Młode Konie

kujka, właścicielkę powinnaś solidnie zbacikować, bo ciągle na forum jęczy, jak to jej koń się wcale nie rusza. Nosz kurczę pieczone - całkiem poprawny, ładnie prezentujący konik 🙂 Tylko nie bójcie się go na kontakcie pojeździć.

galopada_, ale trochę przy kości to ten Twój młodzieniec wygląda 😉
Problem ochraniaczy znam z autopsji z siwego. Krótkich tyłów nie znalazłam żadnych, w długich albo neoprenach da się wyszukać jakieś XL. Dobry pomysł z owijkowaniem 🙂

zapraszam wszystkich chętnych do zobaczenia i pomacania na zywo  😁 on jest po prostu masywny  😁
AleksandraAlicja   Naturalny pingwin w kowbojkach ;-)
01 kwietnia 2011 22:32
galopada_, ja też jestem masywna  😂

żartuję, bez obrazy, uwielbiam Twojego młodego i jest boski i wierzę, że szczupły i super wygląda i go nie odchudzaj!!!
kujka   new better life mode: on
01 kwietnia 2011 22:34
quantanamera, to byl pierwszy raz wiec nie chcialam od niego absolutnie nic, zeby go nie zrazac, mial tylko sobie isc.
jak widac po fotkach - na nastepnych jazdach juz postaralam sie o kontakt, z reszta bardzo ladnie na te moje starania odpowiedzial. jednak jakis czas chodzenia na lonzy na wypieciu zrobil swoje i kon bardzo fajnie przechodzi do reki 🙂
narazie chcialabym zeby chodzil mniej wiecej tak:

i dawal opuszczac sie jeszcze nizej na okraglej szyi.

ciekawa jestem czy bedzie tak samo grzeczny w nowym miejscu no i przede wszystkim bez hali 😉 ale jestem dobrej mysli...

a Twoj post to wlascicielce wydrukuje i przykleje do drzwi boksu 😀 a tak serio - on w pracy zyskuje baaaardzo bardzo. zaczyna pracowac plecami, podstawiac sie, lapie taki fajny luz. jesli nie uda sie go jakos bardzo popsuc, to bedzie naprawde fajnym, jezdnym koniem. w ogole nie chamskim, przyjemnym do pracy. no i ladnym, bo on ma taka urode delikatnego konika dla dziewczyny.
christine   zawodnikowanie reaktywacja. on the go.
02 kwietnia 2011 16:35
tak z ciekawosci kujka chcesz go opuszczac na kilka krokow nizej i podnosic czy w ogole dazyc do jazdy tak super nisko?
Lov   all my life is changin' every day.
02 kwietnia 2011 17:06
A ja znalazłam tatusia Gadziny 😉
http://www.waeldershausen.de/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=83&lang=de

I kocham mojego konia 😁 jest przegrzeczny i jak tylko obczai piasek, to nie ważne, czy jest puszczony luzem, czy na kantarze, czy na ogłowiu- gleba muuuusi być... 😍 i mam nadzieję, że będzie skakał tak jak daddy na filmiku 😍
Łaciata   Forever in my heart ♥
02 kwietnia 2011 22:23
Moja młoda parę dni temu  💘 już niedługo roczek będziemy miały 🙂🙂
Wojenka   on the desert you can't remember your name
02 kwietnia 2011 22:39
Byłam dziś u mojego Młodziaka,który podobno rozrabia i notorycznie wyskakuje przez ogrodzenie...Geny rodziców?  😁
kujka   new better life mode: on
03 kwietnia 2011 02:38
christine, jesli nie bedzie klopotu z chodzeniem w takim ustawieniu to tak - chce go jezdzic tak nisko. bede sobie sprawdzac czy da sie modyfikowac to jego ustawienie (podniesc/opuscic jesli jezdziec zechce), ale poki co, to chce jezdzic nisko i okraglo.

