Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

[quote author=vill_18 link=topic=14622.msg814722#msg814722 date=1292769723]
A ja mam sie powoli psychicznie do odznaki szykować.Będę super wyglądać, 24 lata i brązowa  😂 🏇

pfie! ja robilam jak mialam 28 :P i wszyscy przezyli 😉 a nie jechałam nawet na Kaszu tylko na obcym koniu :P

epk, widzialam twoa fote w ZNK - nie wiem co bardziej błyszczy - twoje odblaski czy naczółek konia 😉
[/quote]

Wybaczcie.  🚫

caroline mi się wydawało, że masz 24 lata...  😡
wątek zamknięty
Ha, ha - caroline - właśnie naczółek za mało bling bling  😀iabeł:

Vill, nie no co ty, ja czekam z odznaką aż skończę 40-tkę  😀iabeł:, to pozwoli mi nie skakać  🏇
wątek zamknięty
Eee tam, 28, ładne mi też coś, phiii... Wygląda na to, że na razie to i tak ja prowadzę w rankingu geriatryków rekreantów 😉 Może w przyszłym roku bym się porwała na srebrną, tylko trzeba by jakiegoś kuca na skoki załatwić 😁
wątek zamknięty
quantanamera, ja tam jeszcze nie mam nawet brązu :F
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
19 grudnia 2010 18:31
quantanamera, ja tam jeszcze nie mam nawet brązu :F

ale i 28 lat tez jeszcze nie masz, nieprawdaż? 😉

quanta, co do rankingu... 28 to było parę lat temu, więc moze jednak nie prowadzisz w tym rankingu... samotnie 😉

maleństwo, odbieram to jako komplement 😉

koniara788, 24 miałam, ale lata świetlne temu 😉 równolatką solidarności jestem 😉
wątek zamknięty
Quanta, ja wiem, że nie prowadzisz :P. Zdaje się, że ja będę robić w 34 roku istnienia...
wątek zamknięty
caroline, no jak mam? 😲

A poza tym nie liczą się potencjalnie robione odznaki, tylko już zrobione 😀iabeł: Ja jechałam w czerwcu, babcia Quanta ma 31, czyli na chwilę obecną prowadzę 😀 🤣 Normalnie trzeba by jakiś puchar przechodni wymyślić, z chęcią go wręczę kolejnej stetryczałej rekreantce 😉

A na marginesie porażka z tymi odznakami, żeby biednych seniorów ciągać na straszenie dziatek w jakichś konkursach sprawnościowych, co to się na tym świecie porobiło... U mnie to nawet koń był zażenowany tą sytuacją 😁

wątek zamknięty
Ja robiłam brąz jak miałam 23 i tylko Zir była ode mnie starsza w całym towarzychu :] Czułam się staro!
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
19 grudnia 2010 18:53
... babcia Quanta ma 31...

Nie możliwe! Mniej masz, tylko tak mówisz! 😁
wątek zamknięty
Dzionka, a ja się nie czułam :P Z Quantami jest jak z winem 😁

arivle, no niestety taka jest prawda, połowa tych dzieci z odznaki mogłaby być moja 🤣 Możliwe, że promieniowanie monitora dobrze konserwuje :P
wątek zamknięty
Dzionka, aaaaaaaaaaaaa ja głupia 😀 😀 😀

amnestria, Duch wygląda bardzo ładnie na tym zdjęciu 🙂

kujka, ja to tak ostatnio wpadam i wypadam, przeoczyłam- szejm on mi!

wątek zamknięty
Dzionka, a ja się nie czułam :P Z Quantami jest jak z winem 😁

Im starsza tym droższa?:P

Mi do odznaki też się jakoś nie spieszy... Czyli za kilka lat bedę mogła do Was dołączyć, bo magiczna granica 20 już przekroczona...
wątek zamknięty
epk Ale ja mówie całkiem serio z ta odznaka, nie bede sie w oczy rzucac 👀.Ale w sumie jak myśle o tych skokach to mnie ciary przechodzą  😁
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
19 grudnia 2010 19:31
Qanta, e tam, e tam. Ciesz się babo, że tak młodo wyglądasz!  🤣 A poważnie to dałabym ci koło 26 może.  🥂
Vill_18, pewnie, że nie będziesz! Jakisz czas temu zdawała moja 18letnia koleżanka, i tata drugiej już dużo po 40  😉
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
19 grudnia 2010 19:46
Ja to mam nadzieję, że rok 2011 przyniesie brąz... W końcu 😵

Patrzcie jakie cudo dostałam na stajennej Wigilii 😀
Teraz we wsi każdy będzie wiedział z kim ma do czynienia 😎
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/kosz.jpg?t=1292787825[/img]
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/kosz2.jpg?t=1292787825[/img]

