Końska rewia mody cz. V (2011)

lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
03 kwietnia 2011 20:57
jak dla mnie to grass
wątek zamknięty
mam pytanie - bo wątki owijkowe są martwe - a w sumie chodzi o kolorystykę
jaka firma robiła/robi owijki burberry?
gdzie to dostać?
macie jakieś foty?
wątek zamknięty
Altiria, a ja bym poszła na całość i szukała czegoś złocistego, z połyskiem, żeby dodało szyku ładnemu konikowi, takiej odrobiny luksusu 🙂
wątek zamknięty
Dodofon, jeśli dobrze pamiętam to HKM robił takie owijki, ale nie mam pojęcia, czy jeszcze je mają.
halo, no to teraz zaszalałaś, bo nam do szyku jest bardzo daleko.  😁  Chociaż w sumie, jakiś ładny padzik w kolorze starego złota.  😍  Ciągle wypuszczają jakieś oczokonkretne niebieskości i czerwienie, mogliby dać jedną serię stonowanych, eleganckich kolorów.  🙂
wątek zamknięty
Dodofon Global miał kiedyś takie owijki, teoretycznie są jeszcze w horse trade
http://www.horse-trade.pl/produkt/index.php?id=217&img=1
wątek zamknięty
natt boska oberżyna 😉
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
04 kwietnia 2011 08:15
natt92, super w Aubergine, szał 😀

Altiria, faktycznie takie stare złoto pasowałoby super... Ale w zieleni, żółci będzie super, może też w fiolecie? 🙂
wątek zamknięty
dzieki  😡

w nastepnym tygodniu jakos postaram sie obfocic sand jeszcze bo przyjda mi owijki tak jakos w next tyg 😉
zobaczymy czy to bedzie rudej kolor ;p
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
04 kwietnia 2011 14:31
Chciałabym przedstawić urlopowego kuca w Ance i Lidlowej derce, która do jasnej ciasnej jest na nas za mała, bo mamy za szeroką klatę, za wielkie szyjsko i ogółem jesteśmy niewymiarowi.

I z góry chciałabym przeprosić za brudnego konia, ale wolne mu służy... 2 godziny czyszczenia w sobotę, 2 w niedzielę... Kuc wie jak się wymigać od jakiejkolwiek jazdy  😁 Nawet urlopowej  😁
A najgorsze jest to - wyczyściłam już konia, w niedzielę mało tych zlepek mi zostało, ale łapy mnie bolały i dałam już sobie i kucowi spokój, tylko na chwilę go zostawiłam na pastwisku samego... Jebudup w największe błoto  😵 NIGDY nie spotkałam konia, który jest taką świnią jak ten i który ZAWSZE chodzi brudny  😵
No i za tło też przepraszam, ale aktualnie nie mieliśmy się gdzie podziać a chciałam mieć foto poglądowe, żeby się upewnić czy twarzowe te ciuchy ma  😁

No i jak zawsze marzyłam o takim foto, to zrobiłam (brakuje Niciaka navy i cottona brown i plum):

Zostawić Ankę, żeby tak cokolwiek jasnego mieć? 😉
wątek zamknięty
04 kwietnia 2011 14:34
Maddie, ale masz brudaska 🙂 Ja zamiast tej Anki szukałabym czegoś nieco żywszego, weselszego, może Sanda albo z nowych Maize? 🙂

edit: wcięło mi 3/4 wypowiedzi  😵
wątek zamknięty
04 kwietnia 2011 14:36
Livia [s]że jasnego? To wiem, że Niciak jasny jest, ale on jest... Taki kucykowy, taki słodki. A Anka jest elegancka i nie wiem, czy jesteśmy godni tego, aby wogóle móc kiedyś tam na jazdę przyodziać się w białą ankę.
Jak kuc tak sprawnie będzie się taplał w największym bagnie cały czas to oj... [/s]
Łojoj, a ja myślałam, że to już cała odpowiedź  😁
Brudas to on kurczę jest niesamowity... Zwariować idzie! Ani wsiąść, ani zdjęć robić. Tylko siedzieć i szkrobać.
O Sand to byłoby to! Ale złapać go w normalnej cenie... Graniczy z cudem.
wątek zamknięty
04 kwietnia 2011 14:46
Maddie, no właśnie coś mi powariowało i wysłały się tylko trzy słowa  😁
Sand byłby moim zdaniem super - może pojawi się w ogłoszeniach 🙂
wątek zamknięty
04 kwietnia 2011 14:50
Coś białego zawsze warto mieć, ale i tak na sanda polowałam i polować będę  😎
Jeszcze się czaję na coś zielonego, bo w zielonej Ance też by fajnie wyglądał 😉
wątek zamknięty
rudazaraza   Bo rude jest piękne.
04 kwietnia 2011 15:07
bo te derki w ogóle są za małe na klacie-Fatamorgana ją miała i też jej koń się nie dopiął
wątek zamknięty
Siwa w grassie i coralu 🙂

wątek zamknięty
coral po prostu cudny 😉
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
04 kwietnia 2011 15:39
Aszja, Twój koń jest jedyny który wygląda ślicznie w Coralu ! Pasuje idealnie ! 😍
wątek zamknięty
aaa dziękujemy bardzo 🙂
wątek zamknięty
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
04 kwietnia 2011 16:38
mam lepsze zdjęcia yellowa ;-)

[sub]i jak?  :kwiatek:[/sub]

edit: rozmiar  🤦
wątek zamknięty
za duże zdjęcia!! Zmień zanim ostrzeżenie dostaniesz 😉 w szmatoholikach też.
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
04 kwietnia 2011 17:56
Dziś widziałam nową kolekcję Anky w Amigo. Maize jest totalnie oczojebny 😲 i nie podoba mi się wcale. Za to Aquarius... prze, prze, przecudny 💘
wątek zamknięty
04 kwietnia 2011 18:07
Kurcze, tyle ślicznych rarytasików w ogłoszeniach, a ja akurat bez kasy  😵
Hortensia, Chilli...  😵
wątek zamknięty
Co myślicie o skarogniadym w yellow?  😂
wątek zamknięty
Dziś widziałam nową kolekcję Anky w Amigo. Maize jest totalnie oczojebny 😲 i nie podoba mi się wcale. Za to Aquarius... prze, prze, przecudny 💘

dokładnie! Aquarius jest orzeeecudny  😍  .
Matko boska w ogloszeniach wisi tyle ze nie mogę się uczyć :/. Nie mam mobilizacji... Ja chce moje Ankowe marzenie - Hortensja i SR chilli eskadron i kreta blue! A kasy brak ;(
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
04 kwietnia 2011 18:30
Komplet Stone  😁 + koszulka ES blueberry

wątek zamknięty
Aszja, ślicznie w obu  😀
juliadna, zazdroszczę tego brillanta, jakby się znudził to wiesz  🤣

żółty
navy
wątek zamknięty
juliadna  😍 😍

a wiadomo już czy wszystko z eskadrona dotarło do sklepów?? A konkretnie do konika?? :P:P
wątek zamknięty
04 kwietnia 2011 21:06
Aszja, super 🙂

Maddie, racja, Hortensia cudo, ale cena... niestety nie dla mnie w tej chwili 😉
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
04 kwietnia 2011 21:15
Fantazja dopiero rozdziewiczam go ale on ma przeznaczenie --> Latino  😜 , więc chyba tak szybko Ci go nie oddam  😂
wątek zamknięty
łaaa a ja nie mogłam wytrzymać i skusiłam się na tą hortensję  😍 przecudownyy kolorek
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.