Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

kujka   new better life mode: on
24 grudnia 2010 11:40
ash, senks 😉

Atamanka, bo Gil sie sprawdza w KAZDEJ roli  😎
a tak BTW podzielam zdanie dziewczyn - Arek coraz lepiej wyglada (i Wy razem rowniez).
wątek zamknięty
renifer już pędzi, więc powinien zdążyć przed pierwszą gwiazdką  🏇 🙂

Wraz z Heroiną wszystkim Re-voltowiczom i Voltopirom składamy cieplutkie życzenia. Przede wszystkim zdrowia i sukcesów dla koni z naszej końskiej rodziny  💃  💃.
wątek zamknięty
kujka dziękujemy! ...ale wiesz, zwykle wstawia się te zdjęcia, na których lepiej wygląda 😉 Grzywsko ratuje mu szyjkę 😁
wątek zamknięty
Przesyłamy cieplutkie świąteczne życzenia

wątek zamknięty
kujka, łaaaaaaaaaa Totilas na śniegu  😜
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
24 grudnia 2010 12:06
Super życzenia dziewczyny! Dziękujemy :kwiatek:
kujka jaka misterna kartka 🙂 😜 A życzenia bomba!

Burza w sumie powinnam Dzieciaka chyba wstążkami obwiązać, bo jest najlepszym prezentem jaki sama sobie sprawiłam 😍 😁
wątek zamknięty
Raven, dokładnie 🙂 rok temu to było życzenie.. 🙂
wątek zamknięty
Cieszę się bardzo, że życzenia się podobają! Na zdrówko, jeszcze raz dużo ciepełka! :kwiatek:

Oraz dziękuje Wam bardzo, dla życzenia dla mnie i Czardasza  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ale się świątecznie zrobiło. 🙂 Też bym coś fajnego zrobiła w Paince ( 😁 ) ale wolałabym na koniu, na którym jeżdżę, a takiego nie posiadam. 😉
wątek zamknięty
Wesołych świąt wszystkim forumowiczom
Ja tak skromnie z jednym kopytnym
wątek zamknięty
No to nadeszła wigilia. Wszystkie rekreanty, życzę wam (uwaga uwaga  :wysmiewa🙂wszystkiego najlepszego, zdrowia, spełnienia marzeń (no bo to przecież najważniejsze!) sukcesów w każdym zakresie, braku kryzysów. No po prostu żeby nadchodzący rok 2011 był najlepszym, najwspanialszym rokiem w całym waszym życiu! iżeby w 2012 nie było końca świata  😎 życzymy ja i moja gromadka 😉
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
24 grudnia 2010 13:09
Jak tu miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiło!

[center][glow=red,2,300]Również składamy wszystkim NAJ NAJ NAJ życzenia!
Przede wszystkim dużo dużo zdrówka dla Was i Waszych kopytnych pociech!
Samych sukcesów, tych mniejszych i większych, aby kącik puchnących z dumy pękał w szwach!
Wielu pięknych i niezapomnianych chwil z kopytnym, najlepiej uwiecznionych na zdjęciach, aby KR mogła stale zalewać fala zachwytów!
Spełnienia marzeń, począwszy od czapraka z niedostępnej kolekcji, a na własnych kopytnych tym, którzy się jeszcze nie doczekali, skończywszy.
I jak najmniej kryzysów w związkach końsko-ludzkich, abyście się dogadywali zawsze i wszędzie i aby nigdy już nie padał pomysł rozwodu!
I po prostu wszystkiego dobrego!
życzą
Korabski, Siwens, Darolga & Spółka[/glow]
[/center]

wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
24 grudnia 2010 13:13
darloga mistrzu mój! 🙇

Twój reniferek nie chciał Cię za to zabić? :>
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
24 grudnia 2010 13:19
visenna - :kwiatek: hehe, nie, chyba nie 😀 On przywykł do takich różnych głupawek! Toż to kuń do zadań specjalnych 😀 Ale... chciał zabić mnie wcześniej, to miałam chwilowy kryzys i rzuciłam jazdę, i postanowiłam zajać się sztuczkami i zabawami, czego efekt jest na zdjęciu. Teraz do jazdy wróciłam, a koń jest jak złoto. Wniosek - on nie chce wracać nawet myślami do czasów ze zdjęć  😂

Tamtego dnia miał na sobie wszystko co możliwe 😉
Rogi Renifera:
Nauszniki-Reniferki:
A potem jak mu serio uszy zmarzły:

I jak tu nie kochać?  😍
wątek zamknięty
Mąka, a jak będzie koniec świata to co? 😀
wątek zamknięty
Alicja_8   Z pasja...z miłością...
24 grudnia 2010 13:35
[center]Wesołych Świąt !!![/center][center]
Dla wszystkich voltowiczów dużo zdrowia, szczęści i miłości (tej końskiej i tej ludzkiej), cierpliwości (bo przecież w dzisiejszych czasach jest nam bardzo potrzebna), spełnienia marzeń (bo każdy jakieś ma) 🙂
[/center]

