Końska rewia mody cz. V (2011)

wielka prośba, czy ma ktoś może pod ręką kantar eskadron w rozmiarze full i mógłby zmierzyć mi dwa wymiary?  :kwiatek:  :kwiatek:
wątek zamknięty
Precelek a jakie?? :P Ja mam Fango ze starej kolekcji Full, chyba się za dużo tam nie zmieniło.
wątek zamknięty
xxagaxx już wbijam na pw 🙂 :kwiatek:
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
11 kwietnia 2011 17:04
Ale Full Fullowi w eskadronie nierówny. Z moich obserwacji wynika, że najmniejsze są te z futrem i pojedyńczą regulacją, a największe bez futra z podwójną 🙂
wątek zamknięty
ja mam eskadrona full i cob i jest duża różnica tyle mogę powiedzieć 🙂
full jest moim zdaniem naprawdę spory
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
11 kwietnia 2011 17:59
cudna_11, ale patrzysz pewnie na nougata z podwójną regulacją, a one naprawde sąnajwiększe z fulli 😉
wątek zamknięty
Ja mam w domu Full Lemon i Fango, tyle ze ten sam model. I są takie same. Możliwe że po prostu w zależności od modelu rozmiarówka się ciut waha.

A s. to samo zło!!!!! Znowu mnie namówiła do złego!!
wątek zamknięty
xxagaxx chwal sie co kupilas  😉

Dziewczyny jak jakosciowo wypadaja cottony z nowej kolekcji?
wątek zamknięty
Misia mi sę vardzo podobają cottony z nowej kolekcji. POdobne do limitted. Zobaczymy jak po praniach, bo jeszcze tak ich nie testowałam 😀

A i na razie jeszcze nic nie kupiłam. Zobaczymy co z tego wyjdzie to napisze 😉
wątek zamknięty
stripe in
[img]http://i116.photobucket.com/albums/o31/karola111/Zdjecie0187.jpg?t=1302544046[/img]

zastanawiam się jeszcze nad jakimś stripem, jakie kolory polecicie na nią?
nie widział ktoś na sprzedaż strip in dl ale full peacock-navy-white bez herbu, ostatnio dowiedziałam się że był jakiś czas temu u nas w ogłoszeniach  😵 👿
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
11 kwietnia 2011 18:59
korsik, dla mnie absolutny szał! a na karym to już w ogóle  😜

wątek zamknięty
Czy Wasze łezki Eskadrona też mają takie krótkie te paski do przypięcia, czy to moja jest jakaś felerna?  🤔  Bo jak ją przypinam do przystuł (przystułów?  😀 ), to się z przodu tak kretyńsko odgina. I pod skokówką, i pod wszechstronnym. 🤔wirek:
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
11 kwietnia 2011 19:11
Altiria, to standard 😉 Ja w ogóle tych pasków nie przypinam, odcięłabym ale nie wiem czy kiedyś ich nie sprzedam  😁
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
11 kwietnia 2011 19:25
Ja mam w domu Full Lemon i Fango, tyle ze ten sam model. I są takie same. Możliwe że po prostu w zależności od modelu rozmiarówka się ciut waha.

pod ręką mam tylko schoko-orange z futrem i pojedyńczą regulacją, może porównamy?

A s. to samo zło!!!!! Znowu mnie namówiła do złego!!

no fucking way za przeproszeniem  😁 że niby ja zło  😂 koniec z wyszukiwaniem szmat  🤬
wątek zamknięty
s. dla Precelka mam wymiary spisane, ale na takiej śmiesznej regulacji. ta część  nosowa na 4 dziurce, a u góry na 3 😀😀 Mogę zmierzyć w opcji na maxa 😀

No wiesz, mój portfel to się ucieszy ale ja nie 😀😀 więc szukaj szukaj dalej 😉
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
11 kwietnia 2011 19:45
no dobra, to mój Full z futrem:

nachrapnik dookoła: 68cm
paski policzkowe od bez sprzączek: 18cm każdy
pasek potyliczny bez sprzączek maksymalnie: 70cm
pasek podgardlany razem z karabińczykiem 38cm

wątek zamknięty
to Fango (wersja na maxa wielka)

