No to ja was zakasuje bo powiem wam ,że moja kolekcja liczy aż.. chwila napięcia... jeden czaprak a dokładniej cottona limegrena i komplet amigowskich idealnie pasujących owijek
moja mama powiedziała, że nie kupi mi już nic ( łącznie z szmatami dla mnie) tylko umówi mnie ze specjalistą. 🥂 Bo nie dość, że ciągle coś kupuję (dziś przeszłam samą siebie :zemdlal🙂 to jeszcze jak przyjdzie/w końcu kupię to skaczę/biegam/szaleje z radości jak jakich psychol, który uciekł z wariatkowa.. 😵 🤔wirek:
edit: + zwykle pieniądzę za które to kupuję nie są moje. 😁 W 2/10, może 3/10 przypadkach są moje. A może jeszcze rzadziej 😁 Zwykle po świętach i urodzinach.. 😎
ja mam 8 czapraków, derkę, 5 kompletów owijek oraz inne duperele... i ciągle jedno i to samo pytanie " po co jak nie masz konia? 🤔wirek: " to jest choroba 😵
ahawa tiaaa... a tu kolekcja Eskadrona jesień-zima 2034/35 no i? Nieee no co ty, wcale problemu ze szmatami nie będzie 😁 Nowe, piękne szmaty i znudzone re-voltowiczki przed monitorami siedzą i odświeżają co 10 sekund stronę i czekają na pierwsze zdjęcia nowych kolekcji 😁
popełnilam łezkę royala...... ale dawno żaden kolor mnie tak nie zachwycił!!! a powiedzcie mi - można gdzies dobrać nie-eskadronowe owijki polarowe w takim odcineniu??
Dramka - już od jakiegoś miesiąca nie jestem w Ostoi, Akbar się wyprowadził i musiałam zakończyc dzierżawę, bo nowa stajnia niestety dla mnie za daleko i zupełnie nie po drodze 🙁 A kasztanka to Anitra xx, pewnie znasz 😉
Livia - Jadę jutro aparat do naprawy zawieść, i jak mi zrobią go w końcu to zrobię koniom zdjęcia we wszystkich szmatach jakie mam 🤣 Dzięki za podpowiedź zaraz zobaczę te owije 🙂