Końska rewia mody cz. V (2011)

darolga cudo  😍 zresztą zawsze macie bezbłędne fotki, skąd masz fotografa ?  🏇
wątek zamknięty
Mogłybyście mi doradzić? nie wiem co wybrać dla tego pana:

waham się między:

http://dobry-kon.pl/opis/2076131/euro-star-czaprak-light-cord-navy-vs.html

http://www.kopytko.com.pl/product_info.php?products_id=681  kolor bananowy

http://konik.com.pl/pl,product,1323139,potnik,coach,schockemohle.html  kolor pierwszy od góry z prawej

nie mogę się zdecydować  😵
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
11 kwietnia 2011 21:09
Jeeej, dziewczyny, dzięki!  😡

sandru - śliiiicznie dziękujemy!  :kwiatek: Naprawdę strasznie mi miło :-) Ukraść chyba nie będzie  go trudno, bo on ma mnie ostatnio dość i stwierdził, że się ewakuuje i zaczął się przegryzać przez drzwi boksu  😁 Także myślę, że wystarczy, że podjedziesz przyczepą, a on się sam załaduje  😁

Caira - dziękuję śliiiiiiiiiiiiicznie!  :kwiatek: :kwiatek:  Też bałam się zaryzykować z tą milką, ale miłość do niciaków i Zairka, która wstawiła ogłoszenie sprawiły, że ten komplet znalazł się najpierw w moim aucie, a potem na koniu... i nie żałuję!

equi.dream
- jej, dziękujemy! :kwiatek:  Hihi, fotograf to Asia Zawada, forumowa cardanka, której będę broniła zębami, nogami, rękami i czym się da, bo ją kocham - i to nie za zdjęcia,  choć za to też, bo jest genialna  😁  Ale planujemy odwiedziny u Was razem, więc na pewno chętnie pocyka i Tobie! :-) Czekamy tylko aż Elizka się wykuruje z Dylem i wpadamy, co Ty na to? :-) :-)
wątek zamknięty
Altiria, to standard 😉 Ja w ogóle tych pasków nie przypinam, odcięłabym ale nie wiem czy kiedyś ich nie sprzedam  😁

Tylko jak nie zapinam, to mam 20 cm czapraka za siodłem.  🤔  Spróbuję jutro coś zdziałać, może w końcu go ułożę ładnie.  😁

zonk, zdecydowanie Schockemohle! uwielbiam czapraki z tej serii, mam granatowy i na gniadym wygląda obłędnie. Zastanawiam się właśnie nad tym, o którym piszesz, bo jego mam moja koleżanka i strasznie mi się podoba.  💘
wątek zamknięty
zonk, ja bym barała es, ale ja nie lubię schockemole więc mogę być trochę nieobiektywna
wątek zamknięty
Chodzi mi bardziej o kolor, szokmol mnie kusi od pewnego czasu, ale nigdzie nie widziałam jego zdjęcia tak w całości albo na koniu i nie wiem czy będzie do mojego pasował  🤔
wątek zamknięty
zonk, jak mi szokmol do jutra wyschnie po praniu, to może mi w końcu ktoś zrobi w nim zdjęcia, bo czekam, czekam, a doczekać się nie mogę.  🤔  To jak na razie chyba mój ulubiony czaprak, jest bardzo ładnie wykonany i ślicznie leży.  💘
wątek zamknięty
miałam kiedyś zdjęcie tego czapraka w całości, ale raczej nie znajde, jeśli chodzi o kolor, to schockemohle  😉
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
11 kwietnia 2011 21:28
dla mnie es. ten kolor szokmola o którym mowa będzie wyglądał nijako. jest zdjęcie w szmatoholikach ciemnogniadego w impulsie nugat. sama zobacz jak to wygląda 😉
wątek zamknięty
właśnie się tego obawiam, że wyjdzie mdło, no nic poczekam na fotki od  Altiri i wybiore, z chęcią bym kupiła oba    😁
wątek zamknięty
darolga - umocniłaś mnie jedynie w przekonaniu, że mojemu też będzie pięknie w violecie! 😍
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
11 kwietnia 2011 21:38
Geronimoo bo będzie  🏇
wątek zamknięty
Darolga jasne ! 😀 przyjmiemy Was z dzikiej z otwartymi kopytami  😁 🏇
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
11 kwietnia 2011 21:56
o a ja mam porównanie w owijkach kolorów   Grass (po lewej) & Jade

może się komuś przyda  😉

wątek zamknięty
Zonk ja po zdjęciu nougata na karej stwierdziłam, że ten kolor wygląda mdło na takich ciemnych koniach... 🙄 a tak mi się ta kolekcja podobała...
wątek zamknięty
darolga, nie ma za co dziękować, tylko ciesz się, że masz pięknego rumaka, bo mega Ci zazdroszczę.  💘
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
11 kwietnia 2011 22:58
Darolga Kochana wielkie WOW, efekt jest fantastyczny, aż takiego sie nie spodziewałam 😲 Tym bardziej ciesze sie ze milka trafila do was, bo na Grocie było tylko ładnie 😁
wątek zamknięty
Zairka i na Grocie byłby taki efekt wow, gdyby zdjęcia robił Ci taki fotograf  😎
wątek zamknięty
11 kwietnia 2011 23:39
akzzi bez przesady 😉

