http://www.stajnia.nursystem.pl/index.htmla ja zapraszam tutaj 🙂 30km od olsztyna ale jest fajnie i tereny sa boskie
fajna_jula o dzieci mi chodzi 😉
hehe wiem, ale czy wyobrażasz sobie mnie z dzieckiem 😵
A ja prosiłabym o informacje gdzie i kiedy jakieś zawody towarzyskie w naszym regionie, jakieś terminy macie już?
[quote author=fajna_jula link=topic=216.msg897728#msg897728 date=1297678510]
hehe chyba, że tak, a 9 kwietnia to już lada dzień 🙂 a wiadomo co na świat przyjdzie ❓
[/quote]
Kolejna córa będzie 🙂
[quote author=fajna_jula link=topic=216.msg898805#msg898805 date=1297719129]
hehe wiem, ale czy wyobrażasz sobie mnie z dzieckiem 😵
[/quote]
Ja sobie siebie też nigdy nie wyobrażałam, nawet się zarzekałam że do zakonu pójdę bo nigdy męża i dzieci nie chcę mieć. A tu proszę... 😁
To gratuluję, baby górą :winko: kolejna amazonka nam wyrośnie 🙂 ciekawe czy będzie miała równie zaskakujące pomysły jak Franek 😉 to dopiero jest gość 😀iabeł:
[quote author=fajna_jula link=topic=216.msg900334#msg900334 date=1297805272]ciekawe czy będzie miała równie zaskakujące pomysły jak Franek 😉 to dopiero jest gość 😀iabeł: [/quote]
Nie, nie, Franka nic już chyba nie przebije 😁
A ja prosiłabym o informacje gdzie i kiedy jakieś zawody towarzyskie w naszym regionie, jakieś terminy macie już?
U nas planowane na lipiec, pewnie znowu skoki + ujeżdżenie. Tym razem oczywiście wszystko będzie bardziej dopracowane, o ile dzieci dadzą 🙂
Iszka90, piszesz się znowu na sędziego? Tym razem postaramy się nie wciągać do pomocy wszechwiedzącego pana W. 😁
I wiem, że u megi007 w stajni też już coś knują pod tym kątem, gdzieś na sierpień chyba.
Hahaha kosteczka jak najbardziej, ale biorę do pomocy sophie 😀
U mnie Dągowiada albo 28 maja albo 5 lub 12 czerwiec. 🏇
😎 😎 😎 hahaha tylko żebyśmy znowu w Mrągowie nie skończyły 😀😀😀
Tylko tym razem mam mniejszą pojemność przewozową bo autobusik pojechał w Polskę 🙂 ale sophie koniecznie bierz ze sobą.
Swoją drogą to zastanawiam się nad jakimś małym, towarzyskim WKKW. Parkur i czworobok już mamy, kawałek nie używanego lasu też mamy więc spokojnie można by było tam zrobić jakiś mały tor. Chyba niczego takiego w okolicy nie ma, co? Trzeba nad tym pomyśleć.
Jeżeli istnieje możliwość wyboru terminu Dągowiady, to zamawiam na 12 czerwca, może uda mi się już dojść do siebie po porodzie 🏇
Kosteczka a tak mneij wiecej pierwsza czy druga połowa lipca?
Dągowiada na pewno 🏇
To będzie na pewno druga połowa lipca i na pewno pod koniec, dokładnę datę jeszcze będziemy ustalać.
sophie nie wiadomo gdzie skończymy 😵
kosteczka nie wiem jeszcze kiedy dokładnie będzie Dągowiada Cup 2011 😀 ale mam nadzieję, że nie zabraknie Was 🙂
Aaaaa i jak tylko zrobi się cieplej to robimy końskie ognicho 😉 Trzeba się zintegrować przed sezonem ... Tak w ogóle to od rana się zbieram konie pojeździć, ale co wyjdę to tak mi zimno, że do domu wracam 🙄
iszka ja tez nie moge sie zebrac do koni, chyba dzisiaj będa miały kolejny dzień padokowania 😉 ... a Dągowiada zapowiada się tylko skokowa?
Wrzesina tez organizuje towarzyskie ujeżdżeniówki jakoś w kwietniu/maju?
A ja na zwolnieniu od poniedziałku i już szajba mi odbija od siedzenia w domu. Gdybym była zdrowa to wyszłabym nawet w to zimno pojeździc, ale łóżko mnie w domu trzyma 👿
Kurna a to integrowanie nie może byc troche blizej? bo z Twojej peryferii Iszka to cieżko wrócic w nocy 😜
silverstar jak dobrze pójdzie to może i jakieś ujeżdżenie zrobimy 😉
Frytkens nie marudź, wcale tak daleko nie jest, jedyne 8 km od Olsztyna 😉 Zrobimy zrzutę na taksówkę 🤣
agusek! i moj kon caly czas stoi? toc jak ja jutro pojade to mnie rozniesie ; ooo a derka chociaz ma zmieniac czy w przejsciowce nadal stoi? moglas mi powiedziec ze nie jezdzisz teraz do stajni to bym kogos innego poprosila...
Ja sie pisze na wszystkie zawody ;d tylko jak skoki to tak nisko poprosze bo my dopiero znaczynamy po rocznej przerwie i chyba tak nie przystoi odrazu rwac sie na wysokosci ;d a na ujezdzenie to jak najbardziej ;d
I wiem, że u megi007 w stajni też już coś knują pod tym kątem, gdzieś na sierpień chyba.
Knujemy również coś na wiosnę. Kwiecień/maj? Myśleliśmy nad krosem. Ale to na razie plany. Jak będzie się coś konkretnego działo to dam znać 🙂
no to dawajcie znac !!!!
Iszka trzymam Was za słowo, to i Olke moze zaciagne hehe
Cześć dziewczyny! i chłopaki... Tak sobie myślę żeby w Dercu też jakieś towarzyskie skoki zrobić... jakoś maj/ czerwiec. Jest ktoś chętny żeby przyjechać?? Jak Iszka zrobi 12 go, to my możemy np. tydzień wcześniej... ale wszystko do dogadania 🏇
ja jestem chętna na zawody na wiosnę 🙂 z koleżanka wpadniemy na naszych rumakach 🙂 Obysmy się nie zbłaźniły bo wcześniej nie byłyśmy na żadnych zawodach. A i ciekawe jak konie zareagująna nowe miejsce. Może na jesieni zorganizujemy hubertusa, mamy fajne tereny 🙂 zobaczy się 🙂
hej hej ;d jedzie ktos w niedziele na zawody do robsona? 😀
Madzia ja jade w sobote przed poludniem i zostaje do niedzieli 🥂
Frycia ... mnie nigdzie zacigac nie musisz heheh ... wystarczy haslo : PIWO i bede gotowa 😂
Ola jakos to hasło PIWO ze mna nigdy Ci nie wychodzi hehehe
JA tam się pisze na każde zawody, tylko wiadomo ze nie ode mnie to zależy ale będę szefa namawiac hehe
Żelka dacie rade, jak my dałyśmy rade na naszych rekreantach to wy też sobie poradzicie hehe
frytkens te wasze to nie takie rekreanty ;d juz nie przesadzaj ;d wiesz ile sie nasluchalam o nich pozytywych slow? 😀 siedze z klaudusia na kazdej lekcji prawie w jednej lawce ;d;d
ola to pewnie sie spotkamy jak uda mi sie dotrzec xd
no i jk uda mis ie podniesc z wyrka po sobotnim wieczorku 😁 ostatanio dotarlam cos okolo 15 heheh do 13 spalam! 😎
hehe no rekreanty, wyciagnełyśmy je spod lonży i oprowadzanek, 2-3 miesiace poskakałyśmy i na zawody wio! A że zdolne to niezaprzeczam 🤣
A Klaudia jak powiczy to też w sezonie coś wystartuje
magadanik ja z Iszką będę u Robsonów w niedziele jakoś w południe 😎 😎 😎 😎
frytkens uuuuu ale fajnie ;d w koncu bedziemy mogly razem chwalic sie zawodami ojcki ojcki nie moge sie doczekac az klaudusia cos pojedzie ;d ale sie ciesze ;d trzymam kciuki zeby sie spelnilo ;d
sophie oo to fajowo fusy ;d;d bede sie bardzo starala byc jak bede miala jak dojechac oczywiscie xd