Końska rewia mody cz. V (2011)

Wczoraj zrobiłam zdjęcia łezce lavender pod siodłem, ale nie wiem czy wstawiać bo są beznadziejne...  :/
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
09 kwietnia 2011 10:49
Dynamiciak, wstawiaj !!
wątek zamknięty
Aż wstyd wstawiać takie okropne fotki, niestety moja koleżanka ani trochę nie umie robić zdjęć  🤔 W ogóle nie oddaje uroku łezki, na żywo jest naprawdę piękna  😍

wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
09 kwietnia 2011 11:25
Dynamiciak, fajnie to wygląda 🙂 ale faktycznie zdjęcie kiepskie i wolałabym zobaczyć z boku 🙂 poczekam - teraz już nieco cierpliwiej - na lepsze zdjęcia 😉
wątek zamknięty
jett   success is the best revenge
09 kwietnia 2011 11:32
Dynamiciak, mimo zdjęcia wyglądacie naprawdę baaaardzo ładnie.
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
09 kwietnia 2011 11:42
Dynamiciak, a nie masz może więcej fot ? 😀
wątek zamknięty
Dynamiciak ja dziś z aparatem szalałam 😉 Trzeba było dziś przyjść 😉

a oto efekt:

Kocham ten komplet 😀😀
wątek zamknięty
xxagaxx - moim zdaniem totalny ODLOT !!!!  😍

a przy okazji zapytam tutaj
czy ktoś może widział na żywo/albo posiada
kolekcję HKM kontinent ???

proszę o jakieś info jak coś 😉
na PW najlepiej
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
09 kwietnia 2011 12:28
dralon - koszmarek  😁 ale cotton ujdzie. cała zasługa w tym że edi jest taki ciemny 😉

edit: zejdę na serce jeśli w niedalekiej przyszłości nie przytulę cottonów beige i navy 🙁
tutaj z reitforum cottony royal i beige i kantar beige
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
09 kwietnia 2011 12:47
Aga, ten cotton jest piękny! muszę go mieć!  😜 Jego, beige, i polar w romby, a będę spełniona.  😁
wątek zamknięty
dzięki 😉  :kwiatek:

widziałam dziś na żywo beige i polar z tej kolekcji w romby 😀 Nie mój gust, ale bardzo elegancko wygląda 😀
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
09 kwietnia 2011 12:52
Aga, bardzo bardzo ładnie Ediemu, ale czuję, że w starym Royalu będzie jeszcze lepiej  😜

I ile razy patrzę na tego dralona, to mam wrażenie, jakbym oglądała tego ze starej kolekcji przez niebieskie okulary 😉
wątek zamknięty
noo jest mega niebieski 🙂 Bym wolała ze starszej kolekcji no ale cóż ;/;/ Tym się zadowolę 😀😀 Będzie mi przynajmniej do innych  😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: niebieskich kupionych pasował 😀

na starego royala nie chce mi się polowac. Widziałam raz VSD a wolę mimo wszystko VSS cottony. Mam w domu starego royala brillant i w drodze stare navy? marine? nie wiem jak w końcu poprawnie się powinno nazwać ten granat z kolekcji royablau bo widziałam różne opcje.

A no i jestem dumna z konia 😀😀 nawet nieźle wyszedł na tych zdjęciach 😀 Normalnie Tap Madl rośnie  😁 😁
wątek zamknięty
deborah, SUPER! nie mogę się doczekać🙂😉) a powiedz mi - czy dostałaś moje PW?
wątek zamknięty
xxagaxx, ślicznie! To ten royal z nowej kolekcji?
wątek zamknięty
Tak, wszystko to nowa kolekcja, dralon, cotton i owijki. Dziś sprawdzałyśmy rożnicę pomiedzy Dralonem royal a choco/petrol. I jest DUŻA, czuć od razu który jest z kolekcji letniej a który z zimowej.
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
09 kwietnia 2011 13:08
Wiem, że masz brillanta starego  😀iabeł:

I na pewno marine, nie navy 🙂 w końcu to była kolekcja royalblau-marine-weiß

A pierwsze zdjęcie już naprawdę niczego sobie. Może i moj kiedyś taki poziom osiągnie  😵
wątek zamknięty
sei z boku niestety nie mam  🙁 Ale postaram się jak najszybciej, jeśli pogoda dopisze, zrobić ładne zdjęcie  😉

jett dziękujemy bardzo  :kwiatek:

Aga no właśnie żałuję, że nie mogłam dzisiaj przyjść  🙁 A komplecik bardzo fajnie się prezentuje  😉
wątek zamknięty
Sierra przepraszam że posiłkuje się Twoim zdjęciem ale

http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/89/1013#i

wczoraj do mnie przyszedł, nowy i pachnący prosto od minerwy. Jest prze piękny  😍
wątek zamknięty
Presja zazdraszczam  😍 jak najszybciej fotki wstawiaj!  😀
wątek zamknięty
Presja ale powiedz że DL??
wątek zamknięty
Tak DL! Bardzo się cieszę że dorwałam DL właśnie. A na zdjęcia bym nie liczyła zbyt szybko bo mam spore zaległości w kolejce czeka m.in pad lavender, es black slate, nici hazel i inne gady  😁
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
09 kwietnia 2011 14:33
Dynamiciak, wyobraziłam sobie i fajnie u was ta łezka wygląda 🙂

xxagaxx, a mnie tam się podoba ten niebieski, mimo że to taki "walący" niebieski 😉

Presja, nadrób koniecznie zaległości fotkowe!

A to mój w dzisiejszym Violecie 🙂

wątek zamknięty
Livia ślicznie mu!  😀

Laski! Jak pierzecie bicolory? w pralce, ręcznie? Nie mieszają się dwa kolory ze sobą? Bardzo pilnie potrzebuję odpowiedzi.
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
09 kwietnia 2011 14:53
Livia właśnie bankrutuję  😵
Zaraz gdzieś napiszę i zarezerwuję to cudo!  😵
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
09 kwietnia 2011 14:55
Dynamiciak, Maddie, dzięki 😉

Na żywo jest jeszcze ładniejszy 🙂
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
09 kwietnia 2011 14:59
Livia wszystkie fiolety są WASZE! No po prostu cud miód na was  😍 Ten kolor mi pasuje do kucyka - dla nas idealnie, bo jest taki słodki, cukierkowy, pudrowy  😍
Po drodze jakimś cudem muszę sprzedać 4 czapraki... Grrrr... Bo inaczej finansowo nie wyrobię  😵
Znajdę jakiś sposób i zablokuję sobie ten wątek  😁
wątek zamknięty
Livia, fajnie! o wiele lepiej niż w tym szarym. Wasz kolor
wątek zamknięty
Pięknie!  😍
racja na żywo jest piękniejszy.  😍
wątek zamknięty
Pięknie!  😍
racja na żywo jest piękniejszy.  😍

jak go na torwarze widziałam to był przecudny <3. teraz zaluje ze zamiast kompletu violet kupiłam cottona royal'a (bez owijek bo nie było) :/
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.