No i takie terenowe 🙂
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/ter.jpg?t=1292788181[/img]
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/STA77698.jpg?t=1292788181[/img]
wątek zamknięty
Dzionka, kujka, Nasturcja, Amnestria jaki pozytywny dzień! Zdjęcia super 😀
Raven koszulka czadowa 😁 Mam gdzieś podobną z I love Argos robioną na i love new york.
U nas jest koszmarne podłoże, pełno pozamarzanych grud śniegu. Arek nie wie, gdzie ma nogi stawiać. Biedny koń specjalnej troski 😉
Macie tu jedno nasze wczorajsze zdjęcie, więcej w ZNK:
wątek zamknięty
Raven, łe no koszulka szał 😀 ale masz radochę z dzieciaka, fajnie patrzeć.. 🙂

Wczoraj mój niepaszczowy koń zaczął wylizywać mi ręce 😉
wątek zamknięty
Angeel ja? ja się obijam? to oni się obijają  😉

No to my z wczoraj. Sandardowo zdj by Burza

taaaaki Rożuń był szczęśliwy 😀

następcy Edwarda i Totilasa  😂
wątek zamknięty
Mąka, zdecydowanie Sruń na pierwszym zdjęciu niszczy! 😀
wątek zamknięty
Burza senks :kwiatek:

Raven ale koszulka bajera! super!

Mąka Rożuń jaki lansiarz na pierwszym zdj 😀 i ta poza

A ja dostałam foty jeszcze z okresu jesiennego i jest ich mnóóóóstwo (niestety w większości rozmazane 🤔mutny🙂
Ale znalazłam takie, ło. Co prawda kolory przekłamane, bo ani ja taka ruda, ani koń taki jasny. Ale mina Duszka rządzi 😍
wątek zamknięty
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
19 grudnia 2010 21:46
Raven
Łaaa super koszulka! 😀

Mąka
Rożuń jest bardzo w moim typie, robi wrażenie 😉

Amnestria
Jak romantycznie 😉
Twoje włosy na tym zdjęci dają po oczach 😁

Burza
Jaki słodziak 😀
Widzę, że humory dopisują 😉 
wątek zamknięty
amnestria, piękna fotka 🙂 minka rzeczywiście pierwszorzędna 🙂 Napiszesz na PW co tam u Dzionka dzisiaj?

Mąka, super konisko, robicie wrażenie! Ale kantar to już w ogóle boski (bo mam taki sam 😉 ). Nogi to ten koń ma do nieba po prostuuuu...
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
19 grudnia 2010 21:50
amnestria, czy on ma jedno uszko wywinięte bardziej? 😀
wątek zamknięty
cieciorka, owszem 🙂 czasem wywija mu się bardziej, czasem mniej (może od wilgoci to zależy :wysmiewa🙂. Tak naprawdę nie ma kawałka ucha, bo mu Kobyła-Nie-Jego-Matka-A-Duszek-Myślał-Że-Jego odgryzła 😉
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
19 grudnia 2010 22:27
Raven, aaaa farbnelas sie??

ja w przyszlym roku tez chce zrobic odznake (tylko srebrna)!  🏇
wątek zamknięty
Pauli, a pewnie! 😀

wątek zamknięty
caroline, owszem mam :>

wątek zamknięty
Zupka   bo jesteś TY :)
20 grudnia 2010 07:26
amnestria jakie on mślane oka robi, zakochany w Panci po uszy  😍
Raven koszulka porostu bomba
Mąka sliczny ten twój Rożuń, a pirwsza fota to jak z okładki  😜

A my z Fuksją niby bezrobotnie, niestety przez moją prace która kończę o 15, a ze nalezymy do grona bezhalowców zostaje nam tylko zabawa w weekendy ale dobre i to 🙂

wątek zamknięty
Zupka jak pięknie 🙂 W taki dzień to sama przyjemność na dworze, bo ja np na hali wczoraj zamarzłam, nogi jak z drewna 🤔
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
20 grudnia 2010 08:48
A ja normanie pekne jak sie nie podziele radoscia 🤣
Hamit od jakiegos czasu przezywa druga mlodosc 😜 To co on dzisiaj rano ze Zwiastunem na padoku wyrabial  to  😲 Dwa rude oszolomy  🏇 W zasadzie to codziennie odstawiaja niezle cyrki ale dzisiaj przeszly same siebie.Chyba chca juz chlopcy do roboty  😁

Zupka-jednak troche sie kulacie po sniegu? 😉
vill_18-ja tam tez robilam odznaki gruuubo po 20ce 😉 Rób i nic sie nie przejmuj.Powodzenia 🙂
Raven-koszulka wymiata  😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.