Końska rewia mody cz. V (2011)

sei, xxagaxx, serio wam się podoba w oberyżynie? łał. ja muszę zobaczyć tego cottona (nie new cottona z przeróbki) na żywo/katalogowo. bo jeśli kupię to dla siebie dla koloru, bo ja młodą widzę w nim jako bezszał. bicolor też mi się nie podoba, z reszta nie lubię bicolorów :P 

za to z kantarów albo ten beige-navy(?), albo przepięęękny anky light khaki 😍
wątek zamknięty
a ja znowu na odwrót: byłam zakochana w maritim, ale z braku funduszy wzięłam tylko chilii, teraz oprócz chilii podoba mi się jeszcze tylko grey.
wątek zamknięty
grey z maritim - najpiękniejszy grey! ja miałam (ehh poszedł w świat) grey z navy-green, ale lamówka mi nie pasowała.
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
04 lutego 2011 22:14
Mnie tam się marzy grey i maritimowy, i navy-greenowy. Obie lamówy są piękne! No i do tego z navy/green najlepiej by było jeszcze mieć nauszniczki  🤔wirek:  😂
wątek zamknięty
Fantazja Dlaczego DL  😵  😕 Wstaw chociaż fotke to oczy naciesze  :kwiatek:
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
04 lutego 2011 22:19
Bay, nie khaki! nawet light! żadne khaki  🤬
nie ma nic złego w kupieniu kilku szmat dlatego że ci się podobają a być może niekoniecznie pasują do konia 😉 imo moim zdaniem w tym fiolecie będzie babie super 😉

z kantarów to ja biorę navy/white/royal jak nic  💘

z choco-petrol i navy-green sporo rzeczy ostało sie na wyprzedaz i to w przyzwoitych rozmiarach. z tą kolekcją też by tak mogło być  🙄 💃
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
04 lutego 2011 22:20
dziewczyny zadziwiacie mnie, zwłaszcza Ty Zairko, bo pamiętam jak to się krzywiłas na chilii  😁

chyba Ci sie pomyliłam z aga która nie lubi czerwieni 😉 ja kocham czaerwony tylko cały czas bałam sie go na karym ale podobal mi sie od poczatku 😀iabeł:
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
04 lutego 2011 22:22
Bay bierz bicolora!
wątek zamknięty
mnie nie chodzi czy lubisz czy nie, tylko że właśnie od razu nie kupowałaś, bo gdzie tam czerwony na karym 😉
wątek zamknięty
04 lutego 2011 22:24
Kurde, zaczyna mi się podobać bicolor navy-green. Jakie owijki do niego?  🤔
wątek zamknięty
04 lutego 2011 22:25
kodusiowata zalezy do jakiego konia jak do siwka to navy jak np do karego to green 😉
akzzi tu masz racje 😡
wątek zamknięty
navy bym brała.

sei Ty mnie nie wciągaj w szmatoholizm Ty!  🤬 póki co ja jestem spokojny szmatoholiczek, bo do szmatoholika mi jeszcze daleko. umiem się w 100% opamiętać 😀
wątek zamknięty
04 lutego 2011 22:26
popieram. navy. bardziej uniwersalny kolor. do wiekszej ilosci czaprakow bedzie pasowal 😉
wątek zamknięty
04 lutego 2011 22:29
Dzięki  :kwiatek:
Ale i tak pewnie skończy się na obu kolorach... mam tak czy siak cottona navy i brillanta green więc co, one mają być samotne a bicolor obkupiony? Nie ma tak  😂
wątek zamknięty
sei jak nie khaki jak khaki! 😎 wzięłabym tego eskadrona. ale one mają to twarde podszycie na nachrapniku, nie trawię tego. za to anky szaaał, kocham ich kantary. 😜

