Aż wstyd wstawiać takie okropne fotki, niestety moja koleżanka ani trochę nie umie robić zdjęć 🤔 W ogóle nie oddaje uroku łezki, na żywo jest naprawdę piękna 😍
Dynamiciak, fajnie to wygląda 🙂 ale faktycznie zdjęcie kiepskie i wolałabym zobaczyć z boku 🙂 poczekam - teraz już nieco cierpliwiej - na lepsze zdjęcia 😉
noo jest mega niebieski 🙂 Bym wolała ze starszej kolekcji no ale cóż ;/;/ Tym się zadowolę 😀😀 Będzie mi przynajmniej do innych 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: niebieskich kupionych pasował 😀
na starego royala nie chce mi się polowac. Widziałam raz VSD a wolę mimo wszystko VSS cottony. Mam w domu starego royala brillant i w drodze stare navy? marine? nie wiem jak w końcu poprawnie się powinno nazwać ten granat z kolekcji royablau bo widziałam różne opcje.
A no i jestem dumna z konia 😀😀 nawet nieźle wyszedł na tych zdjęciach 😀 Normalnie Tap Madl rośnie 😁 😁
Tak, wszystko to nowa kolekcja, dralon, cotton i owijki. Dziś sprawdzałyśmy rożnicę pomiedzy Dralonem royal a choco/petrol. I jest DUŻA, czuć od razu który jest z kolekcji letniej a który z zimowej.
Tak DL! Bardzo się cieszę że dorwałam DL właśnie. A na zdjęcia bym nie liczyła zbyt szybko bo mam spore zaległości w kolejce czeka m.in pad lavender, es black slate, nici hazel i inne gady 😁
Livia wszystkie fiolety są WASZE! No po prostu cud miód na was 😍 Ten kolor mi pasuje do kucyka - dla nas idealnie, bo jest taki słodki, cukierkowy, pudrowy 😍 Po drodze jakimś cudem muszę sprzedać 4 czapraki... Grrrr... Bo inaczej finansowo nie wyrobię 😵 Znajdę jakiś sposób i zablokuję sobie ten wątek 😁