katija, Ty się nie znasz.
KUPIĘ 🤣
jakiś czaprak lub pad z anky,eskadronu lub z eskadronu nic może być używany ale nie zniszczony obojętnie jaki kolor oprócz białego kupie również jakiś kantar z eskadronu albo coś z eskadronu jak ktoś ma coś do odsprzedania z eskadronu albo z anky to proszę kierować na pw
Skoro już kopiujemy z naszego własnego podwórka, to ja padłam jak to przeczytałam 😀 Proszę zauważyć, że słowo "eskadronU" zostało użyte 5 razy 😀 😀
Dzionka, też się śmiałam 😀
bo przecież nie ważne czy pasuje do konia i czy mi się podobva, ważne, że jest z eskadronU 😁
bez metki nie ma podnietki, to wy nie wiecie? 😎
Jasio przychodzi do taty i pyta:
- Tato co to jest polityka?
- Polityka synku to kapitalizm, ja jestem kapitalizm bo ja zarabiam, twoja mama to rząd bo rządzi pieniędzmi, dziadek to związki zawodowe bo nic nie robi, pokojówka to klasa robocza bo sprząta i pracuje, ty synku jesteś ludem bo tworzysz społeczeństwo, a twój mały braciszek to przyszłość.
- Tato ja się z tym prześpię i może zrozumiem.
Jasio poszedł spać.W nocy budzi go płacz małego brata, który zrobił w pieluszkę.
Jasio poszedł do pokoju po mamę, ale nie mógł jej obudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki.
Wchodzi, a pokojówka zajęta z tatą, a przez okno zagląda dziadek. Jasia nikt nie zauważył, bo szybko wyszedł, wrócił do swojego pokoju uspokoił braciszka i poszedł spać.
Rano Jasio wstał i zszedł na dół.
Tato mówi do niego:
- No i co Jasiu już wiesz co to jest polityka?
- Tak tatusiu wiem
- Kapitalizm wykorzystuje klasę roboczą, związki zawodowe się temu przyglądają podczas gdy rząd śpi, lud jest ignorowany, a przyszłość leży w gównie.
To jest polityka tatusiu.
emade było.Ale dobre dobre 😂
A seria z babcią?Była?
I dla ulubieńców Forfitera:
A swoją drogą,to takiego dziadka w polu to ja jadąc konno też spotykam nieraz 😁
jeśli już było to przepraszam 🙂
www.kwejk.pl nie wszystko śmieszne, ale z większości polew 😉
Gillian, niezła stronka 😁 NIE MOGĘ! Już kilka na fb wstawiłam bo się popłakałam ze śmiechu..
Edytka genialne!! Już leci mailem do lubego 😁
Gillian, przez ciebie cały czas siedzę i przeglądam tą stronę 🤬 I patrzcie co znalazłam:

KOŃ 😁
Misskiedis ilekroć widziałam to zdjęcie, to zawsze mi gdzieś umykało. niesamowicie mnie bawi ten ninja-koń
zakochałam się, facet jest świetny
😍
i jakbym widziała moją matkę przy komputerze
-daj mi na chwilę, popatrzę na onet
o jezuuu, znikło
-yh, przełączyłaś zakładkę 😂
madmaddie to jest absolutnie wy***ane w kosmos 😀
facet kradnie mi czas, oglądam i oglądam 😜
madmaddie, ja się nawet nie uśmiechnęłam za mocno, facet zbyt na siłę śmieszny i naciągany dla mnie.
Polskie 🙂
Kabaret Młodych Panów
Górski
a znacie Whose Line Is It Anyway?
to pierwsza część jednego z odcinków, obok znajdziecie resztę
przypomniałam sobie o nich kilka dni temu, uwielbiam ich!
ankers, jest kilka polskich stron o WLIIA, tam sa cale serie z polskimi napisami nawet.
ja ich uwielbiam, szczegolnie Ryana S. 🙂
Edytka świetne 😜 a najlepsze, że prawdziwe 😎
Gillian :nunchaku:
ta stronka przechodzi ludzkie pojęcie 😁 😜

][/img]

i mój number 1 😵
ankers, KOCHAM Whose line! 😀 niestety główna polska strona z odcinkami jest teraz w remoncie.
"wtargłeś tu, powiem nawet że wtargujesz, powiem że wtargiwujesz- wręcz robisz te trzy rzeczy naraz..."
madmaddie Hrabi są dla mnie aktualnie numerem 1 na polskiej scenie kabaretowej. Najlepszy skecz to i tak:
😁
Miny facetów na widowni - bezcenne 😁
Absolutnym hitem według mnie jest:
😁
Salto piccolo, Strucelka mi się najbardziej podoba podsumowanie: horses are expensive, addictive and may impair the ability to use common sense. 100% prawdy 😁
Z kwejka 😜
"No, bo do nas na studniówkę połowa dziewczyn założy pewnie takie krótkie sukienki, że będą musiały 2 fryzury robić"
Tekst mojego kumpla z klasy. Chamskie, ale zabiło mnie 😂