Pokaże wam coś mam nadzieje że dziewczyny ze stajni mnie nie zabija 😁
na poczatek Escada i Tagi w Es Cream jeszcze przed przeróbką 😁

i monika. z Lulkiem w komplecie Chocochip

a Tu już Yorkowe pady, jak mówiłam: dla mnie lepsze od anky
brazowy: ktoś kiedyś pytała czy to czekolada- zdecydownie bardziej hazel

i zółto-pomarancz, dla porownania z owijkami flax (zalezy od słonce i światła raz jest podobny do buttera, raz do flaxa raz to oczodajny sunshine)
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
11 kwietnia 2011 23:46
Zairka, ojej jakie te yorkowe pady krociutkie! 🙁 chyba nawet pod moja krotka bezterlicowke moga sie nie zmiescic... 🙁
wątek zamknięty
Nieźle wyjeżdżają.
wątek zamknięty
11 kwietnia 2011 23:49
sprawdzałysmy z Minerwą, sa tej samej długosci co nowe Anky, wiec pod VS spokojnie, i pod krotkie tybinki ujezdzeniowe tez powinno dac rade
wątek zamknięty
Czyli generalnie stypa.
Szkoda, że Horseage nie ta jakość bo rozmiar i kolory super.
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
11 kwietnia 2011 23:50
Burza, moze zalezy od dopasowania siodla 😉 spod niedopasowanych anky tez wyjezdzaly przeciez (te stare, bez napisu - bo nie wiem jak te nowe)
wątek zamknięty
kujka, już nie chciało mi się o siodłach pisać, tak rzuciłam 😉 kolory piękne ale czy Ci ludzie są ślepi że takie krótkie te pady robią?
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
12 kwietnia 2011 07:36
Altiria, no ja też nie przypinam, najczęściej paski wędrują po prostu pod siodło 😉

darolga, super w Milce  💘

juliadna, ja już wstawiałam kiedyś taką fotkę, porównanie Anek Kiwi, Grass i Jade 😉

Burza, fakt - kurcze, nie obraziłabym się gdyby Yorki miały długość starych Anek. To wstyd trochę, że pad uj nie mieści się pod większość ujeżdżeniówek  😵
wątek zamknięty
Zairka mi się z tego wszystkiego najbardziej Cream podoba 😉

Dziś pańcia nr2. Edwarda wysłała mi zdjęcia 😀😀  💃 💃

Edi w polarze lemon.olive/blassgrun i owije Anky pea

Es Irish + owije Anky pea (normalnie pasją do padu, ty słońce wylazło i kolory się zmieniły ;/)
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
12 kwietnia 2011 09:43
Zairka mi się z tego wszystkiego najbardziej Cream podoba 😉

I mi, i mi !!  choć na zdjęciu wyszedł trochę za jasny, przynajmniej na moim monitorze. Pokaż koniecznie po przeróbce 😉

A Yorkowe pady może i maja ładne kolory, ale nic poza tym ;/

Es Irish + owije Anky pea

Jak nie cierpię wszelkich zieleni, tak to foto mi się podoba, ale nie wyobrażam sobie tego zestawu z czarnym sprzętem.
Chyba czas zablokować r-v, bo zaczynają mi się podobać rzeczy, na które wcześniej nawet bym nie spojrzała  😵
Ale raczej nie na tyle, żeby kupić ufff  😁
wątek zamknięty
s. revoltę czasem nalażałoby zablokować 😉 dla naszego bezpieczeństwa 😀  😁 😁 I zgadzam się z Tobą, z czarnym osprzetem byłoby tak jakoś dziwnie 😀 Choć ja mam zdjęcie Grubego w wersji DL:

z czarnym i jest ok.

Zairka
a jest już w ogóle wersja po przeróbce??
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
12 kwietnia 2011 09:59
Właśnie, bo pierwsza myśł była taka: kurcze, przecież ja już Ediego widziałam w tym komplecie, i mi nie leżał  🤔 może kwestia słońca  🤔

Ale teraz widze, to było to djęcie, w czarnym osprzęcie. Dla mnie z brązem zdecydowanie lepiej! 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.