Akcja: Świąteczne Kartki Re Voltowiczów

cieciorka   kocioł bałkański
18 grudnia 2010 23:54
uff, zrobiłam dziś 11 kartek, czekają mnie jeszcze dwie, maks 3  😅
w poniedziałek- poczta  🏇
monia ta z reniferem jest przesłodka  😁
A mnie przestaje się podobać to, ze nie wszyscy wysłali w wyznaczonym terminie :/
mery, ano
ale kwiatki będą potem jak się okaże ile osób nie wysłało
Ja swoje wyslalam w terminie, a sama nawet jednej nie dostałam.... Super :|
Moon   #kulistyzajebisty
19 grudnia 2010 10:10
Do mnie też doszła póki co jedna, jest jeszcze w sumie cały tydzień 😉

I moje wszystkie doszły, uff! 😎
mery cóż, fakt, ale ja np. byłam w szpitalu, więc chyba mam jakieś usprawiedliwienie.  🙄
No ja nie dostałam ani jednej  🙁 a swoje wysłałam w poniedziałek, więc powinni dostać wszyscy moje kartki do środy maks!
19 grudnia 2010 11:58
A to był jakiś termin wysyłania kartek? 😁

Szkoda że wszystkie informacje nie zostały zebrane w jednym poscie, bo ciężko się szuka, a nie każdy przegląda po kolei wątek gdzie najpierw każdy dopisuje się do listy, a potem wylicza, co od kogo dostał. I to nie jedyna komplikacja, która z tego względu wynikła-> zapamiętać do przyszłorocznej akcji.
Na pocieszenie dodam, że kartki wysłane w poniedziałek mają szanse dojść przed wigilią, a jeśli chodzi o moje osobiste zdanie to nic się nie stanie, jeśli dojdą w przerwie między świętami 🙂
Przy okazji zapytam mery, czy z okazji wizyty na poczcie wysłałaś też coś do mnie? :>
trzynastka   In love with the ordinary
19 grudnia 2010 12:00
Ja moje wysłałam w zeszłą środę, więc dojdą przed świętami 🙂

Wczoraj przyszła kartka od Żabeczki  :kwiatek: dziękuję !
A to był jakiś termin wysyłania kartek? 😁

Przy okazji zapytam mery, czy z okazji wizyty na poczcie wysłałaś też coś do mnie? :>

tak, byla data.

nie, nie wyslalam Ci, bo nie mam plyt.
19 grudnia 2010 12:11
a to pech, zaoszczędziłabyś dużo czasu 😀iabeł:
mam poczte na lotnisku, wiec to jest najmniejszy problem.
nie rozumiem żalenia się tutaj ''ojej nie dostałam jeszcze kartek''  😵 jakby to był 24 i kartek by nie było to bym zrozumiała, ale wyluzujcie jest jeszcze czas na dojście kartek po co takie zbędne narzekanie  🙄
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
19 grudnia 2010 15:55
Skoro list ekonomiczny ma iść 3 dni to w takim razie ile przewidują na list priorytetowy, 1 dzień?
Ostatnio list z ZUSU  w tym samym mieście ekonomiczny szedł 3 tygodnie.
nie rozumiem żalenia się tutaj ''ojej nie dostałam jeszcze kartek''  😵 jakby to był 24 i kartek by nie było to bym zrozumiała, ale wyluzujcie jest jeszcze czas na dojście kartek po co takie zbędne narzekanie  🙄

Bo się nikt nie może doczekać 😀 Prawie jak czekanie na pierwszą gwiazdkę i prezenty jak się miało po kilka lat 🙂
Gagulec   Mistrz lokalny
19 grudnia 2010 20:32

Oj to jest pozytywne zniecierpliwienie... a nie żalenie się...
Ja dostalam 3cia karteczkę, od Monety 🙂. Dziękuję  :kwiatek:
A mnie denerwuje sianie fermentu nawet w tak pozytywnym wątku jak ten, to już napisać nic nie wolno? Ojej, po prostu nie którzy chyba powinni zakupić sobie pod choinkę gaz rozweselający.
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
19 grudnia 2010 22:41
ja jak uzbieram komplet to wstawie foto 😉 narazie dostałam 2 karteczki niezdardze jeszcze od kogo ale sa sliczne 💃
mam nadzieje ze moje samorobki (pierwsze w zyciu) tez sie beda podobac, bo ja mialam duzo radochy z robienia ich 😁
19 grudnia 2010 22:48
Co do przyszłego roku termin wysyłania kartek jest chyba nietrafionym pomysłem. Tu trzeba liczyć na uczciwość, bo co ?
Jak ktoś nie wyśle to się nie bawi ? 😁 jak to zweryfikować czy ktoś wysłał skoro znaczki można kupić nawet w kiosku ? 😉
tak naprawde w tej zabawie nijak nie da sie zweryfikowac czy ktos wyslal kartki czy nie. mozna polegac tylko na uczciwosci, bo nawet jak ktos nie wyslal, a bedzie twierdzil ze to zrobil to zawsze moze zwalic na poczte 😎
19 grudnia 2010 22:56
Ja zrobiłam zdjęcie moim kartkom, znaczy kopertom tuż przed wysłaniem !  😁
Nie lubię poczty, raz w życiu wysyłałam coś ważnego [dokumenty] i zaginęły... A jak wysyłam tysiące pierdółek to zawsze dochodzi :/
Ja zrobiłam zdjęcie moim kartkom, znaczy kopertom tuż przed wysłaniem !  😁
Nie lubię poczty, raz w życiu wysyłałam coś ważnego [dokumenty] i zaginęły... A jak wysyłam tysiące pierdółek to zawsze dochodzi :/

Ja również, więc mi nic nie możecie zarzucić, bo mam dowody!  😁
Mało prawdopodobne żeby kartka nie doszła. Zresztą chyba wiadomo że osoba x miała do wysłania 3 kartki do osób a,b,c jeżeli te trzy osoby nie dostały kartki od osoby X to znaczny że po prostu ten ktoś ich nie wysłał i tyle.
Zairka, Twoja kartka dzisiaj dotarła do mnie jako pierwsza,
dzięki, cudowna jest!
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
20 grudnia 2010 13:43
A ja dostałam kartkę od Gagulca😀 Moje jakoś jeszcze nie dotarły do nikogo =(
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
20 grudnia 2010 13:54
Zairka, Twoja kartka dzisiaj dotarła do mnie jako pierwsza,
dzięki, cudowna jest!

Nawet nie wiesz jak sie ciesze 🏇 wysłana w piatek ale priorytetem 😁

edit: widze że jednak 1 cekinek odpadł 👿 kurcze a tak sie starałam całe ręce poklejone miałam od robienia karteczek  😁
Gagulec   Mistrz lokalny
20 grudnia 2010 14:10
A ja dostałam kartkę od Gagulca 😀

Podobał się wiersz  xD??
Mało prawdopodobne żeby kartka nie doszła. Zresztą chyba wiadomo że osoba x miała do wysłania 3 kartki do osób a,b,c jeżeli te trzy osoby nie dostały kartki od osoby X to znaczny że po prostu ten ktoś ich nie wysłał i tyle.

Moje idą od zeszłej środy, wysyłałam je w placówce, gdzie nigdy nie było problemów i bardzo nie chciałabym aby ktoś stwierdził, że nie wysłałam... A na razie nie doszła ani jedna.
1 karteczka od forumowej karoliny (karolinaaa) dziękuje ślicznie  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się