Medziiik, jakby były DL, to obawiam się że mogłabyś sie spóźnić 😉
ja akurat za lezkami nie przepadam 😉
pamiętam jak z pierwszej kolekcji z łezkami zamówiłam jedną, groszkową, z ciekawości, rozpakowałam paczkę a koleżanka w reakcji na moją zniesmaczoną minę zapytała: "znów przysłali nie ten kolor?". Łezka po godzinie wisiała w ogłoszeniach 🙂
Dynamiciak, oj tak. Bardzo dobrze mi z tym brakiem potrzeby kupowania szmat. Łezkę mam plum. Nie chciałam, ale miał być koniecznie ten kolor a VS nie znalazłam.
możliwe że wylicytuje linda + myślę nad niciakiem oliv + 'kupiłam' już owijki do mojej ANKY sky + również kupiłam już cottona z kolekcji nightblue-moon-tego białego i zastanawiam się nad polopadem, przegięcie, nie ? 🤔
A tak apropo. Poszukuję ładnego czapraka w barwach jak wstawiłam powyżej ?? To jedna z naszych dwóch wersji wyjściowych i przydałoby się coś na zmianę.
_kate, ja też, Agi zdjęcie "pożyczyli" a ja tyle znam niemiecki ile bułgarski, czyli zero okrągłe 🤣
heh to jest dobre, nie? Oni nasze zdjęcia mogą brać, a jak my ich wkleimy to już jest problem :P Tylko że mnie to absolutnie nie robi, nawet jakby całe zdjęcie wkleili a nie tylko link.
Klami ja już tam widze jak Cię szmaty nie robią :P Uzbierałaś niezłą kolekcje śliczności to możesz teraz tak mówić!! :P
ale dziewczyna ładnie się zachowała. napisała wyraźnie skąd jest zdjęcie. i nie udawała że to jej czy coś 😉 one (niemki) w większości są w porządku i bardzo sympatyczne. pojedyncze jednostki mają coś z głową tylko 🙄
u mnie końskie zakupy coraz bardziej się odwlekają... niestety wyszły inne wydatki 🙁 mam nadzieję że mi wszystkiego nie wykupicie i uda mi się kupić to co chcę 😁 😉