Końska rewia mody cz. V (2011)

xxagaxx co z brillantem było nie tak, że Ci się nie podobał, nie jest podobny do Anky hortensji 🙁? widziałaś na żywo brillanty yellow i navy?

wątek zamknięty
Myślicie że ciemnogniademu ładnie będzie w oberżynce brillant?  👀
wątek zamknięty
Ze zdjec tez mi sie brillant aubergine nie spodobal. Aczkolwiek cotton lavender teraz wyglada marnie w porownaniu do aubergine i wcale nie zdziwie sie jak to samo bedzie z brillantem.

Ja wezme yellow brillanta, ale nie wiem kiedy bedzie w PL, bo biore od minerwy, a jeszcze nic nie dotarlo ^(. 
wątek zamknięty
chuda nie spodobał mi się na tyle zeby wydawać aż tyle kasy, zwłaszcza ze mam już i hortensję i brillanta lavender. Dla mnie oberżyna nie ma wystarczająco ładnej lamówki.

wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
12 kwietnia 2011 17:50
A ja sie dzisiaj fest wkur....., wiem że wszyscy na to narzekają z Dramka na czele 😁 Wyciagnełam dzisiaj brillanta moon z prania i masakra jakas.
Raz że sie nie doprał w miejscach szwów, to że się zbiegła biza to standarad (zawsze naciagam je jak wyjme z prania i sie suszą) ,ale zkulkowaciał masakrycznie 🤬
Stwierdziłam że już więcej chyba sie na brillanta nie porwe 🙄 nie za takie pieniądze!!! Cudem udało mi sie doprowadzić moona do normalnego stanu, przeprałam raz jeszcze ręcznie, i ogoliłam kuleczki... ale kurde czaprak za prawie 250zł i takie cuda... to ja wole jednak ESy..
Petrola juz postanowiłam że piore tylko ręcznie 😵
wątek zamknięty
Zairka To co powiesz na to ze w bialym padzie Eskadrona ktory kosztuje prawie 300zl  odbarwil mi sie od granatowej lamowki ?  🤔wirek:
Tragedia,chcialam brillanta oberzyne ale chyba zostane przy cottonie,no nie za te pieniadze taka jakosc .
wątek zamknięty
12 kwietnia 2011 17:58
no własnie... dlatego jak pomyślałam że to mógłyć Brillant petrol za którego dałam BARDZO dużo, to mi ciśnienie skoczyło 😤
tylko co zrobić jeżeli chyba 60% moich szmat to właśnie brillanty 🙁
wątek zamknięty
to strasznie dziwne, ja pralam ilekrotnie polopad lavender(30 stopni 1000 obrotow) i nic sie nie zafarbowalo i dopiera sie idealnie, a tez ma ciemniejsza lamowke.
wątek zamknięty
ja mam lavendera pranego już chyba z 4 razy i nic. Dalej wygląda idealnie (ciut przy popregu się zkulkowił ale nie widać). a używałam go na zawodach, więc dostawał w dupe.
Zobaczymy, jeśli takie coś jak Zairka pisze ma spotkać tofika albo turkusa czy petrola to się powieszę!! Przecież ja chcę tych szmat używać a nie patrzęc na nie ;/
wątek zamknięty
Arimona Lavendera tez mam piore i nic (no czasem srednio sie dopierze) ,widocznie ten musial byc feralny  🤔
wątek zamknięty
to ten bialy z maritim?
ciekawe czy ten kolejny bialy lepszy jest bo zastanawialam sie przez chwile czy nie kupic na zawody, ale chyba sobie daruje 🙁
wątek zamknięty
Tak ten z maritim  😉
wątek zamknięty
Może ktoś ma już ten pad? klik Czy on też tak będzie farbował?  🤔
wątek zamknięty
12 kwietnia 2011 18:17
Arimona to wcale nie jest dziwne, lavender ma szara lamówke, a pad jest kolorowy... nawet jezeli farba z lamówki by troche zeszła to stezenie tego koloru bedzie za małe żeby zabarwic fiolet.
Co innego granat i biel, tym bardziejnże z właśnych doświadczeń (ubraniowych) wiem że białe dodatki najbardziej lubia farbowac sie właśnie od granatu i czerwieni 😵

