Końska rewia mody cz. V (2011)

Hehe przepyszny ten ES granatowy!  😜
Ja mam jakaś fobie herbową no po prostu lubie miec jakieś pierduty na czapraku nie wiem czemu ... ostatnio chciałam nawet zgrzeszyć i zrobić haft na łezce od Natt92 ale dałam spokój bo łezka za mała na wydziwianie 😉
wątek zamknięty
asds będzie szał, ten pad mnie powalił na kolana jak go rozpakowałam...
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
12 kwietnia 2011 20:31
[quote author=SrokateSzczęście link=topic=41891.msg973976#msg973976 date=1302636142]
asds to mi mozesz dac jak masz za duzo  😁
[/quote]

Od nadiamru głowa nie boli...ale tak na powaznie licze pady teraz z samym kolorem navy...to bedzie ten peacock, olive, rosado oraz z scarlet red.....Co jak co ale 3 pady z tym samym kolorem to dosć dużo :P

xxagaxx

dostałąm zdjećia porównawcze tej Mki z padem VS full i wychodzi to samo wielkosciowo minus to wyprofilowanie z przodu. Jak to dobrze ze mam siodło VSD  😀
wątek zamknięty
emuu, sorki za OT, ale to Agrofood ? 😉

Tak tak, w Grabowcu w Agrofoodzie stoimy z kobyłą
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
12 kwietnia 2011 20:44
emuu, mieszkam 7 minut z agrofoodu, nawet kiedyś jeździłam, a żeby nie było całkiem OT, to przepięknie w tym chilli !! Kolor mi się strasznie podoba !! 😍
wątek zamknięty
A my dzisiaj śmigałyśmy w bananie, na żywo młoda wygląda w niej szałowo.  😍
wątek zamknięty
12 kwietnia 2011 20:46
Caira, kocham ten kolor ! 💘 A na zywo wygląda 100000x lepiej 😀
wątek zamknięty
dla mnie banana za bardzo oczojeb ;/;/
wątek zamknięty
Hehe mały jest ten świat jak widać 😉
Ja zapadłam strasznie w miłość do lezek [?] jakoś tak zgrabnie mi koniu wygląda zdaje mi się ale narazie mam tylko dwie a nowa kolekcja średnio mi przypadła - oberżyna ciemna a fiolet piżamowy, royale jakieś takie pospolite...chyba muszę jeszcze do tego dojrzeć 😀
może znasz kogoś kto lubi robić zdjęcia i wpadłby do nas z wizytą?
wątek zamknięty
o jaa... niciak lemon i cotton nougat w ogłoszeniach... a ja bez kasy  😵
wątek zamknięty
no i Ruda w navy-white ;d
nie wiem jak moglo mi przyjsc kiedys do glowy ze chce go sprzedac  🤬
wątek zamknięty
12 kwietnia 2011 20:52
Mąka, mam tak samo ja Ty.... 🙁
natt92, wszystko ślicznie, ale ten misiek na popręg dość cienko wygląda, ale oczywiście lepiej to niż obtarty koń 🙂
wątek zamknięty
natt z granatowymi owijami byłoby lepiej  ale i tak padzior obłędny🙂 Miałaś mi go sprzedać w ogóle!!!!!!!  🤬 🤬  😁 😁

ps. to siodło na rudej lezy naprawdę kiepsko ;/;/
wątek zamknięty
Ładnie wygląda ! Nie sprzedawaj :P
Ale ale tą grzywę masz szaloną jak przy wszystkich Twoich koniach - nawet mi Kapiszona tak opitoliłaś 😀 W dłuższej jej bardziej do pyska mówię Ci!
wątek zamknięty
neon no niestety Ruda nwraziwa jest ;c wiec bez futerka ani rusz. 😉
Aga, tak wiem wiem, ale kobieta zmienna jest ;p a granatowe mam ochraniacze <ty wiesz ;p > a siodlo nie dopasowane bo samam wiesz,ze narazie bazuje na 'nie swoich' siodlach 😉 ale mam nadzieje ,ze juz niedlugo 😉
emu no ja tak lubie krotkie grzywki 😉 chociaz fakt, ze tym raziem obciecie rudej mi nie wyszlo  😁 ale odrasta ;p
wątek zamknięty
Natt śliczne wygląda ten padzior na Rudej  😍 ale fotki też piękne, jak wy wyrywacie tą Ade cały czas na fotki??
wątek zamknięty
noen, bardzo dobrze, że odzyskałam ten pad! Muszę jeszcze dorwać pasujące owijki i będzie szał ciał!
xxagaxx, nie jest chyba najgorzej? 😉
natt92, bez szału...
wątek zamknięty
ma sie to cos  ;D poza tym Adka nas kocha ;D
wątek zamknięty
Natt92 aleśmy na ciebie wsiadły wszystkie naraz 😉
Ja mam nową grzywę od visenny ( :kocham🙂 i jestem nareszcie niezarośnięta wraz z kobylastą !
wątek zamknięty
a czym najgorzej?? bo nie skumałam  😡 😡
wątek zamknięty
a wsiadajcie ;d bede bogatsza o opinie szmatoholiczek z piekla rodem ;d
wątek zamknięty
12 kwietnia 2011 21:03
emuu, dostałaś ode mnie pw :kwiatek:
wątek zamknięty
xxagaxx, chodziło mi o to, że nie jest aż taaak bardzo oczojebna. :P
wątek zamknięty
xxagaxx, chodziło mi o to, że nie jest aż taaak bardzo oczojebna. :P

no własnie w realu nie, ale jak na zdjęciach patrze to mi strasznie lemona eskadrona przypomina 🙂 Tylko że lemon nie błyszczy się tak jak anky. Ale to już jest wszystko kwestia gustu :P
wątek zamknięty
W końcu mam w miarę przyzwoite zdjęcie Szokmola.  😍
wątek zamknięty
Ahaha Charity przepiękkny jest też na niego chorowałam [moje zamiłowanie do herbów 😀]
Bardzo pasuje do gniadosza i jest taki elegancik 😉
wątek zamknięty
Ja chciałam tego zwykłego z napisem i konikiem, ale akurat ich nie przysłali, a w sumie ten też mi się bardzo podoba. To chyba mój ulubiony czaprak.  💘  Chyba sobie jeszcze kupię zielony i beżowy.  👀
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
13 kwietnia 2011 07:30
Ale produkujecie :P

Azbuka - cu-deń-ka!  💘

asds, będzie szał na twoim w tym padzie  💘

Altiria, super Szokmol 🙂

Caira, fajnie w Bananie, to kolor dla kasztanów i gniadych 🙂

xxagaxx, jak Banana jest dla ciebie oczokonkretna, to co powiesz o Anky Lemon  😁
wątek zamknięty
13 kwietnia 2011 07:55
Altiria, swietny ten szokomol ! 💘
wątek zamknięty
Livia że jest jeszcze gorsza  😁 😁 Kiedyś miałam fazę na takie  konkretne kolory, teraz mi tak trochę przeszło :P
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.