Końska rewia mody cz. V (2011)

Anderia   Całe życie gniade
06 kwietnia 2011 19:57
Ja mam 14 czapraków, 4 komplety owijek i derkę, trochę mi przechodzi więc możliwe że zacznę wyprzedawać  😀
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
06 kwietnia 2011 20:04
no to miło mi, łączmy się laski w chorobie, i może zamiast nowych fotek zacznijmy się leczyć ? 😁
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
06 kwietnia 2011 20:16
No to ja was zakasuje bo powiem wam ,że moja kolekcja liczy aż.. chwila napięcia... jeden czaprak a dokładniej cottona limegrena i komplet amigowskich idealnie pasujących owijek

ale marzy mi się beige
wątek zamknięty
moja mama powiedziała, że nie kupi mi już nic ( łącznie z szmatami dla mnie) tylko umówi mnie ze specjalistą. 🥂
Bo nie dość, że ciągle coś kupuję (dziś przeszłam samą siebie :zemdlal🙂 to jeszcze jak przyjdzie/w końcu kupię to skaczę/biegam/szaleje z radości jak jakich psychol, który uciekł z wariatkowa..  😵 🤔wirek:

edit: + zwykle pieniądzę za które to kupuję nie są moje.  😁 W 2/10, może 3/10 przypadkach są moje. A może jeszcze rzadziej  😁 Zwykle po świętach i urodzinach..  😎
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
06 kwietnia 2011 20:38
obłęd!  😜

ja mam koło 20 czapraków. z tym że większość cottonów na ciuranie. 2 na zawody. 2 esy. 2 hv 😉
wątek zamknięty
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
06 kwietnia 2011 20:44
ja mam 8 czapraków, derkę, 5 kompletów owijek oraz inne duperele... i ciągle jedno i to samo pytanie " po co jak nie masz konia?  🤔wirek: "
to jest choroba  😵
wątek zamknięty
rudazaraza   Bo rude jest piękne.
06 kwietnia 2011 20:45
no właśnie na widok tego zdjęcia zabłyszczały mi oczka do navy  😜
wątek zamknięty
Przynajmniej jak już będziecie miały konie, to nie będzie problemu ze szmatami  😁
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
06 kwietnia 2011 21:40
ahawa tiaaa... a tu kolekcja Eskadrona jesień-zima 2034/35  no i? Nieee no co ty, wcale problemu ze szmatami nie będzie  😁 Nowe, piękne szmaty i znudzone re-voltowiczki przed monitorami siedzą i odświeżają co 10 sekund stronę i czekają na pierwsze zdjęcia nowych kolekcji  😁
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
06 kwietnia 2011 21:52
dziewczyny warto inwestowac w 3 fiolet? 👀
czy lepiej shitake?
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
06 kwietnia 2011 21:57
Zairka podążaj tą drogą - fiolet, fiolet, fiolet. Jakość i ten połysk nowych Anek jest blee, bierz fiolet  😁
wątek zamknięty
06 kwietnia 2011 22:01
wątek zamknięty
popełnilam łezkę royala...... ale dawno żaden kolor mnie tak nie zachwycił!!! a powiedzcie mi - można gdzies dobrać nie-eskadronowe owijki polarowe w takim odcineniu??
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
06 kwietnia 2011 22:06
Zairka, we wszystkim poza anką super! 🙂
Breva, gratulacje! podążaj drogą łezek 😉
wątek zamknięty
sei, podążam, podążam, mam już 5 z royalem😉 i kocham je wielką miłością!!🙂 (chociaż czuję że royal będzie no.1)
wątek zamknięty
06 kwietnia 2011 23:33
ja chce foto real brillanta royal... ma ktos? 👀
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
07 kwietnia 2011 07:40
Zairka, w tym melange zdecydowanie fajniej i lepiej niż w Shitake - ja bym brała Eskadrona, zdecydowanie  😜 Poza tym fiolet dla karych to jest TO  😍

Breva, jakie jeszcze łezki masz? Kojarzę Flaxa, ale ciekawi mnie reszta 🙂 Fajnie, że jest nas "łezkowców" coraz więcej 😉
wątek zamknięty
Severus   Sink your teeth into my FLESH
07 kwietnia 2011 07:46
ruda w torwarowej zdobyczy - schockemohle champion  😍 niestety zdjęcie nie oddaje w pełni jak fajny to kolor, ale lepszego nie mam...

wątek zamknięty
kermit   Horses horses everywhere ..
07 kwietnia 2011 08:05
A czy jest dla Was jakieś lekarstwo ? Czy dotychczas jeszcze nie wymyślili ?  😀iabeł:

Ja mam 3 konie i tylko 6 czapraków  🤣
Póki co nie zachorowałam na waszą chorobę choć czytam i czytam ten wątek  😂
wątek zamknięty
07 kwietnia 2011 08:10
kermit, co mogę ci powiedzieć... masz farta  😎

Severus, w granacie bardzo fajnie, ale w czerni lepiej 😉
wątek zamknięty
07 kwietnia 2011 08:17
Livia - w sumie to jest bardzo ciemny szary z lekko granatowym połyskiem, ale zdjęcia strasznie przekłamują kolor  😉

tu niestety tez jest jeszcze za niebieski, ale w trochę innym świetle:

wątek zamknięty
07 kwietnia 2011 08:32
Severus, o kurcze, u mnie to wyglądało jak granat  🤣
wątek zamknięty
Ja wczoraj rozdziewiczyłam eskadrona pad lavender  🤣 i szukam owijek pod kolor lamówki, czyli stone może jakieś sugestie?
wątek zamknięty
07 kwietnia 2011 08:38
u mnie na drugim komputerze też wygląda jak granat  😵 dlatego od razu ostrzegłam ze foto nędznej jakości  😉
wątek zamknięty
07 kwietnia 2011 08:45
Presja, foto, foto! 🙂 Co do owijek, to może nowy Anthrazit? Podobno nie różni się aż tak od Stone.

P.S. a jak ci się kiedyś ten polopad znudzi, to wiesz komu napisać 😉  :kwiatek:
wątek zamknięty
Severus  🚫 Już nie u Pana Sułkowskiego ? Poznaje ta kasztanke  👀
wątek zamknięty
07 kwietnia 2011 08:50
Dramka - już od jakiegoś miesiąca nie jestem w Ostoi, Akbar się wyprowadził i musiałam zakończyc dzierżawę, bo nowa stajnia niestety dla mnie za daleko i zupełnie nie po drodze  🙁  A kasztanka to Anitra xx, pewnie znasz  😉
wątek zamknięty
Znam, Pana Krzyśka  😉

koniec  🚫
wątek zamknięty
Livia - Jadę jutro aparat do naprawy zawieść, i jak mi zrobią go w końcu to zrobię koniom zdjęcia we wszystkich szmatach jakie mam  🤣
Dzięki za podpowiedź zaraz zobaczę te owije 🙂
wątek zamknięty
Nowa zdobycz  😀iabeł:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.