U kogo WIOSNA na całego?

ChingisChan   Always a step ahead! :)
12 marca 2011 18:04
Dzisiaj w stajni paradowałam w sweterku, a spacerując z koniem słuchałam śpiewu ptaków 💘.
Było + 13 stopni, śpiewały ptaszki !  💃
Słoneczko ślicznie grzało!
Boże - oby zimno nie wróciło!
Jutro też ma być ślicznie  😀
m.indira   508... kucyków
12 marca 2011 19:06
+15, słońce, towarzystwo sie porozbierało, na dodatek że trening skokowy i ciepełko się szybko zrobiło
ale w miejscach zacienionych śniegu tak do pół metra miejscami, oznak zieleni na razie brak ...
Do słonka 26 stopni!
Gdzie troche cienia - 20-22 stopnie  😜
Zabrze - termometr pokazuje 20,3 stopnia. W sloncu. Musze wierzyc "na slowo", bo chora jestem i nie mam ochoty sprawdzac na zywo, jak jest na dworze 😉
bianca   At first I'm shy but then comes wine.
13 marca 2011 13:13
Bydgoszcz cieplutkooo  💃 chodzi się po dworze bez płaszczyyyyyyyyy i w okularach!  😜
Hmmm, chyba powinnam wrzucic moja wiosenna kurtke do pralki 😉
jest wiosna!
jak wstaje na 5.30 do pracy, to w drodze towarzyszy mi już ćwierkanie ptaków! to jest cudne 🙂
[quote author=szalonakobyła link=topic=18531.msg933777#msg933777 date=1299953002]
Mam komara w pokoju  😍 użarł mnie  😜
[/quote]

hahaha, przypomne Ci ten wpis w okolicach sierpnia 😂
sienka, wiem, że będę cała w bąblach. 😵 Komary mnie kochają  😵, ale próbuję cieszyć się chwilą  😜
ash   Sukces jest koloru blond....
13 marca 2011 14:11
Wiosna!!! cieplutko 💃 💃
w piątek zrobiłam pierwsze wiosenne spa Karemu 😅 😅 🏇
wiooosna  💃
Wyszłam dzisiaj nad morze. W końcu będę mogła spokojnie wykąpać moją kobyłe  🙂

Mery o tej porze to ja śpie ale dzisiaj mnie właśnie przed 6 ćwierkanie obudziło  🙂

Kocham wiosne 😍
trzynastka   In love with the ordinary
13 marca 2011 15:11
jest wiosna!
jak wstaje na 5.30 do pracy, to w drodze towarzyszy mi już ćwierkanie ptaków! to jest cudne 🙂

Ptaki ćwierkają już od 3:30 🙂
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
13 marca 2011 15:16
A ja byłam w lesie wczoraj i (uwaga!) mrówki już się obudziły i robią wiosenne porządki w mrowisku 💃
A ja chodziłam bez kurtki dzisiaj, w samochodzie włączyłam klime bo myślałam że się ugotuje, kocyk spod tyłka wyjęłam bo skórzane fotele już nie są mega zimne, do garażu już nie trzeba wjeżdżać... Także wiosna na całego  🏇
Ochłodzę atmosferę.. U mnie we wtorek w nocy -3..  🙄
Gagulec   Mistrz lokalny
13 marca 2011 19:04
Ależ dziś w Krakowie było cieplutko... Wreszcie!
19 we Wrocławiu  🏇 🏇 🏇 w bluzce z długim rękawem było mi za ciepło, koń kąpał się w kałuży, wiosna !  😍
U mnie +15 🙂 Choć ja ciągle w zimowej kurtce łażę, bo jestem straszny zmarzluch.
A poza tym - muchy się pojawiły. Musi wiosna!
Pod Poznaniem też dziś było bardzo ciepło, w słońcu obudziły się pierwsze muchy, a jest godzina 0:15 i drą się te je**ne żurawie (pardon my french ale ja przez nie nie mogę spać!!!  😤 )
My tydzień temu  pierwsza jazda na maneżu, wczoraj w czasie jazdy mi było tak gorąco, że jeździłam w krótkim rękawku!!  😍
Dzisiaj porządki w ogródku, rosną tulipany i tysiące innych roślinek. Pełno pączków, bazie też widziałam, koty biegają i dostają szału (a mój ze złamaną łapką w domu ma świra).
Ale za to oglądałam szesnastodniową prognozę i do końca marca ma być w granicy 3-6 stopni.  🤬
Mój koń zaczął gubić sierść 🙂
No i urodził się już pierwszy źrebak!  🏇
O tak, u nas też gubią. :P A źrebak urodził się pierwszy jakieś 3 tygodnie temu. 😉
U nas 2 stycznia ale tamten się nie liczy 😉
Ten był pierwszym wiosennym źrebakiem  😀

edit: zapomniałam! Śpię już tylko z jedną kołdrą  🏇
15 marca 2011 13:18
Jakie "tuż tuż" ? Ona już jest ! 🙂  💃
Dzisiaj w Gliwicach 15 stopni, piękne słońce a poza tym... sa już bazie i pączki i pierwsze pajączki !🙂

Jaka wiosna, toz to prawie lato, moj termometr na balkonie pokazuje 25 stopni :P
15 marca 2011 13:24
To chyba słońce Ci w niego świeci, wiesz ? :P
madmaddie   Życie to jednak strata jest
18 marca 2011 17:28
nie cieszcie się tak, u mnie śnieg z deszczem  😎
rozmowy brata z kumplem(przez skype)
-ale chamsko śnieg pada.
-na naszym serwie?! muszę to zobaczyć.
-na polu!
🤣
U mnie ŚNIEG! Taki normalny nie z deszczem. Do tego tyle tego, że zalega 🙁