Lov, wiesz ile ma aktualnie wzrostu Twoj mlody?
kujka, fajnie, że Wam tak 'gładko' idzie z Duszkiem 🙂

Uwaga uwaga, nowość-pracujący Wezyr (tak, tak, nie ważne jak,gdzie,kiedy i po co-ważne, że pracujący! 😁 )

uf, już po 😉
slojma   I was born with a silver spoon!
03 kwietnia 2011 10:00
galopada_- młody naprawdę bardzo się zmienił tak patrząc na wcześniejsze zdjęcia. A ty przy nim jak kruszynka.
Kameleonik   Bo życie jest piękne...
03 kwietnia 2011 10:29
dawno mnie tu nie bylo więc dodam kilka Kameleonowych zdjęc  🤣

Wiem przeszkody troche prowizoryczne ale na lato maja byc juz normalne 🙂
Kujka ja takiego problemu nie mam 😉

Mam bardziej aktualne zdjęcie młodego:
Łoo matko Frania Jakie ciacho  😜
Więcej koniecznie!

Wojenka
A gdzie Twój młodzian dorasta ? Zdjęc czasem nie masz  👀?

My się z Juniorem spacerujemy, w ramach przygotowań do sezonu wystawowego:
Oswajamy strachy

młody pierwszy raz pod siodłem od jesieni. Ogolnie był grzeczny ale jesli chodzi o chodzenie samo w sobie to czas na miesięczne lonzowanie na gogu  😂

galopada_ ślicznie Wam w tych brązach! 😉
03 kwietnia 2011 18:34
galopada_, Twój młody jako nieliczny gniady bardzo mi się podoba 😀

My po pierwszej próbie lonżowania. Nie jest źle, trochę mnie wyciąga na drugi narożnik, gdy mu ściany zabraknie, ale jutro zastawię się stojakami i nie ma bata, będzie chodził 😁

Biegający 😉

Lov śliczny rudzielec. Mam słabość do takich - nic nie poradzę. Pięknie wyszedł.
03 kwietnia 2011 18:52
On mi w ogóle nie przypomina 3latka.  Łazi sobie po tej hali i tyle, czasem podbiegnie, czasem zakwiczy za innym koniem. Jutro mu dokoptuje kolegę 😉 A w środę ruszamy na padoki 🏇
Lov Młody przypomina mi rudasa quanty, takie ciacho z niego wyrośnie ..  😁
03 kwietnia 2011 19:48
Shantowa, łiiii, żeby tak wyglądał i tak chodził 😍
Lov faajny ten rudy!  🙂

jeszcze moj spaślak

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
03 kwietnia 2011 21:39
galopada_ Fajnie się młodziak prezentuje na wiosnę ;]

A moja choruje 😕
zwykłe przeziębienie a ja panikuję ..
Dostała leki, witamine C, inhalacje.. jest strasznie osowiała. Serce boli jak sie widzi konia w takim stanie. 😕
Mam tylko nadzieje ze to cholerstwo nie przerodzi sie w cos powazniejszego tfu tfu tfu 😕
03 kwietnia 2011 21:41
kujka, w styczniu miał jakieś 167, 168. Obstawiam, że dojdzie do tych 170. A w szerokość, to łojeeeeju 😁

Kulululu!

slojma   I was born with a silver spoon!
03 kwietnia 2011 22:02
zabeczka17- dużo zdrowia młodej życzę zobaczysz zaraz wyzdrowieje i będzie wszystko dobrze. Ale faktycznie jak widzi się chorego własnego zwierzaka to serce pęka
Lov - fajne zdjęcia halowe zwłaszcza ostatnie w śmiesznej pozie spory ten twój zwierz
galopada_- bardzo miło się na Was patrzy 🙂
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
03 kwietnia 2011 22:10
slojma nie dziekuję żeby nie zapeszyć...
I pomyslec że w lodówce czeka szczepionka przeciw grypie  :emot4: Gdybym chociaz tydzień wczesniej kupiła.... 🙁
piekne te Wasze młodziki, wiosne czuć w tych zdjęciach

Nasza młoda kończy dzis 3 lata, więc możemy dołączyć, do grona zaczynających pracę

Dwie trzylatki

Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
04 kwietnia 2011 09:43
Żabeczko, kuruj młodą, dużo zdrówka Wam życzę 🙂

Montana, Twoje młode są cudowne, napiszesz coś o ich pochodzeniu?

Galopada, Twój gigant wymiata 😉
Lov, cudowny rudzielec, niech się dobrze chowa. 🙂
galopada_ kawał koniska, podoba mi się  🍴 ile ma wzrostu?
Lov przystojny rudzielec! Więcej zdjęć proooooszę  😀

młody z ostatniej niedzieli
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się