Konie czystej krwi arabskiej

dzieki- przekaze małej 🙂
chyba zostanie rudzielec, mała szansa ze wyblaknie... masc i odmiana po tatusiu, ciekawe co jeszcze po nim odziedziczy

Zlota Zorza ma duza szanse dac nam kolejnego rudzielca.
rudzielce sa fajne  😎

zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
01 marca 2011 14:06
Złota gratuluję !  🏇
magda wszystkie rudzielce są fajne  🤣
[b]Złota [b] śliczna jest i niech nie wyblaka ja wole rudzielce!!!
zduśka, co to za rudzielec?
Złota maleństwo jest przepiękne!  😍
zduśka ale on ma fajne skarpetki 😜
zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
01 marca 2011 17:11
zduśka, co to za rudzielec?

....kilka stron temu chwaliłam się Rudziszonem o imieniu Callisto.
w listopadzie dołączył do Naszej rodziny  🏇

Neśka :kwiatek:
Tak się tu rudo zrobiło, że aż wypada pokazać jednego gniadego 😉

Atamanka fajny jest ten Twój gniady 🙂 Jak tam planujecie się gdzieś na zawodach w tym roku pokazać?
Ja i Erydan 🙂
MartaBaranowska wow! piękne zdjęcie 😍 więcej, więcej!  😜
neśka dziękujemy :kwiatek: Co do zawodów to planujemy jakieś szalone Lki ujeżdżeniowe, ale najpierw się muszę zarejestrować no i kasę zebrać...
Atamanka a rozumiem. To nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam powodzenia w pracy 🙂
A dziękujemy bardzo 😀 Ostatnio tak się napaliłam na tą pracę, Argos zaczął coraz lepiej chodzić, więc może cośtam, gdzieśtam pojedziemy 😉
może do koryt w maju - nie potrzeba członkostwa w PZJ? Będą prawdopodobnie klasy ujeżdżeniowe.
Zobaczymy, zobaczymy. Jak na razie chciała bym pojechać coś wcześniej, najchętniej do Aromeru 😉
zapraszam do ogloszen.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogloszenie poza watkiem
Co prawda, nie małopolskie a lubelskie, ale może zadzwoń do p. Wójtowicza z Bełżyce arabians. Na pewno coś ma, i są to niezłe konie. W ubiegłym roku, miał np. wałacha b. spokojnego za na prawdę nieduże pieniądze.
http://www.belzycearabians.com/index2.php?option=contact&lang=pl
Czarka zaglądnij do Kielranowej  http://kielnarowa.nazwa.pl/
odchowane na bezkresnych pastwiskach, dobrze prowadzone od str. psychiki, dzielne, łagodne
ganasz fakt, do Kielranowej bliżej , a konie dobre 🏇 Nie pomyślałam o nich.
deidre, żeby nie ciągnąć OT dawaj tutaj tego mastodonta, też jestem ciekaw.
Nie znam się na jeździectwie, ale skoro L i P to nie sport tylko sprawdzian użytkowości, to dlaczego jej nie sprawdzać?

Właśnie widać jak często zaglądam do tego wątku  😡
Wyślę Ci imię na pw. Do sportu nie trafi, bo zajmuje się rodzeniem źrebaków. Zresztą poznasz imię to już wszystko będzie jasne 😉

hej mam do was takie pytanko,moze ktos z was znal, widzial,wie cos o ogierze arabskim Wieczór po Melonie od Wierzy? To tauś mojej Niuńki a nie moge nigdzie znalesc zdjecia ani zadnej informacji o nim 😵

Biegał 3 lata na torze w 29 gonitwach. Wygrał 3x, 6x był drugi i 4x trzeci. Dawno temu ktoś wstawiał na jakimś forum jego zdjęcie, ale nie pamiętam kto. Ogier był już w dość podeszłym wieku.

wrzucam dzisiejsze- Ektesa i Gaiya

a ja wczorajsze 😉
magda cudowne!!! Jaki klimat, no i kobył pięknie wygląda 😍

Pierwsze wiosenne zdjęcie Argosa, czyli mój dzielny rumak po udanym treningu 😉
arabiansaneta   Konie mamy zapisane w gwiazdach
13 marca 2011 19:28
A to wiosenny Nenufar
jakby odmłodniał,rzeźki taki chłopak 😀
arabiansaneta   Konie mamy zapisane w gwiazdach
14 marca 2011 07:06
Pewnie wiosnę czuje - zresztą co to jest 20 lat? Naprzeciw Murat-Nura i Elekta to szczeniak! 🤣
Ghana i jej malutka klaczka 😉

Pierwsze wyjście poza boks 😀
Kawusia   słodka kawa z mlekiem i już bez vanilii :(
14 marca 2011 08:27
arabiansaneta, Niuniek z błyskiem w oku i widać, że raduje się z wiosny 🙂, 20-stka na karku to dla araba druga młodość 😉.

cudna_11, trzecia fotka czadowa, fajniutka mała.
ale malutka ma słodkie odmiany

a Murat-Nur jeszcze kryje- to sie chyba w połkrwi rzadko zdarza... ciesze sie ze araby sa długowieczne

a to ostatnie ulubione czynnosci moich koni na padoku... z boksu potem wychodze czarna 😁 i klne głosno na torfowy padok

za duże zdjęcia 🤦
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się