moda, ciuchy etc...

Jak dla mnie będzie wyglądać ładnie  😀
A skąd bluzka ?
A mi się wydaje, że lekko przecukrzone. Dla mnie albo bluzka, albo spódniczka. 
Ale ja się nie znam.  😉
Gagulec   Mistrz lokalny
03 kwietnia 2011 21:47
Egonowa - allegro :P jak zawsze xD
Czy przecukrzone... wlasnie nie ma różu... dotatkow tez nie pozakladam raczej zadnych, ino to co na fotkach + cieliste rajstopki ofc.

edit: bluzka ofc zasłoni czarny pasek od spodniczki 🙂
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
03 kwietnia 2011 22:40
Ja też nie jestem przekonana - przy spódnicy tego typu bluzkę wkłada się raczej do środka, a wtedy brąz gryzie się z szeroką czarną gumą. Generalnie poszłabym w czerń i stylizację raczej w rockowym klimacie, kokardki czy koronki przy bluzce to już nadmiar słodkości. Buty są do tej spódnicy zbyt ciężkie - moga być za kostkę i sznurowane, ale czarne, zgrabne i na szpilce.
kujka   new better life mode: on
03 kwietnia 2011 23:09
Gagulec, IMO za duzo szczescia na raz. przecukrzone nie oznacza ze duzo rozu, raczej chodzilo o to ze wszedzie falbanki, kokardki czy inne cuda. zostawilabym jedna rzecz, albo gore albo dol - bo razem beda sie gryzly. zostawic jeden element i wyeksponowac go na tle spokojniejszej reszty - tak mi sie to widzi.
Gagulec   Mistrz lokalny
03 kwietnia 2011 23:24
Hmmm macie racje... ide kombinowac dalej 😀
asds   Life goes on...
04 kwietnia 2011 16:30
A ja kurczę wzdycham dziś...Byłam wczoraj w Simple, znalazłam cudo kieckę ( mam zdjęcie z przymierzania w telefonie) ale cena kurna zaporowa.......569zł........ 😵
04 kwietnia 2011 17:00
Nooo.. tam zwykle miewają ciekawe projekty, ale niestety cena całkiem standardowa dla tego butiku. Mam to "szczęście", że z reguły ich sukienki są na mnie za duże i nie leżą właściwie.
Wrzuć zdjęcie, która Ci się spodobała.  😉
asds   Life goes on...
04 kwietnia 2011 17:11
Ta sukieneczka mi się strasznie podobała i sądze że wyglądałam w niej calkiem całkiem jak na swoje mozliwosci

04 kwietnia 2011 17:14
Rzeczywiście, wyglądasz w niej bardzo dobrze. Uwielbiam sukienki w fasonie tego typu - w zasadzie każda kobieta wygląda w nich dobrze niezależnie od sylwetki.
asds   Life goes on...
04 kwietnia 2011 17:17
No ale cena zaporowa.....Raczej wątpie zeby ona w sklepie im ostala do jakiejś wyprzedazy jesiennej :P
04 kwietnia 2011 17:21
Do mnie właśnie doszła paczka z sukienką Molton, oryginalnie kosztowała 649zł, zapłaciłam 349.  😀
asds

ślicznie a po 2 , alez kobieto schudlas  🙇 super ci teraz 😉  🙂 odrazu młodziej

dobra ja tez nie bede inna , ja tez schudlam 10 kg  😎
asds   Life goes on...
04 kwietnia 2011 17:38
Naciau

