Misskiedis masz problemy z pisownią? Uwierz mi iż wpisywałam aktualną liczbę koni, aktualną liczbę koni +2010(tak jak końcówka strony), odejmowałam 2010, próbowałam napisać wiadomość. Nie mogę tego zaliczyć w żaden sposób.
O to samo chciałam zapytać. Chcesz sekretną stronę czy wiadomość do Ow? I TO I TO JEST W TYM TEMACIE, a było wałkowane eee... 1000 razy? 🙂 Mi też by się nie chciało tych stron trzepać. Ale jest wyszukiwarka! Ludzie! Idę szukać obrazka z quintuple facepalm...
lockmittel, masz wysłać wiadomość do Ow a nie szukać sekretnej strony nr. 2. O obu zadaniach było pisane, wyjaśniane kilka razy, to już się robi męczące, w kółko te same pytania, wystarczy poszukać w wątku 🙄
No ale co ma do tego to, że wpisywałaś liczbę koni, dodawałaś i odejmowałaś 2010? 😵 Nie dość, że denerwujesz, bo odpowiadamy na to dziesiąty raz, to jeszcze mieszasz w głowie 😉
Spróbuj nie wpisywać treści wiadomości, to powinno się dać.
Bay wpisałam w wyszukiwarkę Ow w tym temacie i wyskakiwały mi informacje o sekretnych stronach, i skoro nie mogłam wysłać tej wiadomości normalnie (pewnie poprzez wpisywanie treści) to myślałam, że to taki ukryty sposób.
mam takie pytanie,ponieważ w wynikach zawodów Grand Prix przy niektórych lub jednym koniu jest dosyć duża kwota pieniędzy,która właściciel tego konia prawdopodobnie dostaje. O to chodzi : O co w tym chodzi ? i jak to zdobyć ?(tzn.tą kasę) 🙂
z pomocnika hodowcy 😉 * Zwycięzca otrzymuje: 3 kupony + 0.5 punktu PG dla konia * Miejsca od 2ego do 5ego otrzymują: od 0.4 do 0.1 punktu PG * Pierwsza 100 otrzymuje: 2000 Equus * Wszyscy uczestniczący otrzymują: 1000 Equus
Ja powinnam liczyć ile to razy budzę się jakieś 3-5 minut po 18.23 😵 😵
ja dzisiaj już 3(sic!) raz ominęłam 18.23 bo zachciało mi się zdjęć przeglądać 🤬 🤬 i muszę jutro o 6. wstać i pokryć tą moją klacz bo mam wyrzuty sumienia 😂 ps. mi za 4 razem wyszedł jednoróg, ciekawe jak będzie teraz 🙂