Aga ja z brillantów mam petrol, rosa, toffee, lavender, cooper, dark orange, moon, wine i coriandera w najgorszym stanie jest rosa ale i tak odratowana (odplamiona, odkulkowana tylko niestety juz przykurczona  🙁 ), najbardziej boje sie o petrola, wine i toffeeka za te 3 gotowa jestem zabić

Misia bezpieczniej kupić te wkładki które daje sie do prania i one pochałanija kolor, z tej samej firmy co magincze mydełko 😉 naprawde sa świetne!!! Pamietam że Burza długo swojego niemogła doprać, one niestety maja taki materiał że ciężko się spiera, ja falxa też ratowałam po kupnie ale doprac na 100% sie go nie da 🙁
wątek zamknięty
Geronimoo mi odpukać nie zafarbował
wątek zamknięty
barnabik no ale obawiam się, że zafarbuje, uh, chyba trzeba będzie coś innego na zawody wykombinować  🤔
wątek zamknięty
ehh mam nadzieję ze pranie w trybie ręczne w pralce wystarczy. Bo nie ma opcji zebym ja czapraki ręcznie prała, nie mam na to ani czasu ani chęci.
wątek zamknięty
A ja tak z ciekawości zapytam jak sądzicie znajde jeszcze gdziesz Stripa ES szmaragd/krem/biel? Taki z herbem dodatkowo mnie interesuje.
Mi np. cottony nigdy nie farbują a mam chili łezkę i ma białą lamówkę i nic nie "poróżowiała" 🤣
wątek zamknięty
12 kwietnia 2011 18:46
emuu wiem gdzie jest ten czaprak vs dostepny od reki ale bez herbu, z tego co wiem w hurtowniach Es juz nie ma wersji z herbem🙁
wątek zamknięty
Ehh bez herbu to już nie to samoo...  😕
Też znalazłam bezherbowy ale brakowałoby mi go i tyle 😉
A co polecacie dla gniadej, ale latem robi mi sę kobyła złocista - wszelkie nugaty, jasne brązy na niej giną i nie podoba mi się bo lubię kontrasty. Podoba mi się fiolet nowy, ale konie wyglądają w nim trochę jak w piżamkach - bez obrazy dla posiadaczy 😉
wątek zamknięty
emuu ja swojego herbowego długo szukałam, ale mój szmatoholizm uspokoił się bardzo odkąd jest ze mną 😉 Co do brillianta mam dwa i chyba na więcej się w życiu nie porwę ;(
wątek zamknięty
Darloga przecudnie !!  😍

Mi się biały pad z maritim idealnie doprał, jak nówka, granatowy nie zafarbował białego 😉 Prałam w pralce na 30 stopni, program dla delikatnych tkanin, płyn do prania bieli i vanish  😉
wątek zamknięty
Ja dopiero popadam w szmatocholizm, jestem dzielna bo pracuje w sklepie jeździeckim i moge sobie pooglądać na codzeń, choć to jak lizanie lizaka przez szybke...
No ale będę szukać!
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
12 kwietnia 2011 19:33
Kurna......kupilam kolejny pad...i owijki...ale to już znak Boży był....
wątek zamknięty
jaki? jaki?  👀
wątek zamknięty
12 kwietnia 2011 19:35
Kurna......kupilam kolejny pad...i owijki...ale to już znak Boży był....

asds Słońce za mną ten komplet chodzi juz od miesiaca, ale ciagle nie wiem tak czy nie 😵
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
12 kwietnia 2011 19:40
Pad ES stripe In Peacock- Navy-white z herbem plus owijki peacock  😵
wątek zamknięty
asds śliczny!!!!!!! Wzięłaś tą Mkę od minerwy?? Gdybym nie miała Cobalta też bym go kupiła  😍
wątek zamknięty
Mam fotki, ale to nie to samo co w realu, szkoda  🙄

asds, to ładny komplet zakupiłaś, ale ja nie cierpię Stripe inów, szczególnie ich prania, są sztywne jak kartony  😫
wątek zamknięty
aa cudo , po lewej 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.