Końska rewia mody cz. V (2011)
Aga, ale ten twoj kon fajnie wyglada na tych zdjeciach 🙂 komplet swietny, ale w koncu dobrze pozowany heheh 🙂 😍
wątek zamknięty
aga nie, dopiero go escada zabrala do przeróbki 💃
Ślicznie wam w irishu 😜
wątek zamknięty
Aga, ale ten twoj kon fajnie wyglada na tych zdjeciach 🙂 komplet swietny, ale w koncu dobrze pozowany heheh 🙂 😍
dzięki 😀 Staramy się nad modelingiem pracować 😁 😁
Zairka dzięki :kwiatek: I czekam na zdjęcia po przeróbce 😀
wątek zamknięty
Kucunio mnie dobiła, i moje silne postanowienia staneły pod znakiem ❓
wątek zamknięty
też patrzyłam na jej ogłoszenie ale dzięki bogu jestem bezpieczna 😁 😁 Dla mnie nic ciekawego 🙂
wątek zamknięty
Kucunio mnie dobiła, i moje silne postanowienia staneły pod znakiem ❓
niestety to samo pomyślałam 😵 brillant toffee, nici lemon, kantar maritim, eurostar, komplet gelb - mamusiuuuuuuuuuuu 👿
wątek zamknięty
brillant black, sportive i rauchblau..... 😵
komplet toffe mam, nici lemon mnie nie kreci.., kantar jest bloom a nie maritin-na szczescie, eurostar mam strip ina, komplet gelb tez juz jest...
wątek zamknięty
Zairka, mnie właśnie ES kusi 😉 Bo nie mam stripe-ina 😉
wątek zamknięty
Ale dlaczego to wszystko jest w DL albo VSD? 🙁 Na szczęście dzięki temu nic mnie nie kusi!
wątek zamknięty
brillant black, sportive i rauchblau..... 😵
komplet toffe mam, nici lemon mnie nie kreci.., kantar jest bloom a nie maritin-na szczescie, eurostar mam strip ina, komplet gelb tez juz jest...
ale w ogloszeniach jest kantar maritim chyba tak ? z uwiązem bloom 😉. czy ja już mam zwidy 🤔wirek:
wątek zamknięty
Nie, Bloom 😉
wątek zamknięty
Ludzie ile rarytasków w ogłoszeniach, a mnie sie auto zepsuło i za serwis nieźle zabulę 😵 ( ale dobrze, że auto, a nie koń 😉 )
wątek zamknięty
No właśnie dobrze że nie koń ;p
wątek zamknięty
Ludzie ile rarytasków w ogłoszeniach, a mnie sie auto zepsuło i za serwis nieźle zabulę 😵 ( ale dobrze, że auto, a nie koń 😉 )
serwis?? Kobieto idź do zauanego warsztatu, serwis jest mega wysysaczem kasy :P
No ja też na Sportive patrzyłam. Ale bym muciała schudnąć żeby się w siodło pony wcisnąć żeby ten czaprak wyglądał jakoś ludzko 😁 😁
wątek zamknięty
mi się oczy zaświeciły na cottona gelb i owijki toffee 😍 ale ceny za wysokie jak na trzeci taki sam komplet 🤔wirek:
wątek zamknięty
Livia bierz! Blueberry jest absolutnie przepiekny!
ja i tak mam spozniony zapłon.... nie wiedziałam ze Kucunio sprzedala Flotara juz pół roku temu 🙁 ale to 🚫
wątek zamknięty
mi się oczy zaświeciły na cottona gelb i owijki toffee 😍 ale ceny za wysokie jak na trzeci taki sam komplet 🤔wirek:
3 taki sam?? 😂 😂 😵 😵
wątek zamknięty
aga no przeciez ta wariatka tak ma 😁 :kwiatek:
dlatego uważam że jest mega pozytywnie pokrecona i oddana 2 kolekcjom 🙇
wątek zamknięty
Nie no ja wiem że s. kocha 2 kolekcje "D ale myśalałam ze po prostu ma po jednym egzemplarz z każdego koloru i modelu jak już 😉
Ja się właśnie trochę s. zainspiorowałam i dlatego też kompletuje kolekcje 😉 Może nie tak jak ona 😀 ale 😉
Z Toffee mam cottona gelb, brillanta gelb, brillanta toffee, owije toffee i owije gelb, kiedyś może i dralona dorwę 😀
z Petrola: brillant petrol, brillant turkus, owije petrol 😀 i kiedyś zaspokoję się półderką 😀 Póki co musi wystarczyć dralon petrol/choco z nowej kolekcji
z Royal: brillant royal, brillant marie, owije royal i może kiedyś dralon 😀
z Fango: cotton fango, polopad walnut, owije fango, owije coraiander ale prawie jak walnut 😁, dralon z kolekcji
I czuje się szczęśliwa 🏇 🏇 Bo kantary to jakoś nie dla mnie, i tak ich potem nie używam xD
wątek zamknięty
to nie sprzedalas wkoncu petrola?
czy zamienilas na tego od s.+ turkies 👀
wątek zamknięty
to nie sprzedalas wkoncu petrola?
czy zamienilas na tego od s.+ turkies 👀
si 😍
wątek zamknięty
[quote author=Azbuka link=topic=41891.msg973447#msg973447 date=1302615422]
serwis?? Kobieto idź do zauanego warsztatu, serwis jest mega wysysaczem kasy :P
No ja też na Sportive patrzyłam. Ale bym muciała schudnąć żeby się w siodło pony wcisnąć żeby ten czaprak wyglądał jakoś ludzko 😁 😁
[/quote]
Spoko, mam 20% zniżki jako stały klient 😀
Odwiedziłam dziś Equishop, nic nie potzrebowałam i twardo zarzekałam się, że nic, ale to nic mi się nie podoba z nowej kolekcji 😁 Efekt? Dwa Brillanty - beż i milka no CUDA!!!!!!!! 😜 Właśnie wieszam je na ścianę 😀
Edit: no i jeszcze zobaczyłam siodło moich marzeń: brązową ujeżdżeniówkę, znów nie będę mogła spać. Ale wiecie co, lubie być taka nakręcona 😜 Całkiem fajne uczucie, wiecie co mam na myśli? 😉
wątek zamknięty
Zairka, niestety na razie mam ograniczony budżet, a tyle ile mogę dać to niestety za mało 🙂
Azbuka, foty, foty! 🙂
wątek zamknięty
Azbuka foty!!!!!!!!!!!
wątek zamknięty
Całkiem fajne uczucie, wiecie co mam na myśli? 😉
Aż za dobrze...
wątek zamknięty
Dotarła do mnie paczka z oberżyną!!!!! 🏇 🏇 Cudny kolor 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, super 🙂 Ten kolor jest przeboski 💘
wątek zamknięty
Aga, cotton czy brillant? 😉 jak brillant, daj jakies zdjecia koniecznie 💃
wątek zamknięty
cotton 😉 Brillant mi się nie podobał jakoś wybitnie, żeby za niego tyle płacić 😉 a oberżyna z wymiany mi się po prostu trafiła bo chyba też bym jej nie kupiła, posiadając lavendera i hortensję 😉
wątek zamknięty
A ja już pojutrze dostanę moją oberżynkę dla Siwej! <33333333 I pomacaam navy z najnowszej kolekcji. ; DD
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.