+15, słońce, towarzystwo sie porozbierało, na dodatek że trening skokowy i ciepełko się szybko zrobiło ale w miejscach zacienionych śniegu tak do pół metra miejscami, oznak zieleni na razie brak ...
A ja chodziłam bez kurtki dzisiaj, w samochodzie włączyłam klime bo myślałam że się ugotuje, kocyk spod tyłka wyjęłam bo skórzane fotele już nie są mega zimne, do garażu już nie trzeba wjeżdżać... Także wiosna na całego 🏇
Pod Poznaniem też dziś było bardzo ciepło, w słońcu obudziły się pierwsze muchy, a jest godzina 0:15 i drą się te je**ne żurawie (pardon my french ale ja przez nie nie mogę spać!!! 😤 )
My tydzień temu pierwsza jazda na maneżu, wczoraj w czasie jazdy mi było tak gorąco, że jeździłam w krótkim rękawku!! 😍 Dzisiaj porządki w ogródku, rosną tulipany i tysiące innych roślinek. Pełno pączków, bazie też widziałam, koty biegają i dostają szału (a mój ze złamaną łapką w domu ma świra). Ale za to oglądałam szesnastodniową prognozę i do końca marca ma być w granicy 3-6 stopni. 🤬
nie cieszcie się tak, u mnie śnieg z deszczem 😎 rozmowy brata z kumplem(przez skype) -ale chamsko śnieg pada. -na naszym serwie?! muszę to zobaczyć. -na polu! 🤣