Walka trwa do końća roku walcze zeby 20 kg zwalić jeszcze
Ja to bym chciała zrzucić chociaż z 5 kg.  😵  Miałam w weekend mały napad samozaparcia, doszłam do wniosku, że TAK, pójdę do dietetyka!... i do dzisiaj mi już trochę przeszło.  😁  Chociaż nie, może jeszcze jest dla mnie nadzieja.
Byłam dzisiaj z mamą w Big Starze u nas w Kaliszu i zaszalałyśmy, ja kupiłam kilka bluzek, koszulę i szorty, a ona dwie jeansowe spódniczki za obłędną kwotę 10 zł każda.  😁
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
04 kwietnia 2011 18:57
asds, czy buty też sa z Simple?co to? i dlaczego tak drogo? 👀
asds jak dla mnie to wyglądasz super w tej sukience, do tego te buty i ten pasek! Jesli mozesz sobie pozwolic na ten zestaw to ja bym się nie zastanawiała ani chwili. Sukienka jest w takim fasonie i kolorze, że mozesz ją ubierać na wiele okazji i nie będzie ci wisieć w szafie nie uzywana. Bierz i nie żałuj 😎
asds   Life goes on...
04 kwietnia 2011 19:31
Tak bym zaszalała, ale niestety teraz inne wydatki..opony do samochodu ...nowe.....co do butów też są z simple skórzane paseczkowe - 439zł kosztowały. Razem z sukienką bym się w 1000zł zamkneła..... 🤔
asds, sukienka jest rewelacyjna i swietnie w niej wygladasz :-) Ja bym brala, bez wzgledu na cene, bo zalozysz ja pewnie przy wielu okazjach i swetnie bedziez sie w niej czula, a o sukienke w ktorej wygladamy zjawiskowo, wcale nie jest latwo  :kwiatek:
edit. doczytalam Twoj ostatni post.. odkujesz sie przy najblizszych wyplatach, kupisz mniej lakoci/duperelkow/innych a sukienka bedzie Twoja  😎
asds,
sukienka spoko - ale nie warta ceny, poszukaj podobnej w innych sklepach, o tym samym fasonie - ale bardziej zakryte ramiona
asds, ładna, ale szału nie ma.
Poszukuję czarnej kamizelki (takiej garniturowej), raczej dłuższej - do koszul. Najchętniej ze sklepu, nie z allegro  :kwiatek:

I tak nieśmiało się zaprezentuje w "lanserskich", korygujących okularach. Już kilku znajomych zarzuciło mi ślepe podążanie za modą (zerówki na topie)  🤣

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
05 kwietnia 2011 17:07
We Wrocławiu jest świetny krawiec, który szyje na miarę garnitury damskie i męskie. Za grosze. Więc i może lasnerską marynarkę by uszył. Materiały ma na miejscu, do wyboru do koloru, podobnie jak podszewki, każde życzenie spełnia. Teraz jest na emeryturze, normalnie był krawcem dla Mody Polskiej.

Świetnie wyglądasz.
Pursat   Абсолют чистой крови
06 kwietnia 2011 09:23
Gagulec, tak jak mówi Nalle - połącz spódniczkę z czernią, ja uwielbiam taki zestaw kolorów. 😍 Mam krótką pudrową spódniczkę, do niej zakładam czarny top, czarną skórę i czarne szpile lub w wersji mniej hardkorowej - czarne zakolanówki i baleriny. 🙂

asds, mi się bardzo podoba całość, nawet za taką cenę. 😀
Zahaczylam wczoraj o Promod i kurde zobaczylam sukienke...No i sie zastanawiam, czy brac, czy nie..O taka:

http://www.promod.de/kleider/elegante-kleider/leinenkleid-mit-spitze-weiss-R2200050020.html

Tragedii cenowej nie ma, bardzo fajnie lezy, no i te cudne koronko-hafty..
patrzcie na to: http://allegro.pl/marynarka-japan-style-kolorowy-zakiet-rozm-m-i1537669036.html 😍 😍 😍

MUSZĘ ją kupić!  😍

ma ktoś może u siebie w h&m takie sweterki (szary albo czarny):
[img]http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/38/68/13/1438681352[/img]
Kupiłam szary na allegro ale niestety ma 2 dziury a nie mają takiego na wymianę.
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
06 kwietnia 2011 15:03
Lipa te wiosene kolekcje...zarówno kumpela jak i Wy miała racje i nie tyczy się to tylko butów.Rzeczy nie robią większego wrażenia,a ceny kosmiczne,ale mimo to nabyłam jedną koszulkę w housie przy okazji zakupu trampek no i torby mają całkiem fajne do tego obniżka o pół ceny.
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
06 kwietnia 2011 15:04
Lipa te wiosene kolekcje...zarówno kumpela jak i Wy miała racje i nie tyczy się to tylko butów.Rzeczy nie robią większego wrażenia,a ceny kosmiczne,ale mimo to nabyłam jedną koszulkę w housie przy okazji zakupu trampek no i torby mają całkiem fajne do tego obniżka o pół ceny.
Ada   harder. better. faster. stronger.
06 kwietnia 2011 16:34
Dziewczyny pomocy!
Czy ktoś widział (lub wybiera się) w Zarze, bluzkę ze zdjęcia poniżej w małym rozmiarze S lub XS?

W Łodzi nie ma, w Wa-wie w Złotych Tarasach i Arkadii nie ma.
Może jakaś dobra duszyczka mogłaby ją dla mnie kupić i wysłać  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się