ja mam główne, dwa lewe, jedno koleżanki jedno kastorkowej z których korzystam 😁 na polskim tylko swoje i koleżanki.
wątek zamknięty
Ja mam swoje, mojej mamy ^^ i koleżanki 😁
wątek zamknięty
Mam pytanie, gdzieś widziałam wiadomosc ze , sprzeda bilet na grand prix, dostałam go w rogu obfitosci czy mozna go sprzedac?
wątek zamknięty
Ok dzięki 🙂 Widziałam gdzies ze ktos sprzeda ale zastanawialam sie jak 😉
wątek zamknięty
użyczy ktoś 10tys na minute do zadania? dam lirę apolla za pomoc
wątek zamknięty
Ma ktoś na sprzedaż za equusy objęcia morfeusza bądź kamień filozoficzny? :>
wątek zamknięty
super moj log na grze to Zelka2303 :P
wątek zamknięty
wystaw mi jakiegoś konia na prywatnych za 10 000 na Misskiedis
wątek zamknięty
Kupiona, odsprzedać ci innego konia za 10 000 czy chcesz tego? Jak tego to za tydzień(?) bo limit...
wątek zamknięty
Bay, nie byłam właśnie pewna ile limit trwa, stąd ten "?" 😁
zelka, w sumie nie mam nic o podobnym pg poza:
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=495494Ja się jeszcze z kimś wymieniałam koniem a'propos pożyczki, kto to był? 👀
wątek zamknięty
ja musze uciekac bede jutro ok 19.00
wątek zamknięty
to poczekajmy, bo wole fryza 🙂 za 10 dni napisz albo ja napiszę i tak pewnie bedziemy w kontakcie to się wymienimy. teraz uciekam bede jutro kolo 19 papa i wielkie dzięki
wątek zamknięty
Witajcie,
Zwracając uwagę na to, jak wiele osób ma problem z korzystaniem ze swoich kont po wprowadzeniu zmian w systemie zabezpieczeń, developerzy postanowili znieść zabezpieczenia wymagające potwierdzenia adresu e-mail.
Bardzo dużo osób nie wpisało poprawnych e-mail na swoich kontach, wiele popełniło drobne błędy literowe i nie mogło poprawnie aktywować wszystkich opcji dla swoich kont.
Dodatkowo, Zespół Howrse podjął też decyzję o zmianie ograniczeń w otrzymywaniu prezentów. Wprowadzone wczoraj graniczenie otrzymywania prezentów do 1-go na dzień zostaje zniesione, jeśli osoba WYSYŁAJĄCA prezent kupiła choć 1 Kupon.
Po wprowadzeniu w życie zauważyliśmy, że ograniczenie to było zbyt restrykcyjne. Wiemy również, że wiele osób gra w Howrse bez kupowania Kuponów i to ograniczenie nie jest krokiem przeciwko nim. Ma ono na celu ograniczenie multikont zakładanych, aby wysyłać przedmioty na konto główne.
Dziękujemy za Wasze zrozumienie,
Ow i cały Zespół Howrse
Grrrr.... :/
wątek zamknięty
Pochrzanilo ich dokumentnie x.x
Czyżby elyta maczala w tym palce?
wątek zamknięty
Umie ktoś robić "suwaczki" na prezentacji w html? Bo szukam kogoś kto mi zrobi prezentację nie za przedmioty z CR!
Wymienię strzałe na lirę! 🙂
co do ograniczeń tych limitów to nie rozumiem o co im chodzi... Że wysyłać nie można jeśli się nie kupi kuponu, czy jak?
wątek zamknięty
konik66 ja mogę sie wymienić.😉
wątek zamknięty
ja dziś nie mogłam wysłać orchidei do alabamki (z lewego dla alabamki) ani strzały dla notarialnej (z głównego do not). więc co jest? :/
nie rozumiem jednego bma dziennie. wtf?
wątek zamknięty
Bay, Ja z lewego próbowałam sobie punkt wysłać i nie udało się 🤔
Mimo, że kupowałam tak kupon za kasę.
wątek zamknięty
ale ja nic nie próbowałam SOBIE wysłać. tylko mam konto główne na polskim i angielskim - kueimu. i na polskim chciałam z niego wysłać strzałę NOTARIALNEJ nie sobie, a sie nie dało :/ mam potwierdzony mail.
wątek zamknięty
Czyli wychodzi na to, że jednak będzie trzeba kupić zapas kuponów. Jak będę miała 3 stówki to zapatrzę się w 100 kuponów. B-)
wątek zamknięty
Sprzedam :
Chmurka
x 8
Konik Morski
x 4
Czarna Orchidea
x 4
Lira Apolla
x 2
Różdżka Płodności
x 1
Kamień Filozoficzny
x 1
Łzy Afrodyty
x 1
Powiew Eola
x 1
Laury Dafne
x 1
Strzała Artemidy
x 1
Złote Ostrogi
x 1
Róg Obfitości
x 1
Propozycje na PW.
wątek zamknięty
Chyba wiem, czemu nie mogłam sobie przesłać BM. Dostalam już jakąś rzecz od kogoś i robi mi się limit, bo dziennie ktoś może mi wysłać tylko jedną rzecz. 🙂
Na ang. mam 11 Philosophersów w tym 2 z The Item Exchange wymienione- 1 HoP=1 Philosopher's Stone 🏇
wątek zamknięty
Zdecydowałam ze sprzedam konto medeaa , są na nim Snow,Mgła i Ocean ma chyba 3 pkt karmy. Propozycje PW.
wątek zamknięty
Wygrywasz…
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
100 Equus
10 rzep
30 jabłek
2 punkty dorastania
3-dniowe Konto Pegaza!
Wygrano nagrodę!
1 Siodło Posejdona
ŁAŁ 🤣 nie wiecie do kiedy to ??
Wygrywasz…
100 Equus
5 rzep
10 jabłek
2 punkty dorastania
3-dniowe Konto Pegaza!
Wygrano nagrodę!
1 Podkowy Posejdona
Wygrywasz…
200 Equus
5 rzep
10 jabłek
Piorun Zeusa
3-dniowe Konto Pegaza!
Wygrywasz…
400 Equus
5 rzep
10 jabłek
11 punkty dorastania
Krew Meduzy
4 podkowy FK
3-dniowe Konto Pegaza!
Wygrywasz…
100 Equus
5 rzep
10 jabłek
3 punkty dorastania
3-dniowe Konto Pegaza!
Czyli mam konto do 5 marca , bo przegapiłam jedno UFO 😤
"oraz Upominek Hestii, zapewniający 100% szansę wyhodowania małego jednorożca i to bez względu na godzinę pokrycia klaczy (rodzice muszą być jednorożcami tej samej rasy). "
Czyli że mogę obie nawet teraz pokryć z różdżką ??
wątek zamknięty