obwód 79
pasek potyliczny? (czyli jak długi kantar możemy zrobić) (bez sprzączek) 111cm
i pogardle wraz z karabińczykiem 40cm
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
11 kwietnia 2011 20:11
tak jak sądziłam, największa różnica w nachrapniku 😉
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
11 kwietnia 2011 20:17
Fotosesja niciaka milkowego :-)

wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
11 kwietnia 2011 20:19
darolga piękne zdjęcia ! najbardziej podoba mi się 3   😜 i bardzo ładnie wygląda na Korabskim  😍

a do szmaciarni to [s]pierwsze[/s] drugie fajniejsze  , tylko niech  ktoś usunie ten czerwony słupek  😉
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
11 kwietnia 2011 20:20
darolga, drugie do szmatoholikow 😍
wątek zamknięty
darolga szał! 2 albo 3 do galerii.
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
11 kwietnia 2011 20:21
a mnie drugie  😍
wątek zamknięty
😍AAA!! jestem najszczęśliwsza, mam swoją upragnioną kolekcję NOUGAT 😍

oczywiście dzięki s. 🙂😉  którą uwielbiam za to, ale w 90 % bo sprzedała turkusa hyh

a co kantarów to mam limegreen i petrol COB oraz green i nougat FULL

mogę porównać też, ale dopiero jutro jak będę w stajni

na OKO nougat full wydaje się mniejszy nić full green 🙂

darolga -   zakochałam się 😀 nie tylko w milce ale koniuchu też AAAAA!!!! ODLOT ! 🙂 😍 💘 😍

edit:

zapomniałam u cudownej Siss :kwiatek:, która też oczywiście przyczyniła się

do spełnienia mojego nougatowego marzenia 🙂😉)

w sumie to jako pierwsza dała mi nadzieję, na ta kolekcje hihi 😉

zdjęcia dodam jak tylko będę miała wszystko u siebie
wątek zamknięty
porównywał ktoś może owijki marone do cottona nougat?
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
11 kwietnia 2011 20:38
juliadna - dziękujemy! Zawsze dbam o to, by zdjęcia takie "pokazowe" były naprawdę full wypas - dlatego tak długo musieliście na nie czekać, bo mój ukochany fotograf Asia (forumowa cardana) nie miał ostatnio czasu, no i pogoda była kiepska.  No i ślicznie dziękujemy! Słupek, fakt, jak starczy mi sił, to wezmę się zaraz za wymazywanie go :-) :kwiatek:

noen - też mi się wydaje, że drugie najlepsze :-) dzięki!

xxflygirlxx - śliiiicznie dziękujemy! Drugie i trzecie podoba mi się chyba najbardziej też! :-)

sei - :kwiatek:

cudna_11 - jeeeej, rety, dziękujemy pięknie! :kwiatek: :kwiatek: bardzo nam miło! :-)

Uwielbiam Koraba w niciakach. Wiem, że tym milkowym go trochę spedaliłam, ale on jest stworzony do takich cukierkowych czapraków chyba :-D w każdym razie mi też się strasznie podoba. To nasz pierwszy taki odważny kolor (no, poza niciakiem lemonem) i nie spodziewalam się, że będzie aż taki fajny efekt :-)
wątek zamknięty
dragola, o w pupę! Ekstraaaaaa! Zobaczyłam najpierw na fbl i pierwsza myśl: o żesz ty! na re-voltę! 😀
Mega Cudownie, zarąbiście wygląda.  😍 😍 😍
ja i tak jestem wielką fanką Koraba i chciałam Ci go ukraść  😁 , ale to.. Bajka! 😍

[size=10pt]Chyba bardziej mi się podoba niż mój koń..  😡 😡[/size]

edit: Nie, jednak nie. Myszka jest najpiękniejsza. 😀  💘
wątek zamknięty
korsik ja mogę ew porównać te dwa czapraki :P

bo mam i marone i nougat, mam też havana z fair play

i z tego co wiem to te owijki fajnie pasują do nougata. (choć ich nie mam ale widzialam foto)

Jak coś to mogę też zrobić foto owijek nougat z cottonem marone

ale niestety owijek marone nie mam
wątek zamknięty
darolga, woow, masz pięknego konia i jak na żadnym koniu nie podobała mi się milka, na Twoim wygląda OBŁĘDNIE! 😍
wątek zamknięty
no i kupiłam cottona iceblue-pierwszy błękit, który mi się podoba, w końcu coś chociaż trochę przełamie monotonie 'mojej' szafy
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.