jascus - a to dzisiaj zawody byly u Robsona ? :P fajnie Ruda wyglada 🙂 Kto ci ja golil ? Ja musze swojego znowu wziac pod noz :P
jascus199, świetna fryzurka 😉 Faktycznie wygląda teraz jak bułanka.
Ircia, maścią teraz identyczna jak moja Finia, nie?
Ja teraz nawet nie mogę pojeździć, bo Karuli pozostało ok miesiąca do terminu porodu i na razie zero jazd 👿
Oj już tak nie przesadzaj z tym, że nie możesz jeździć! Ja jak bym mogła to bym na swoje ciężarówki cały czas wsiadała. Już większą krzywdę możesz jej zrobić jeżdżąc raz od wielkiego dzwonu.
kosteczka Jak tu wsiadac jak gruda, zimno,wieje i pada co chwila, ale za to generalne porzadki w stajni zrobiłam dzisiaj 🏇
No właśnie jak bułanka Finia, a szczególnie na drugim zdjęciu u jacusia199 ,ale to może wina aparatu bo na innych to wygląda jak Ruda 😵
Nasi wracają z Sopotu! Paweł I miejsce w ogólnym rankingu 😅 🏇
jascus - a to dzisiaj zawody byly u Robsona ? :P fajnie Ruda wyglada 🙂 Kto ci ja golil ? Ja musze swojego znowu wziac pod noz :P
, były towarzyskie, malo koni było , Frytkens- zawody 2 dni na czysto 🏇
Larego dziś odwiedził kowal a po kowalu lekki trening 🙂 a po treningu osuszanie i odpoczynek i marcheweczki od panci 😍
Wiecie może czy KJ Palmowski ma jakąś stronę?Może jest tu ktoś kto zna dobrze to miejsce?Czy oni mają halę?Poszukuję wynająć halę w październiku na dwa weekendowe dni.
zielona33, ładnie Twojemu Laremu w tej ance 😍
zielona33, ładnie Twojemu Laremu w tej ance 😍
😀 dzięki tylko to jest uzależniające bo ja już nie chcę innych czapraków niż anky i upatrzyłam następne 😲
Blow maja hale, dluga i dosc waska, aczkolwiek watpie zeby byli zainteresowani wynajeciem, to typowa prywatna stajnia,bez tloku i ogolnie konie nawet jak jakies stoja w pensjonacie to raczej od znajomych, no ale musialabys gadac pewnie z tata Natalii, panem A.P ... ja nr do niego nie mam niestety. Na pewno znajdziesz jakis namiar do firmy w necie.
nie chcę innych czapraków niż anky i upatrzyłam następne 😲
hihi, wiem coś o tym... żałuj, że na starsze kolekcje się nie załapałaś! 😀iabeł:
hihi, wiem coś o tym... żałuj, że na starsze kolekcje się nie załapałaś! 😀iabeł:
[/quote]
widziałam , może dobrze że są niedostępne bo bym zbankrutowała
😤 zaczynam być zakupoholikiem 🤔wirek:
zielona33 wejdz na anky sklep,fajna opcja haft z imieniem konia
zielona33 wejdz na anky sklep,fajna opcja haft z imieniem konia
i co ty mi zrobiłaś ! 😜
Jak rozpieszczać to rozpieszczać co nie?kuszące co?ja w przyszłym miesiącu się skusze na hafcik 🤣
kosteczka bardzo dziękuje za prezent :kwiatek:
Nie ma za co. Chociaż przyznam szczerze, że po tym poście z haftem na czapraku miałam mały dylemacik 😁
podobno fotki cykałaś dla nowego koniska,to dawj je tu 🙂
Nie dam! Jeszcze nie teraz. Brzydko wyszedł, zapytaj Irci, ona dzisiaj widziała. Ups, tylko nie mów Twojej teściowej że byłam 😀iabeł:
kosteczka. Wcale nie wyszedł brzydko, moim zdaniem jest całkiem całkiem 🏇
No tak, tak, szczególnie z tą wywaloną męskością 😁
to na komórke mi wyślij 🙂ja Cie nie wykablowałam ostatnio tylko Twój syn Cie wydał 😅
hehe a z tej męskości to mu nie zostało za dużo 😂
Męskość to męskość, jajka się nie liczą, a to ich został pozbawiony. To, co najważniejsze jeszcze się dynda tam gdzie trzeba 😜
dziewczyny a ja mam ogromna prosbe! tylko nie badzcie na mnie zle...nie wiem czy to tylko moje odczucia czy moze komus tez sie to nie podoba ale czy moglybyscie takie prywatne rozmowy zostawic miedzy soba? na prawde nie odbierzcie tego zle tylko musze przyznac ze dosc nudno czyta sie pogawedki miedzy dwoma osobami na tematy o ktorych pozostala czesc ludzi siedzacych na forum nie ma pojecia 😉 :kwiatek: