Kącik Małolata...:D

Egonowa ta dziewczynka mnie rozwaliła 😂
daliasta   Szkoda słów.
13 lutego 2011 18:12
nightmare fajna jest.
Ja sobie wzięłam jej komentarz bardzo do serca i już nigdy nie założę mu tych "obcasów"  😁
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
13 lutego 2011 18:13
Obcasy  😂 normalnie po światowych wybiegach może chodzić !
nightmare Nie wiem czy wiedziałaś ale "obcasy" to +50 do lansu więc jak wjechałam w nich na ujeżdżalnię to miałam nadzieję, że będę taka fajna. Kurcze nie udało się, a w dodatku zostałam za to zlinczowana  😁
Egonowa przybij piątkę - ja też jutro do szkoły, koniec ferii i za 2 miechy testy  🙁

zaczęłam czytać folwark. Ogarnę go do jutra, nawet daje rade  😎

haha obcasy dobre xD
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
13 lutego 2011 18:20
Trzeba było do tych obcasów jeszcze ćwieki wkręcić do kopyt to by już w ogóle byłoby +200 do lansu  😁
nopebow dobrze wiedzieć, że nie jestem sama  😀  Ja za to powinnam mieć na jutro przeczytaną "Balladynę". Prawie skończyłam, ale o co w tym chodzi  🤔
nightmare Nie pomyślałam o ćwiekach, ale ja to bym mu perełki na kopyta poprzyklejała  🤣
Egonowa brak mi słów po prostu dla wielbicielki obcasów Twojego wierzchowca  👍
Łączmy się w bólu jutrzejszego powrotu do rzeczywistości, eh. 🙄
daliasta   Szkoda słów.
13 lutego 2011 20:37
A ja wam życzę ja najmilszego powrotu.  😉
Dziękuję w imieniu wszystkich, którzy jutro zawitają w progach szkoły.  🙂  Im dłużej mamy wolne, tym mniej chce się wracać, a ja przez 3 tyg. w domu siedziałam (1 tydz. chorowałam) i nie wyobrażam sobie wstawania o 6:30  😵
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
13 lutego 2011 20:51
Egonowa, ja tam wstaję o 7:10  😎
trupka   Czterokopytne uzależnienie ;)
13 lutego 2011 20:53
Egonowa, ja 2 tygodnie temu do szkoły wracałam w podskokach 😁
a testy...dziewczyny, testy są BANALNE.
trupka  W podskokach ?! Do szkoły ?! Dlaczego ?  🙂
trupka   Czterokopytne uzależnienie ;)
13 lutego 2011 20:59
bo tam mam bardzo wielu znajomych, w mojej szkole panuje swietny klimat. jeden za wszytskich, wszyscy za jednego : ) i się stęskniłam za tymi ludzmi, za zartami na lekcjach...no szkola to moj drugi dom
mils   ig: milen.ju
13 lutego 2011 21:03
Rozmowy z mamą nie skomentuję i nie pytajcie czemu, dlaczego itp. 🙁
Dobranoc...
To masz bardzo fajną szkołę. Zazdroszczę  😀  U mnie w szkole wszyscy patrzą na siebie wilkiem i jest bardzo sztuczna atmosfera.  🤔 Pocieszam się faktem, że tylko 4 mies. i wychodzę stamtąd  🤣

mils  Nie można tak zostawiać nas w nieświadomości  🤬
ChingisChan   Always a step ahead! :)
13 lutego 2011 21:06
Trupka z tym, że mi plotek nikt nie chce opowiadać 😁 na prawdę nie chcesz mi przekazać jakiś starych ❓
13 lutego 2011 21:07
Egonowa wybaczcie, ale... No po prostu nie mogę, nie wytrzymuję tego, mam dość.
trupka no wreszcie ktoś kto czuje tak jak ja.😀 Ja też w podskokach wrócę do szkoły. 😜
13 lutego 2011 21:36
Egonowa koń do Tap Madl 😎
Ja ostatnio zaczynam coraz więcej oglądać filmików i zdjęć z naszych wspólnych jazd. I tęsknię, ciężko jest mi się przyzwyczaić gdy w ciepłe dni mam ochotę wziąć rower i pojechać do konia a potem się budzę, że już przecież skończyłam z tym  🙁
edit: Po za tym nawet nie wiem co robić w takie dni, nie wiem co robić w ferie. Kiedyś w każdy wolny dzień jeździłam do stajni i to od tylu lat, co wy robicie gdy wam się nudzi?  🙄
14 lutego 2011 05:43
[move]Małolaty wstawać!!!! 🤣[/move]
ja wstałam o 6.19  😎 bo jednorożca kryłam 🤣 i jak zaczęlam czytać re-volte to nie mogę skończyć .
Małolaty , jak tam pierwszy dzień ferii ?  💃
Super. 😜
Jestem sama w domu do 15 i mam luuuz.
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
14 lutego 2011 10:40
Ja już wróciłam z miasta, o 13 idę do koleżanki do szkoły i idziemy znów w miasto wyrywać w walentynki samotnych chłopaków 😁
14 lutego 2011 13:02
A jak w szkole?
14 lutego 2011 13:16
Jakoś. Oczywiście walentynki dostała tylko grupka laleczek i photoshopów, a po szkole latały balony wypełnione helem w kształcie serc.
mils Nie liczy się ilość tylko jakość, zobaczysz kiedyś dostaniesz walentynki i na pewno będą prawdziwsze od tych co dostały te laleczki  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się