Końska rewia mody cz. V (2011)

Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
07 kwietnia 2011 21:41
a to nie kantar walnut-fango-sky?

Edit: zrobie ot bo pilnie potrzebuje opinii, a do JRM chyba mało osób zagląda: jak jakościowo wypadaja sztylpy/sztyblety Sergio Grasso? warto tyle kasy dać??

na pewno silver
a co do sergio to zdaje mi sie ze Azbuka ma komplet brazowy wlasnie tej fimry wiec moze do niej uderzaj

Fantazja to dobrze bo ja jeszcze nie postanowilam czy kupie czaprak do ktorego maja pasowac 😁
wątek zamknięty
Nie wiedziałam, że silver taki ładny  😲

juz mam odpowiedź co do SG 🙂
wątek zamknięty
Zairka, hehehe no widzisz  😀
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
07 kwietnia 2011 23:16
dynamiciak, czekam niecierpliwie na zdjęcia łezki lavender na modelu  😜
wątek zamknięty
sei jutro (a tak właściwie dzisiaj  :hihi🙂 postaram się zrobić  😉
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
08 kwietnia 2011 07:30
Dynamiciak, fajna ta łezka 😉 A Silver najlepszy na ciemnogniadym jak dla mnie 🙂
wątek zamknięty
Dynamiciak Ty masz pole do popisu jeśli chodzi o wybór maści 😉

Zairka tym razem udalo mi się Ciebie ubiec  😁 ale wiesz jak to jest, nic w przyrodzie nie ginie 😉

Disco mi normalnie maila napisali że zmieniono status mojego zamówienia na wysłane. Aż w szoku byłam 😀😀 Może twoja paczka też w drodze?
wątek zamknięty
jest łezka brillant lavvender na allegro.  😁
jak by ktoś chciał. http://allegro.pl/brillant-eskadron-lavender-vsr-i1542690014.html
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
08 kwietnia 2011 13:23
sandru, widziałam, fajna 😉 Ale teraz niestety próbuję znaleźć co innego 😉

xxagaxx, a miałaś wysyłkę za pobraniem? Może disco miała opcję na przelew i dlatego nie dali znać?
wątek zamknięty
nie, przelew 😉 Dawno już zapłaciłam 😀 Przynajmniej mogę się cieszyć spokojnie zawartością, nie myśląc ile kosztowało 😀
wątek zamknięty
majeczka   Galopem przez życie!
08 kwietnia 2011 14:15
MASARA 😵
http://www.swiatkoni.pl/forum/viewtopic.php?f=6&t=23662

Dziewczyny żeby nie było, nie wiem dlaczego ta osoba sprzedaje moje czapraki ale informuje żeby nie było jak ktoś się da w to wrobić nie mam z tym nic wspólnego
Mam swoje konto na re-volcie i z takim samym nickiem na ŚK i nikt za mnie grzecznościowo nie sprzedaje.

Swoją drogą ale to trzeba mieć tupet acha i k woli ścisłości  większość z moich czapraków nici to PVS bo te co są na tym zdjęciu pozamieniałam albo po sprzedawałam także mam całą kolekcje niciaków ale w większości to PVS a nie jak pisze "koleżanka" VS 😉

A takie cuda to chyba tylko w Erze (jak coś ja mam nr w Orange 😉 )

A i tygrysy z tego zdjęcia należą do mojego narzeczonego - pytałam - nie chce sprzedać😉
wątek zamknięty
Edit: zrobie ot bo pilnie potrzebuje opinii, a do JRM chyba mało osób zagląda: jak jakościowo wypadaja sztylpy/sztyblety Sergio Grasso? warto tyle kasy dać??
akzzi,
moim zdaniem  nie warto, ja mam czaspy-oficerkowe, używam je naprawde sporadycznie, a skóra rozkleiła się na 2 warstwy i ta zewnętrzna odstaje
wątek zamknięty
Disco Konik dostał jakieś dralony ale nie wszystkie więc jeśli się nie odezwali to pewnie Twojego nie ma tak jak mojego i czekamy dalej 😀iabeł:
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
08 kwietnia 2011 15:58
a mnie korci dla grubegooo taki zestaw peacock...mhmmm...i jeszcze kantarekk......i  wkrótce windykacja będzie mi do drzwi pukać :P
wątek zamknięty
Chciałam się spytać co to za pad euro stara strip-in?
wątek zamknięty
turkis w ogłoszeniach!  😎
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
08 kwietnia 2011 20:02
etosha nie wiesz co kupujesz?
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
08 kwietnia 2011 20:04
polujące na brillianty Eskadrona niech lepiej nie wchodzą na ostatnia strone ogłoszeń bo dostaną szmatowego o...zmu.  😁
wątek zamknięty
kodusiowata,ale etosha nie napisała, że go kupuje..  🙄
wątek zamknięty
etosha nie wiesz co kupujesz?

nawet jakby kupowała to musi znać nazwy?
chyba kupuje się to cie się podoba, nie zależy to od nazwy  🙄
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
08 kwietnia 2011 20:13
etosha to na pewno jets jakaś starsza kolekcja...widze po przystułach i pasku do popręgu...Kolory to chyba navy-ice-ocean?
wątek zamknięty
ach te brillanty w ogloszeniach 😉 ale ceny kosmiczne ;p gdybym byla kasiasta to napewno bym cos kupila ;d
wątek zamknięty
Brillanty niezłe rarytasy, ale stanowczo wole za tę cenę euro stara 🙂
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
08 kwietnia 2011 20:41
Dobrze że te brillanty nie są DL 😉 🙇
wątek zamknięty
A mi się strasznie podoba lavenderowa łezka (nawet nie wiedziałam, że są brillianty SR  😜 ).  😍
wątek zamknięty
ja akurat za lezkami nie przepadam 😉
wątek zamknięty
Mi łezki pasują, bo mam konia-kurdupla.  😁
wątek zamknięty
ja akurat za lezkami nie przepadam 😉

Moja krew!!  🤣 🤣 🤣
wątek zamknięty
Moja krew!!  🤣 🤣 🤣

od kogos nabyłam ten szmatocholicki nawyk xD
wątek zamknięty
Ja lubię łezki, ale nie tak, żeby mieć od razu wszystkie takie czapraki  😉 Jedna czy dwie nie zaszkodzą a urozmaicą kolekcję  😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.