Juliaaa polecam przestac na razie jezdzic i lonzowac przez miesiac i bedzie niebo a ziemia. naprawde jestem teraz ogromną zwolenniczka ,,robienia młodych koni na lonzy bo wsiadasz i jest wszystko duzo łatwiejsze.
brzoskwinia nie mamy hali, do tego wracam pozno ze szkoły i padam na twarz po powrocie. a młody jest wesoły i musze go ze trzy dni lonzowac wczesniej 😁 tak zeby nie było zbyt niebezpiecznie. ale juz zaplanowałam ze jak spadnie nowy snieg to robimy sesje. spaść raczej nie spadne bo nie spadlam juz od 6 lat. bo młody troche bryka ale to nie takie akcje przeżyłam w wykonianiu jego własnej mamusi i nie tylko 😁 😁 najwyzej moglabym sie z koniem przewrocic bo ostatnio nie mam z tym problemow a nawet juz spore doświadczenie 😂 😂 takze mysle ze jesli pogoda dopisze to za 2 tyg wsiade sobie i pośmigam na jakiejś łące ( w terenie tez nigdy nie bylismy wiec ide na zywioł 🤔wirek: 😁 )
i jeszcze gruby

i wlasciwie to on nie jest gruby tylko taki wielki. bo nigdzie nie ma tłuszczu, szczegolnie widac to po zadzie i brzuchu 🤔wirek: