Końska rewia mody cz. V (2011)

Livia zdecydowanie lepiej niż w szarym 😉 Ja właśnie uważam że tony kolorów na tym dralonie są w sam raz 😀 Konkretne ale jeszcze nie oczojebne

Dynamiciak ja swoje 2 prałam normalnie w pralce tyle ze w opcji pranie ręczne. Nic im się nie działo.

Presja dobrze ze Dl, przynajmniej nie muszę knuć planu jak tu Ci go ukraść  😁
wątek zamknięty
jutro przymierze tą super słodką łezkę na konia.  😀
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
09 kwietnia 2011 16:34
sandru aaaa! Zdjęcia, zdjęcia! To jest czaprak z tych co mieć MUSZĘ i koniec kropka. Pierwszy raz MUSZĘ mieć jakiś czaprak  🤔wirek:
wątek zamknięty
Oczywiście, że będą zdjęcia. 😀
a ty masz kasztanka?  😉
wątek zamknięty
09 kwietnia 2011 16:40
Karego  😉
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
09 kwietnia 2011 16:41
xxagaxx, jeden z Waszych ładniejszych kolorów !! 💘
Livia : o wiele lepiej niż aubergine !! 😀
wątek zamknięty
eee, to karego w stajni nie mam. 🙁
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
09 kwietnia 2011 16:47
już kończymy.. jeszcze tylko foty i w przyszłym tygodniu trafi na stronę 🙂

Czekam z niecierpliwością na nową kolekcję 😀
Ostatnio kupiłam Czarna Perłę - to mój pierwszy Jarpol i muszę przyznać, że jestem bardzo mile zaskoczona 🙂
Fajnie układa się pod siodłem, sierść się nie wbija 🙂 Mógłby być o ciupinkę dłuższy, ale i tak leży ok. Zobaczymy jak będzie po pierwszym praniu 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx, nazbierać to nazbierałam, ale już prawie nic z tego nie mam. 😉
Zostały mi dwa komplety owijek (które też chyba sprzedam, bo nie używam ich w ogóle), 1 brillant brown (+ ten chilli, który mi zamawiałaś), 1 cross in heban/ice, 1 pad bicolor maritim, 1 micro white i ileś tam cottonów. 
wątek zamknięty
i ileś tam cottonów. 

ileś tam ?  🤣 😂
wątek zamknięty
sandru, bo nie liczyłam. Ale to same cottony, nic do kompletu nie ma. Używam ich, bo się łatwo piorą co jest istotne jak zmieniam czaprak co 2 jazdy najczęściej. No i są całkiem ładne kolorowe. Do "szmacenia".
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
09 kwietnia 2011 17:53
Klami, fajnie to zabrzmiało  😂

noen, dzięki 😉 Mnie się tak samo podoba i w Violet, i w Aubergine 🙂

Maddie, spokojnie, będziesz miała tego Violeta 😉

Raven, fajnie w Jarpolu!
wątek zamknięty
Dobra dobra. Może nie jest ich mało, ale już może ze 3-4 jeszcze wyglądają porządnie. Reszta widać, że treningowa, mocno zużyta.
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
09 kwietnia 2011 18:41
Livia prześlicznie w violecie, bardzo mi się podoba. Ale aubergine to piękny kolor i jednak go nie pobije 😉
wątek zamknięty
xxagaxx super wyglada ten royal  😍
wątek zamknięty
09 kwietnia 2011 18:56
Livia wiem, wiem ale violet to jest dla mnie taka szmatka, której widok przyprawia mnie o palpitacje. Coś czuję, że to będzie wielka miłość  😍

Raven jak dla mnie się zlewa totalnie z koniem. Ale i tak ładnie jest 😉 Co do jakości padów Jarpolowych - długowieczne 😉 Można ciurać, ciurać, prać, ciurać, super się dopiera i trzyma 😉
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny  :kwiatek:

Klami taaa a siwstak siedzi i zawija je w te sreberka  😁
wątek zamknięty
09 kwietnia 2011 18:58
violet to jest dla mnie taka szmatka, której widok przyprawia mnie o palpitacje. Coś czuję, że to będzie wielka miłość  😍

No dokładnie, dla mnie też! Ja mam już niciaka a planuję niemal identyczny violet, to się leczy!  🤔wirek:
wątek zamknięty
xxagaxx, ale, że co masz teraz na myśli ?
Nie mam więcej szmat niż napisałam.
wątek zamknięty
to że cottony się nie liczą :P:P Ja nie licząc cottonów to mam całkiem znośną liczbę czapraków  😁 😁
wątek zamknięty
09 kwietnia 2011 19:03
kodusiowata Ja już uznałam, że w moim przypadku to jest chore. 3 szmatki + kilka pierdół w ciągu zaledwie miesiąca, a teraz kolejna się szykuje  😵 Ale mam nadzieję, że violetem zamknę moją kolekcję przynajmniej do końca wakacji (czyli do października). Potem się będę martwić zimowymi kolekcjami  😁 Ale mnie jako biednego studenta stać już na to nie będzie  😁
wątek zamknięty
xxagaxx, ale ja nie mam do nich owijek / ochraniaczy czy innych takich. A większość mam na zasadzie wymienia się z kimś, bo używany cotton bardziej mi się przyda niż nowiutki za mały kantar.
wątek zamknięty
09 kwietnia 2011 19:07
Ja bez cottonów mam raptem 3 niewinne czapraczki  😀
Maddie, ja w tym roku w styczniu przyszalałam. W ciągu miesiąca jakieś 6,7? czapraków i derka  😀
wątek zamknięty
xxagaxx, ale ja nie mam do nich owijek / ochraniaczy czy innych takich. A większość mam na zasadzie wymienia się z kimś, bo używany cotton bardziej mi się przyda niż nowiutki za mały kantar.

czyli bez ochraniaczy i owijek się nie liczy?? Nie usprawiedliwiaj się tutaj. 😤 😤.. czaprak to czaprak i każdy ponad te 8 zalatuje szmatoholizmem 😉
wątek zamknięty
Dobra, niech Ci już będzie.
wątek zamknięty
a ja mam ochotę na nową szmatę a nic mi się nie podoba, o :P
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
09 kwietnia 2011 20:44
mnie się pomysł z tym żeby nie liczyć cottonów bardzo podoba  😁 ale mam tak jak klami. takie lepsze to 2 (+2 w drodze). 2 odświętne cottony. a reszta do tyrania. i kiedy jeździłam regularnie to co dwie jazdy zmieniałam czaprak. nawet jeśli nie był specjalnie brudny. bo po to mam ich tyle żeby koń miał zawsze czysty. a jednocześnie kiedy ich nie dobrudzam tak na maksa to ładnie się dopierają i dłużej żyją 😉
dobija mnie mój brak wolnej gotówki w tej chwili... bo miało być tak pięknie. lista zakupów gotowa i nic 🙁 a już tak niewiele do spełnienia kolorystycznego brakuje  🙄
za to muszę się pochwalić że ostatnio nawet SOBIE samej coś kupiłam. i nie są to bryczesy ani żadna rzeczy do stajni. jestem z siebie dumna  😂

Anaa, a oglądałaś kolekcje hv? mają trochę klasycznych/eleganckich szmat. a i ze starszej kolekcji (bardziej klasycznej) można jeszcze to i owo dorwać 🙂
wątek zamknięty
sei, hv mi się nie podoba... tzn są ok, ale wydaje mi się, że jak na zwykłą bawełnę to niestety drożyzna 🙁
wątek zamknięty
Okazało się, że zostałam z jednym czaprakiem VS, i nawet jak na mnie, to dziwne. Wobec tego "dostałam" od ciotki Szafirowej Impulsa (w ramach przysług różnych-i-"rozliczymy się kiedyś jakoś"😉 z kolekcji Fango-Sky. Niestety na golonym Czardaszu wypada dość blado 🙁

Mam jednak nadzieję, że na odrośniętym Rudziku ożyje trochę 😉

I w ramach zawodów skokowych, których jednak nie idzie, zamówiłam mu bordową SCAPĘ:

I sama jestem ciekawa relacji jakości do ceny. No i jak rudy będzie w nim wyglądać  😀
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
09 kwietnia 2011 21:03
ja swoich jeszcze nie mam. ale z tego co się dowiedziałam od innych użytkowników to są porównywalne z esami. z kolei esy też tanie nie są. ceny hv to tak 210-230 zł. na ebayu można trafić niekiedy taniej. już teraz nie pamiętam dokładnie. jednego aga mi upolowała za ok 40 euro chyba? więc wypada 160-170 zł.
jeden nadal widnieje na mojej zakupowej liście 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.