Uploaded with ImageShack.us
wątek zamknięty
Wszystkie życzenia są wspaniałe 😜

Oby się spełniły! Czego sobie i Wam życzę :kwiatek:

A tymczasem kartka ode mnie i Dusziego 🙂 Ktoś mi dziś zrobił ogromną radość tym zdjęciem, więc wykorzystam je ponownie :kwiatek:
wątek zamknięty
Też Wam życzę wesołych i spokojnych świąt!!! 😀
Pozdrowienia z deszczowych Włoch
wątek zamknięty
Burza to wtedy będziemy mieć voltę w niebie  😎
wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
24 grudnia 2010 14:02
My zyczymy Wam duzo zdrowia, wytrwalosci oraz powodow do usmiechu 🙂 A kazdemu z osobna tego, co to on juz wie 😉

wątek zamknięty
24 grudnia 2010 14:24
szafirowa, no ale Wy to wygladacie jak mikolaje po imprezie 😁

amnestria, aaaale czad! i juz wiesz ze Duszek swietnie wyglada w rozu xD

Mąka, a jak będzie koniec świata to co? 😀

no jak to, wszyscy piszemy zazalenia, reklamacja i skargi do Maki 😁

a co do Totilasa... to ja zycze jeszcze wszystkim koniom zeby dla swoich wlascicieli byly takimi Totilasami 🙂 Moj jest! Wiec wszystkie Totilasy swiata niech sie lacza! 😀

edit: wlasnie! uswiadomilam sobie w tym momencie ze to byl bardzo dobry rok dla KR! Przybylo nam pare koni, szczegolnie mam tu na mysli te 2, za ktore wyjatkowo mocno trzymalysmy kciuki i ktorych tak zyczylysmy... czyli Dragon i Duszek (aka Maloletnia Druzyna D.) SUPER!  😜 💃
wątek zamknięty
no dobra, zrobilam Mariana Reniferem 😀  😁

to jeszcze raz najlepszego wszystkim 😉 zyczy Marian

i Mery

(ja to ta w czapce sw. Mikolaja  😁 a tak naprawde na drugim planie, za brodaczem, widac kawalek rogow mojego niezawodnego Renifera 😉)

wątek zamknięty
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I KONIOM I  WŁAŚCICIELOM ŻYCZY WIAGRA Z WŁAŚCICIELKĄ 😀 😀
wątek zamknięty

Prawie, że się nie udzielam na Re-Volcie ale śledzę wątki regularnie.
Życzę WESOŁYCH ŚWIĄT 😉
wątek zamknięty
To ja tak skromnie:

Wesołych Świąt i spełnienia marzeń, nawet tych najbardziej szalonych  😉
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
24 grudnia 2010 19:35
Raven, dokładnie 🙂 rok temu to było życzenie.. 🙂

Otóż to 🙂 Aż przypomniało mi się jak w zeszłym roku Mama przy opłatku życzyła mi własnego konia. Byłam w szoku bo w zasadzie nie popierała pomysłu zakupu swojego stwora, a tu takie życzenia 😀 No i proszę 😀 Spełnianie marzeń jest straaaasznie fajne 😜
kujka ojeju ale miło mi się zrobiło :kwiatek: Haha "Małoletnia Drużyna D." boskie! 😀  😜
Dla mnie ważnymi wydarzeniami był zakup oczywiście oprócz Drago - Duszka i Żara 🙂

A w 2011 Pauli musi spiąć poślady i zadziałać w kierunku własnego koniska... 😎 😀iabeł:
wątek zamknięty
24 grudnia 2010 19:59
Raven, ojej no tak jeszcze Zar! a mi sie wydawalo ze to juz w zeszlym roku bylo...
wątek zamknięty
kujka no cóż, może jakoś to przeżyje  😁

a ja 26 jadę do mojej szalonej.... dwójki...  🙁
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
24 grudnia 2010 23:38
Raven, kujka bardzo Wam kochane dziekuję  :kwiatek:  :kwiatek:  :kwiatek:

Dla mnie ten rok był cudowny  😍 Najpierw dostałam konia w prezencie, potem ślub  😜

KOCHANI,
Wiem, że już po Wigilii (jak zwykle się obudziłam  🙄 ) ale mimo wszystko chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego oraz spełnienia najskrytszych marzeń. Jak widać i one się spełniają  🙂

wątek zamknięty
A ja dostałam mega prezent od mojego chłopaka 🙂 Namalował farbami mnie na Dzionku i wsadził w ramkę. Zrobię fotkę jutro i wam pokażę. Wyszło pięknie, ale sam gest... ach!

Edit: oto i ów obrazek 🙂

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.