Czy to normalne , że koń zachowuje się super spokojnie i w starym i nowym miejscu tak od razu ? Przy ludziach nawet nie odejdzie , bo chce żeby go wszyscy podziwiali 🙂 Ma siłę - kiedy się wywrócił w przyczepie wstał bez żadnej pomocy 😲 Niby trochę inny koń , ale ja go za to kocham 😀 Katani dojechał wczoraj ok. 24
Pacia, moja też była super spokojna w nowych miejscach. Raz tylko na zawodach miała dzień krzyczenia do koni, ale zawsze była do opanowania. Fajne są takie konie 😍
dziękujemy za miłe słowa 😀 zabeczka17 żeby było ciekawiej to jednostronnie się farbą zachlapał i do tego ma plamę wielkości pięści pod brzuchem MoniaaA z Nowej Dzierzążni chłopak przywędrował, kiedyś na allegro go znalazłam i tak się zakochałam 🙂
Bay 170 cm . Tak tylko na tych zdjęciach wygląda , teraz jest o niebo lepiej
Jesteś pewna? hehe moja Dakota ma ponad 170, a przy niej i przy moim wzroście ciut ponad 180 cm różnica jest dużo mniejsza... No ale w sumie ważniejsze od wzrostu jest to, by się przytył bo fakt, mizernie jak na konia w tym wieku wygląda... choć widziałam konie chodzące pod siodłem w napawde fatalnej kondycji, gdzie stwierdzenie było, że on tak ma 🤔wirek: Ale powodzenia...
Mi też tak powiedzieli , ale wiem , że zanim wsiądę musi nabrać na wadze ... 🙄 Tutaj winna perspektywa zdjęcia , może dzisiaj koleżanka zrobi jakieś inne , które pokazuje ile naprawdę on ma