Końska rewia mody cz. V (2011)

nooo ja tez mam chrapke na beige brillanta  😜 i wgl violet do mnie wola ;c a ja przeciez mam juz nicika violet to nie oplaca mi sie drugiego prawie takiego samego kupowac... ;c
wątek zamknięty
Zapewniam, że to po prawej też, tu jeszcze lamówieczki  😍

słabo widać, ale lamówki są w kolorze oberżyny - nie czarne
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
12 kwietnia 2011 19:52
Jednak bardziej mi się podoba beige  💘 Violeta wybieram w wersji cotton  😁
Czy mi się zdaje, czy to wina lampy jednakowo - czy te brillanty się tak jakby trochę... błyszczą?
wątek zamknięty
Lekko błyszczą jak to brillanty  🙂
wątek zamknięty
nie wiem jak te, ale np; moj marone sie tak jakby blyszczy 😉
wątek zamknięty
hop hop po lamówce wnosząc to nie jest beige tylko sand 😉 ale i tak piękny 😅 zastanawiam się tylko teraz jak jasny będzie beige...
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
12 kwietnia 2011 19:55
Będzie szał 🙂

Teraz tylko myslę czy i na owijki sezam nie zapolować  😵 😂

Szczególnie ze ta Mka jest wielkosći wersji VS , a wieć dla mojego siodełka VSD rewelacja!

xxagaxx....ja twardo ignoruje tą drugą Mkę u niej co jest  🤣

wątek zamknięty
Wyglądają jakby miały zamienione lamówki 😁
Sand śliczny, ale wg mnie w ogóle nie pasuje fiolet. Dla mnie najlepiej byłoby, gdyby miał lamówkę z violeta, ale ja lubię takie nudziarskie 😁
wątek zamknięty
disco, ja też intensywnie zastanawiam się nad beige
Azbuka, koniecznie zdjęcia na koniu na dworze
wątek zamknięty
no fakt,. ze sie nie skumalam, przeciez samam mam sand cottona. ale ten brillant nijak nie wyglada jak sand tylko szybciej ja beige. na tej stronie co tu ktros wstawialk byla fotka brillanta beige a ten wyglada tak samo o'o
wątek zamknięty
To ja dodam moją łezkę chili na kobyłce pod moim P.

Mam nadzieję, że nie będą za duże, bo jeszcze tego dobrze nie ogarniam.
Na drugim zdjęciu załapał się i Kapiszon, mój JRT 😉
wątek zamknięty
Azbuka uff, nic dla mnie szczególnego 😉 Przynajmniej mój portfel będzie szczęśliwy xD
wątek zamknięty
EMUU :* dopero teraz sie skumalam ze Ty to Ty ;p
ale Armaniuh sie wyrobila 😉
zeby offa nie bylo, to, slicznie  🏇
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
12 kwietnia 2011 20:05
to jest chilli? u mnie wygląda jak fuschia
wątek zamknięty
natt92, beż jest z granatową lamówką, sand z oberżyną
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
12 kwietnia 2011 20:06
asds, cód miód, piękne zestawienie kolorów, choć jak wiesz nie gustuje w stripe-in'ach 😉

Azbuka, beżowy, jak zwał tak zwał, jest bardzo przyjemny dla oka !! super się z Brylantem skomponuje!

Nie no ja wiem że s. kocha 2 kolekcje "D ale myśalałam ze po prostu ma po jednym egzemplarz z każdego koloru i modelu jak już 😉

bo mam po jednym 😉 cottony kolekcyjne i exclusive, a ze z każdych owijek po 2 komplety, jak inaczej, skoro np toffeeków jest 5 (exclusive, cotton, brillant, impuls i polopad)  🤔wirek:  🤔wirek:
wątek zamknięty
Ależ skąd!! To najchiliejsze chili świata 😉
Natt92 kochana mam nadzieję, że ktoś mi łaskawie zrobi foty w łezce nightblue/moon [?] od Ciebie 😀
Ale Twoich zdjęć to nic nie przebije, ślicznie Ruda wygląda w niciaku chociaż tak jak mówiłam - dla mnie jak w piżamie 😀
wątek zamknięty
bierz szmaty do qnia, to odwalimy taka sesje ze wszytskim oczy wyjda na wierzch ;p a ta łezka z moon... <3 jak ja zobaczylam to jej Ci oddac nie chcialam ;p chyba 1st lezka , ktora tak do mnie 'mrugala' ;p
dzisiaj ubralam Ikebane w multistripe navy-white + biale owije fair play ;d niedlugo fotki wstawie ;d
wątek zamknięty
s. nie no umarłam  😂 😂 Przecież kolekcyjne i limitted to to samo!!!!!! Tylko jakość inna :P Ja mojego kolekcyjnego gelba sprzedałam, bo limnitted lepszy jakościow o:P
wątek zamknięty
Wiesz moja marna kolekcja do Twojej się w ogóle nie umywa ! Ale pewnie że porobimy, tam ładne zdjęcia można powymyślać. Jak mi się uda to do wakacji szukam ES stripe ze szmaragdem i herbem koniecznie no i pewnie Schockemoehle w końcu mnie dopadnie kremowy z orzechową lamówką mniam ! Albo w ramach terapii pożyczysz mi coś ładnego to sobie zrobie foty i będę do nich wzdychać siedząc w pracy 😉
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
12 kwietnia 2011 20:17
emuu, bardzo fajnie to chilli wygląda! 🙂 widzę że stoicie w grabowcu 😉
wątek zamknięty
uno problemo ;*

ja mam smaragd white ale bez herbu. i wlasnie takiego chcialam, ten herb jakos tam mi nie pasowal, chociaz w sumie do smaragda jeszcze moze i tak ale wg mnie do umbra rosa creme to juz wyglada brzydko ;p
wątek zamknięty
widziałyście gdzieś niekoniecznie w polsce tego es full dl, peacock-navy-white?
choruję na niego chyba od roku i niegdzie nie mogę kupić  😤
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
12 kwietnia 2011 20:20
Lki nigdzie niestety nie widziałąm do kupna 🙁

ale mam radochę normalnie 🙂 ....choć z przerażeniem stwierdzam zę dużo granatu się u mnie ostatnio pojawiło  🤔

wątek zamknięty
asds to mi mozesz dac jak masz za duzo  😁
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
12 kwietnia 2011 20:23
w holandii dość często się przewija, ale ceny raczej spore, bo tam to jeden z najbardziej chodliwych kolorów 😉
wątek zamknięty
widziałyście gdzieś niekoniecznie w polsce tego es full dl, peacock-navy-white?
choruję na niego chyba od roku i niegdzie nie mogę kupić  😤

był niedawno na bokt.nl 😀😀

asds obłęd!!! Koniecznie zdjęcia na modelu pod siodłem! Chciałabym zobaczyć jak to bedzie wyglądać :P
wątek zamknięty
i ja nie pogardze  😁
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
12 kwietnia 2011 20:25
laski ja go mam jak chcecie to w weekend nogę zrobić zdjęcia na Latino 🙂 BO Kasztan kulawy ...
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
12 kwietnia 2011 20:27
emuu, sorki za OT, ale to Agrofood ? 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.