no popatrz na light khakusia! śliiiczny kantar będzie. 😎
wątek zamknięty
04 lutego 2011 22:38
Bay tylko ankowe kantary są mini mini. Ja tam lubię Eskadrony, ładne, trwałe i normalna rozmiarówka 😉
wątek zamknięty
04 lutego 2011 22:39
nie będzie. nie rób tego kobyłce  🤣 ta kolekcja jest słaba jak przecinak ogólnie. ta ultramaryna tylko fajna 😉
to może sanda jej kup z oberżyną? tez ładny kantarek 😀
wątek zamknięty
04 lutego 2011 22:40
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/81/1197#i kto kojarzy osobe z fotki 👀 😀iabeł:
wątek zamknięty
04 lutego 2011 22:42
xxagaxx kiedy premiera brillanta lightblue? Bo widzę że kupilaś ale jakoś nie rozdziewiczasz 🙂
wątek zamknięty
Hahahaha kantary eskadrona trwałe 😀 😀 chyba jak się zakłada tylko do czyszczenia 🤣
wątek zamknięty
eskadron ma coś innego oprócz tego okropnego usztywnienia nachrapnikowego? w sensie kantary 😉

sei jakbym już brała. to mi się podoba ten 😜 prawie jak deepblue-nougat  😀
wątek zamknięty
04 lutego 2011 22:46
Hahahaha kantary eskadrona trwałe 😀 😀 chyba jak się zakłada tylko do czyszczenia 🤣

nie wiem jak u was z szanowaniem kantarów ale Grota w Corianderze chodziła prawie rok czasu dzien w dzien na całe dnie an padoki, łaki z innymi konmi ktore lubia targac sie za kantary i wyglada jak nowy!!! Ani 1 przetarcia, nic! po praniu stan idealny tylko klaki sie nawbijały w poszycie na nachrapniku
wątek zamknięty
Kayra   Kucusiowy wariat :P
04 lutego 2011 22:47
Kanarkowy i ten jaśniejszy niebieski jest boski. 😍  Muszę mieć te dwa.. Tylko kasy brak, niestety  😁
A to mój kurdupel w chilli, przepraszam za kiepska jakość.
wątek zamknięty
04 lutego 2011 22:47
zairka, kojarze ale akurat uciekl mi nick z glowy...

ja mam co prawda jeden kantar eskadrona. drugi (padokowy) w drodze a nie obciera mi on konia. nie jest jakis mega sztywny. na poczatku troche ale sie ulozyl 😉
ładny ten beige. i bedzie ci bay pasował do czapraczka  😁
wątek zamknięty
Zairka, zrobię Ci zdjęcia 🙂 kantarów używanych najpierw tylko do czyszczenia pół roku a potem od maja do teraz na padoku. Ścierki i masakra.
wątek zamknięty
sei wiesz co, mi nie chodzi nawet o obcieranie, bo ona latała z reguły w lamicellu elegance z podszyciem i nic. mi chodzi o rażenie mojego oka  😁 😁 anky mimo, że droższe i dziwna rozmiarówka, to częśc nachrapnikową mają zaje*. eskadrona nie miałam, ale parę osób w stajni ma i to wygląda... szukam zdjęcie... chociażby tak jak tu u Piorka:

a tu to on i tak ma prawie dopasowane.

po jakimś czasie używania przestają być takie?

i robią się takie?
[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTX9RmIYW2qD79Bo5SEAxqAIvkqSWwQUCEg-bphxrEr-f8vPu3v&t=1[/img]
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
04 lutego 2011 22:55
Zairka, jaskierkowa
wątek zamknięty
04 lutego 2011 22:57
mój wyglada tak:
(ja z zasady nie lubie jak na nosie kantar lata)
wątek zamknięty
04 lutego 2011 22:57
bay http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/53/1397#i
one sie ukladaja

Burza
albo mam wersje tytanowe albo grota tak dba o sprzet 😁

Zairka, jaskierkowa
wątek zamknięty
ej ej ej, sei, u was to wygląda super. jeszcze jak zairka mówisz, że się układają, to niestety zgrzeszę i beige-navy będzie mój 😀 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.