xxagaxx - pewnie u D&A przecież ona ma ten pad Dl full 😉 i może zdecydowała się jednak sprzedać ..
juliadna - i tak jesteś raczej pierwszą która chce kupić wiec co to za problem napisać? co do tego czy będzie pasował do Siwego .. moim zdaniem NIE bo się będzie zlewał i nie mówię tego ze względu, na to że sama takiego szukam (z tym że ja raczej na rudego z nim nie bardzo..)
xxagaxx - pewnie u D&A przecież ona ma ten pad Dl full 😉 i może zdecydowała się jednak sprzedać ..
juliadna - i tak jesteś raczej pierwszą która chce kupić wiec co to za problem napisać? co do tego czy będzie pasował do Siwego .. moim zdaniem NIE i nie mówię tego ze względu, na to że sama takiego szukam (z tym że ja raczej na rudego z nim nie bardzo..)
Medziik ale czemu na rudym miałby źle wyglądać?? 😀 I dzięki za odpowiedź 😉
juliadna - na zawody to czernie/granaty/szare najlepsze dla siwego, ale nie ten polopad z Martim ew. jak już chcesz biały to celuj w Es Max czy coś w typie sportive
xxagaxx - jakoś go sobie nie wyobrażam :P .. może jak by mi ktoś pokazał foto na rudym zmieniłabym zdanie 🙂
juliadna - na zawody to czernie/granaty/szare najlepsze dla siwego, ale nie ten polopad z Martim ew. jak już chcesz biały to celuj w Es Max czy coś w typie sportive
xxagaxx - jakoś go sobie nie wyobrażam :P .. może jak by mi ktoś pokazał foto na rudym zmieniłabym zdanie 🙂
Właśnie Medziik jak ktoś kupuje pad biały DL to raczej o ujeżdżeniówki chodzi 😉
Właśnie właśnie, dlaczego miałoby to źle wyglądać na rudzielcu? Jak dla rudego szał! Przynajmniej tak mi się wydaje, po zdjęciu Sierry i fotkach na pferdetrends 😉
i tak OT to on nie jest nie doczyszczony tylko to po zabiegu mu zostało isie tego nie da zmyć ( ale już zeszło samo z siebie dużo ) - tam na zadzie dla tych czepialskich 😂
Edit; Quanta dzisiaj wrzucała też fotki z tym polopadem na rudej 😂
Mi tam się białe, nawet z grubą i kontrastową lamówką, na siwulcach po prostu nie podobają... chyba że takich w gęstej hereczce, prawie że karych. Ale nie dla takich albinosów 😉
a konia nadal brak pomijam oczywiście czas kiedy miałam swoje dwie kobyły i część była wtedy rzeczywiście kupiona dla nich, ale tak to teraz kupuje dla siebie 😉 bo konia niby mam ale mój nie jest .. może za 2 lata będę miała znów własnego to akurat się przydadzą 😉
Ale to kiedys Wierzę w ciebie że uda ci się wstrzymać! Naprawdę mocno trzymam kciuki 😉 ale są też tego plusy - Edi nie czuje się zaniedbany i niechciany przynajmniej 😁