co wy chcecie wydzielać? przepychanki i internetowe porady... czy które inne niestosowne i nie na miejscu teksty? jak jesteście tacy mocni - to sobie załózcie taki wątek. ja nie widzę sensu wydzielania ani przede wszystkim - nie widzę co niby ma być wydzielone.
współczuję bardzo cisce i moni. spotkała je tragedia.
a JESLI one będą potrzebowały waszych porad, to na pewno poradzą sobie z zadaniem pytań czy założeniem wątku z prośbą o konkretne porady czy pomoc.
na tym kończę dyskusję o wydzielaniu jakichś tematów. i przy okazji nawołuję o jakąś odrobinę zdrowego rozsądku w waszych wypowiedziach...
http://swiatkoni.pl/news-display/2800.html Tu po polsku. O ile takie coś może być "fajne", to fakt, że odszedł we śnie, że nie cierpiał, we własnym domu i w spokoju. [']
W środę o 22.30 odszedł na wiecznie zielone padoki mój najukochańszy przyjaciel ...... LUZAK 02.06.2002 - 23.02.2011 odszedł zdecydowanie za wcześnie tyle planów, tyle marzeń,
Odszedł nagle tydzień choroby i nie ma konia, na dobrą sprawę nie wiadomo co, zaczęło się od spuchniętych pęcin skończyło się wiadomo już jak, są tylko podejrzenia, nowotwór, bolerioza (w grudniu znalazłam mu kleszcza).jedynie sekcja zwłok może coś by wyjaśniła ale ja już jej nie chciałam.
w niedzielę z Krainy Kuhailana na wiecznie zielone pastwiska pogalopowała 26 letnia Eleina -Algierczyk, Elleida po Algomej Miała to szczęście, że pod koniec swojego arabskiego życia znalazła schronienie tam gdzie na Kresach ludzie i araby niosą radość w Czartorii
Złamanie nogi. Najprawdopodobniej na padoku dostał kopa od matki 🙁 od razu zapakowany do bukmana i wieziony do kliniki pana Golonki( niestety 400km od nas). Jak dojechali to był już w bardzo złym stanie i lekarze postanowili go uśpić...