Końska rewia mody cz. V (2011)

Livia   ...z innego świata
03 kwietnia 2011 16:02
juliadna, fajnie na kasztanie, ale fakt, na siwym to będzie szał 🙂 I mam nadzieję, że na karym też będzie szał 😀

Azbuka, siwce pięknie w granacie 🙂
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
03 kwietnia 2011 16:08
żółty z nowej kolekcji cotton
i najpiękniejszy z możliwych kantar - navy
ja już chcę nową kolekcję!  😕 i kasę na nią tak przy okazji  😵
wątek zamknięty
sei kupiłam ten kantar i teraz czekam z premierą na dralon =podwójna przyjemność  😉
wątek zamknięty
03 kwietnia 2011 16:13
sei, fakt, na kasztany ten kantar to cudeńko 🙂

Forta, wstaw zdjęcie jak tylko będziesz miała dralon 🙂
wątek zamknięty
Te nowe żółte owijki tak jakby pasują do starego Yellow  🙂
wątek zamknięty
03 kwietnia 2011 16:22
Forta, 'zazdraszczam'! też go kupię. nie ma innej opcji  😜 i czekam niecierpliwie na zdjęcia  😉
wątek zamknięty
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
03 kwietnia 2011 16:28
Siwa w cottonie yellow z nowej kolekcji
😀
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
03 kwietnia 2011 16:32
nightmare masz jakieś bardziej z boku ?

Sei
też kupuję ten kantarek 🙂

a i mieszanka
wątek zamknięty
03 kwietnia 2011 16:34
dziewczyny, gdzie najtaniej dostanę teraz cottony? miałam kupować w gnlu ale właśnie się ocknęłam że chyba nie będą mieli sr 🙁 do minerwy jeszcze nie pisałam. szuka wyjścia 'ewakuacyjnego' w razie by... 😉

juliadna, siwemu też będzie super 🙂
wątek zamknięty
03 kwietnia 2011 16:55
nightmare, fajnie nawet wygląda Yellow na jabłuszkach 🙂

sei, jak się rozglądałam to mi wyszło że Equishop ma najtaniej - po 109 zł - tak ze sklepów (poza minerwowym).
wątek zamknięty
rudazaraza   Bo rude jest piękne.
03 kwietnia 2011 16:57
a siodlarnia ma w tym roku eskadrony czy zrezygnowali już z tego?
wątek zamknięty
03 kwietnia 2011 16:58
rudazaraza, ma bo można je wygrać, ale na stronie ich nie umieścili (poza jednym melange) i cena też niewiadoma 🙂
wątek zamknięty
03 kwietnia 2011 17:03
kurcze to biednie z tym eskadronem 🙁 muszę napisać do dziewczyn z gnlu (cotton 105 zł) i minerwy.
109 zł - aż chce się powiedzieć "co to za cena!? wielka jak krowa!"  😁
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
03 kwietnia 2011 17:04
kurcze to biednie z tym eskadronem 🙁 muszę napisać do dziewczyn z gnlu (cotton 105 zł) i minerwy.
109 zł - aż chce się powiedzieć "co to za cena!? wielka jak krowa!"  😁

No bo wielka - jakby nie patrzył, 109 zł za czaprak który jest wart +/- 60 zł z tym że ma markowy znaczek to jednak przesada
wątek zamknięty
03 kwietnia 2011 17:08
Fakt, że cena jest mocno naciągnięta, ale co zrobić  😵 Na szczęście na razie z kupowaniem koniec, mam co chciałam 🙂
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
03 kwietnia 2011 17:12
Livia, ja może nie mam wszystkiego co chciałam ale zmotywowałam się do zbierania kasy na coś, czego jeszcze nie mam zamiast piętnastego czapraka do szafy 😉 A co do ceny, najbardziej przeraża mnie to że przy poprzednich kolekcjach było "Fajnie mi się zamawia z Equishopu, ale ta cena za cottony 🤔... inni mają taniej" a dziś "No to chyba zamówię w Equishopie bo wychodzi najtaniej". Masakra.
wątek zamknięty
03 kwietnia 2011 17:14
kodusiowata, to fakt, zawsze w Equishopie było najdrożej, a teraz, o ironio, to jeden z tańszych sklepów  😵

Moja lista rzeczy, do których muszę się teraz zmotywować, jest boleśnie długa  😂
wątek zamknięty
03 kwietnia 2011 18:03
nie mam bardziej z boku, ale jak dostanę z jazdy zdjęcia to będę miała ;-)
wątek zamknięty
O matko dziś jezdzilam w Fushii Anky koleżanki bo żeby kupić dla siebie to mówię stanowczo NIE(za bardzo oczokonkretna 😉). Siwus nie wyglądał złe ale to nie nasz kolor . Tak myśle. Ogólnie bardzo ładny kolor polecam dla karych i myśle ze na kasztanach będzie ładnie 😀. A no i na koniu wlascicielki jest świetna (srokacz).
Zdjęcia może pózniej jak mi się zaladuja Fushii a Royala nie wiem kiedy bo mam na drugim kompie i nie chce mi się zgrywac  🤣
wątek zamknięty
dziesiejszy niciak smurf

nightmare ten yellow to chyba taki typowy kanarek🙂 ładnie sie na siwym prezentuje🙂
azbuka ten granatowy cross in jest piekny 😍 😍
wątek zamknięty
03 kwietnia 2011 18:51
Kanarek, kanarek, w słońcu jeszcze bardziej daje po oczach  😜
wątek zamknięty
Azbuka - rewelacja w granacie!! 😍
juliadna - do kasztana ten zestaw jakoś mi nie leży..ale na siwym będzie cud miód.
chilli2 - bardzo fajnie😉 Podobają mi się kasztany w niebieskim.
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
03 kwietnia 2011 19:37

jak myślicie  zdjęcie dobrze oddaje kolor tego dralona czy raczej za niebieskie ? dralon royal

wątek zamknięty
Może komuś ta informacja się przyda 😉 Do czapraków walnut i z lamówką walnut (porównywałam do impulsa) z kolekcji Fango-Walnut-Sky idealnie pod kolor pasują owijki ANKY z nowej kolekcji w kolorze Light Khaki 🙂 Sama właśnie dobrałam i są idealne ton w ton, do naszego impulsa 🙂
wątek zamknięty
A czy ktoś widział, czy ktoś wie, gdzie można jeszcze dostać Anky Navy z tych starych? 👀
wątek zamknięty
oberzynka ;D
wątek zamknięty
Natt szaaał  😍 😍
wątek zamknięty
natt92 pięknie 😜
wątek zamknięty
Kochane szmatoholiczki, pomocy!  🙁 Nie mam kompletnie pomysłu, co kupić gniadej.

[nie patrzcie proszę na ten okropny szkółkowy osprzęt, ale dostałam konia z jazdy i nie 'przebierałam'.  😜 ]
Myślałam o czymś zielonym, anky grass albo szokmol, ale nie jestem do końca przekonana.  🤔
wątek zamknięty
wg mnie zielony albo błekitny! ;d
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.