kuszą te Vereduski z żelem, kuszą... szkoda że takie toto drogie, no ale... w sumie ostatnio trochę zaoszczędziłam na szmatach, nic nie kupuję, więc dlaczego nie? a powiedzcie mi dziewczyny, czy przy codziennym użytkowaniu nie będzie wstyd pokazać się w nich na jakichś zawodach? chodzi mi o to czy jak będą namiętnie użytkowane zachowają formę i ładny wygląd 😉
uyzwam je przez 4 miesiace i wygladaja jak nowe, wiadomo, gdzie niegdzie ryski sa, ale i tak polecam 🤣 💃
no to mi dziewczyny nieźle namieszałyście... memo wydają się fajne, i właśnie nie wiem, zafundować sobie komplet ich czy przody carbon gelów? 🤔 aż wstyd, że Salwadorowi nie dałam prezentu na święta, więc wypadałoby coś kupić, a nie chcę kolejnej szmaty tylko coś użytecznego 😁
Ponoć kto pyta nie błądzi... Po co właściwie są wysokie ochraniacze na tyły? Czy dają więcej ochrony niż takie zwykłe krótkie bądź półdługie? Czy nie blokują ruchów konia kiedy zgina nogę albo coś z tą nogą robi? 🤔 :kwiatek:
Ja od dluzszego czasu uzywam transporterow Bucasa i sprawdzaja sie rewelacyjnie. Koniom nogi sie w nich nie poca nawet w dlugich trasach, dobrze sie trzymaja i sa wyjatkowo trwale. Fakt, kosztuja sporo ale moim zdaniem sa znakomite! Uzywalam juz wielu innych Escadronow, Euro Starow, itp... ale Bucasy sa the best!
Ja nie mam transportowych ochraniaczy, ale jak przewozilam teraz konia, to Pan który mi transportował przywiózł te z amigo. I powiem szczerze ze byłam pozytywnie zaskoczona. Bardzo fajnie sie trzymaly, łatwo sie zapinały i dobrze leżały. A jeszcze lepiej sie je potem czysciło.
Ktosinko a myslala moze o pelnych ochraniaczach z pcv? jak wiozlam konie po wypadku do kliniki to te akurat sie bardzo ladnie sprawdzily- wygladaja ohydnie, ale byly skuteczne - kon z dzikim miesem na polowie guza pietowego i pieknym kalafiorem na pecinie nie obtarl sie mimo ze spedzil w nich ponad 4 h
wlasnie o tych mowie🙂 tylko w klinice w ktorej sie stazowalam mielismy jakiesj ichniejsze angielskie w ohydnym kolorze szmaty od podlog, ale sprawzaly sie super.Niestety cena... chyba, ze znajdziesz jakies wlasnie tansze zamienniki. :kwiatek: mysle, ze w konfrontacji z duza sila nacisku one maja wieksza szanse przejac ja niz szmaciaki