Kącik Małolata...:D

.
jett   success is the best revenge
18 lutego 2011 15:51
A ja nie wyobrażam sobie rzucania się czymkolwiek z facetką od fizyki.  🤣
mils   ig: milen.ju
18 lutego 2011 15:53
A my dzisiaj siedzieliśmy na chemii, rozmawialiśmy o kwasach, popijając herbatą albo kawą i jedząc herbatniczki. 😀 Uwielbiam tą soreczkę!
dziewczyny które imię lepsze (muszę wybrać na bierzmowanie..)
Patrycja, Oliwia, Justyna, Kornelia? A może jakieś zwałowe?  😁 typu Ia  😁
na imię mam Magdalena, jak coś...

jett nasza sorka od fizyki to jest prostu groza w najczystszej postaci  😁 więc też sobie tego nie wyobrażam
jett   success is the best revenge
18 lutego 2011 16:06
nopebow, ja to zawsze na bierzmowanie chciałam mieć Majka ;d Albo Amelia.
A z tych twoich najbardziej pasuje mi Magdalena Kornelia
nopebow, Oliwia! najlepsze, bo moje  😎

koń był fajny i grzeczny! ona się zmienia z dnia na dzień  💘

u nas chłopcy co chwila wymyślają nowe zabawy, kuleczki z papieru na szczęście już im przeszły. nawet mieliśmy na matmie taką lekcję, że sobie rzucali całą godzinę bez konsekwencji  😀

gdzie się podziewa Vana? bo ja od wczoraj lubię fizykę  🤔

i dochodzi do nas nowy uczeń (starszy o dwa lata...), w końcu będziemy mieć podział na grupy!  😅
18 lutego 2011 17:09
niemiłek o 2 lata starszy? 😲 Nieźle mu pewnie z nauką szło. 🙄 Vanę "widuję" tylko na fbl i czasem na gadu, u nas ani widu ani słychu.

edit: Jezu, przyszła do I klasy jakaś mała laleczka i od swoich kuzynek (z mojej klasy) nasłuchała się o mnie dziwnych rzeczy. Nienawidzę takich ludzi. Aczkolwiek jestem z siebie dumna, bo jestem nastawiona całkiem pokojowo i chociaż bym chciała, jeszcze nie wybuchnęłam. 😎
mils, ponoć ma dość nieciekawą przeszłość. no ale u nas w szkole to się zdarza często  🙄
efekt dzisiejszych wygłupów przed aparatem  😂
Florcik, jakie oczy  😍
Florcik, zarąbiste!
Florcik oczy masz absolutnie obłędne  😍
trupka   Czterokopytne uzależnienie ;)
18 lutego 2011 20:25
niemiłek dziś poznałam pewną Oliwie, dosyć hm...szczególna osoba 😀
mils o mnie w szkole jest baaaardzo dużo plot , szczególnie ze pare miesięcy temu ktoś ukradł mój pamiętnik i chodził z rąk do rąk...Więc takimi rzeczami się nie ma co przejmowac, ja mam gdzię steksty typu 'dziwka' lub 'szmata' za moimi plecami 😉
cieszę się,że wam się podoba..niestety dziewczyna,która mnie nienawidzi nie wiadomo za co od razu walnęła nieciekawy komentarz, a jej przyjciółka poprawiła klikając "lubię to" do tego komentarza..wrr, jak ja nie lubię takich osób.. i wyobraźcie sobie,że tak jest pod każdym zdjęciem,które wstawię... 🙄
18 lutego 2011 20:32
Florcik, to dlaczego masz je w znajomych?: )
oo, a o tym akurat nie pomyślałam, zaraz zrobią wypad ! 😤 😀iabeł:
edit: po tym jak ten chamski komentarz usunęłam wstawiła post :
" ‎Marysia ***** bez żadnych podstaw usuneła mój błyskotliwy komentarz który urzekł natalie,ade oraz agate. :c "
no jak można być tak bezczelnym jak ona... ? macie pomysł jak jej odpowiedzieć  w komentarzu na to  ?
18 lutego 2011 20:40
Błyskotliwy dla dzieci w przedszkolu chyba był ;]
A podstawa był mały poziom intelektualny wypowiedzi, nie stosowny do ogólnych norm przyjętych w cywilizowanym i kulturalnym towarzystwie, nie rozumiem po co ludzie się tak prują do innych na fbl, jakby to bylo ich wyznacznikiem bycia 'fajnym'. W domu nie ma co robić tylko komentować Twoje zdjęcia i czekać aż usuniesz ich chamski i bezsensowny post? Usuń je i po sprawie 😉
ChingisChan   Always a step ahead! :)
18 lutego 2011 20:42
trupka słyszałaś co się stało Aurenie (tamtej od Grubego) ❓ ❓ ❓
18 lutego 2011 20:43
ChingisChan, CO SIE STALO?
Przecież to moja pierwsza córka, córka mojej ukochanej Abbuni
niemiłek dziś poznałam pewną Oliwie, dosyć hm...szczególna osoba 😀

nie wiem czy pozytywnie czy negatywnie szczególna, ja raczej ta 2  😁

Florcik, znaleźć czuły punkt i pocisnąć w sedno  😀iabeł:
18 lutego 2011 20:45
trupka jej źrebaczek dzisiaj zdechł 🙁 🙁 🙁
Chingis- jeju, ale przykre 😕
btw. małolaty, zapraszać mnie na fejsiku - http://www.facebook.com/profile.php?id=100001827035646
18 lutego 2011 21:00
Pierwszy źrebak w tym sezonie. 🙁
Florcik poszło zapro  😀
18 lutego 2011 21:29
Florcik cudowne masz oczęta! 😍
mils, dziewczyny-dziękuję :kwiatek: już wiele razy na żywo ludzie mnie zaczepiali i pytali się,czy mam soczewki  😲 😂
daliasta   Szkoda słów.
18 lutego 2011 21:34
Florcik ,,piękne oczy masz, komu je dasz ?" -Mi !  😂
Mam trochę podobne, ale zielone.

Chingis szkoda...
Co wy takie ciche dzisiaj  ?  👀
ja siedzę i szukam nowego siodła. zaczęły mi się podobać brązowe, więc cały sprzęt trzeba wymienić. biedny portfel rodziców  😂
ja bym chciała taki b.ciemny brąz..  😍 kiedyś taki sprzęt skompletuje  😎 w sumie siodło niedługo zmieniam, a ogłowie widzę, że już niedługo i tak się porwie..  👀 Choć niedługo zostanę bez konia, ale i tak będę jeździć więc w sumie sprzęt będzie miał kto nosić

niemiłek a jakiego siodła szukasz?  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się