na wrzucał, zwyczajne zwrócenie uwagi.
Cottton nowy royal a na nim od lewej:
owijki stary royal, nowy royal, anky Cobalt
wątek zamknięty
aga może i racja, ja podeszłam bardzo emocjonalnie.. taka juz jestem. Poprostu tekst ,,wiemy pomaganie jest modne" był dla mnie żenujący i odebrałam go poprostu hamsko.
Ale koniec 🚫
wątek zamknięty
Zairka, tyle że pierwsza użyła go właśnie Tania.
Aga, fajny ten Royal, ale jak sobie przypomnę przeróbkę na moim to przestaje mnie wołać 🙂
wątek zamknięty
na karym powinien wyglądać cudnie 🙂 Ale mi tutaj chodziło o pokazanie owijek, toć one się praktycznie nie różnią. Tak właśnie myślę czy nie sprzedać nowych royalowych i nie zostawić tylko starych. Muszę zobaczyć jak to będzie na grubym wyglądać.
wątek zamknięty
Szmatoholicy proszę o pomoc :kwiatek:, chciałabym dobrać jakiś czaprak do tych ochraniaczy
http://www.horsehouse.pl/files/foto_add_big/foto_add-1205.jpg i jestem w kropce, który by najlepiej pasował, myślałam o czekoladzie ze standardów Anky. Co by najlepiej pasowało, najchętniej z eskadrona, anky?
wątek zamknięty
Zairka
no właśnie, a potem wyjedytowala ta frazę.
Głownie dzięki niej mój post sie pojawił.
wątek zamknięty
wanted w sumie każdy brązowy czaprak będzie Ci pasował 🙂 eskadron choco, brown, turf może być ciut zaciemny, anky czekoladowy, hazel też chyba będzie ok
wątek zamknięty
Aga, dla mnie to zupełnie inne [s]kolory[/s] odcienie niebieskiego 🤔wirek: A ten cotton mówi do mnie, i jeszcze się tak hamsko uśmiecha przy tym 😁
wątek zamknięty
Ja was prosze dziewczyny nic mi tu nie piszczie na temat usmiechania się szmat do potencjalnych nowych właścicieli....toż to koszmar senny jets każdego portfela.
xxagaxx
Jak dla mnie cobalta kolor najładniejszy niebieksiego
wątek zamknięty
Zairka
[quote author=Livia link=topic=41891.msg975147#msg975147 date=1302716877]
no właśnie, a potem wyjedytowala ta frazę.
Głownie dzięki niej mój post sie pojawił.
[/quote]
zwracam honor i przepraszam :kwiatek:
ale i tak dzieki tej puszeczce kilka wpłat na pewno pojawi sie na koncie madzik 🙂
wątek zamknięty
wanted Anky czekoladka! A jakiej maści masz konia? 😉
Anky czekolada będzie wyglądała bosko w połączeniu z tymi ochraniaczkami 😍 Albo ten:
http://dobry-kon.pl/opis/2154362/euro-star-czaprak-excellent-ebony-vs.html ? I lamówka pod kolor futerka. Może być szał, jednak lepiej by było zrobić przeróbkę. Nie wiem czy z konia się nie zrobi przez to choinki 😉
wątek zamknięty
Aga, dla mnie to zupełnie inne [s]kolory[/s] odcienie niebieskiego 🤔wirek: A ten cotton mówi do mnie, i jeszcze się tak hamsko uśmiecha przy tym 😁
ahhh a do mnie się tak szczerzy brillant beige chociaż do konia mi nie pasuje , ale sie szczerzy bardzooo 😁
to jest poważna choroba gadać do szmat i rozumieć ich uczucia 🤔
wątek zamknięty
Cottton nowy royal a na nim od lewej:
owijki stary royal, nowy royal, anky Cobalt
mam podłączone dwa monitory i na jednym zdecydowanie najlepiej pasują nowe royale, za to na drugim chyba trochę bardziej te stare 😁
jak dla mnie najładniejszy odcień mają te z 2007r.
A! i doczytałam dziś na reitforum, że nowy Yellow jest zdecydowanie bardziej zbliżony do starego Lemona, niż do Gelba, czy Yellow z nightblue/moon
wątek zamknięty
s. dlatego w piątek wezm do stajni i Edwarda przyodzieję w te stare 😉
Już mam potwierdzone info że po długim weekendzie dotrze w końcu do mnie brillant lemon i cała reszta zakupów. I wtedy pewnie też wybiorę się do sklepy zeby kupić owije yellow. Patrząc na zdjecia wyglądają identycznie jak lemony.
wątek zamknięty