dziewczyny maja racje, przecież lamówka marcepan/nugat a nie cooper/silver
wątek zamknięty
Przegapiłam 😵 Przyznać się kto kupił 🤬 👀
wątek zamknięty
Dramka a co polowalas na niego ? 😉 na ten kolorek ?
wątek zamknięty
fajny ten granat. dobrze że to nie była łezka 😉
wątek zamknięty
warmblut to full ? 😉
tak 🙂
Zależy jakie ma wymiary ten cotton 😉
wątek zamknięty
Ten czaprak już kiedyś był wystawiony😉
wątek zamknięty
wiem ze to nie miejsce ale potrzebuje znaleźć wątek gdzie były przepisy na końskie ciastka a wyszukiwarka ne pomaga
wątek zamknięty
Były w wątku o nagrodach dla koni 😉
ja jestem niemożliwa... marone jak wyszedł był dla mnie okropny i fujcia. Zamówiłam choco, i tak sobie myślę "Ładny ten marone" 🤔wirek: do tego ubzdurałam sobie jeszcze do czekoladki ochraniacze Norton brązowo-niebieskie i niciaka milkę... jednym słowem, jak wyjdzie wiosenna kolekcja to nie wiem co zrobię 😀
wątek zamknięty
no a ja sob ie dokupilam ochraniacze pro zaldi fiolkowe do milkowego czapraka, a raczej do padu niciakowego ;p i musze wam powiedziec ze w miare pasuje ^^ kolor skorupy troche jasniejszy, ale rzepy identyczne!
I w drodze do mnie jest juz granatowy niciak 🏇
wątek zamknięty
a do mnie w drodze 3 końskie szmatki jeszcze....Jeden Es, jedna ANKY i jedna Scapa 😵
Dobrze że to wszystko juz czas temu porozliczane...bo po dzisiejszym moim rachunku od lekarza to normalnie padłam
wątek zamknięty
Masakra z tą zimą, ja też zamówiłam sobie znowu parę 😵 Ale jest szansa, że po zdobyciu tych szmatoholizm mi się trochę uciszy :P (do wiosennej kolekcji... :P)
wątek zamknięty
Livia wszystko mozliwe...Ja na paczke od forumowej chudejpigi już drugi tydzień czekam....
Zastanawiam się czy nie zrobić rachunku suemienia co do smzat co mam...Co ja tam w ogóle mam jeszcze...to jest ciekawe dopiero...
wątek zamknięty
[quote author=Ktoś link=topic=14623.msg799818#msg799818 date=1291722818]
kotbury, masz wersję VS?bo na wiosnę S.S. mi wciskał,że ma tylko wersję DL 🙁
[/quote]
Na 100% mam vs (lub raczej na 10000% nie mam wersji DL) bo jak go nabywałam to siodło ujeżdżeniowe to była dla mnie jakaś "katastrofa ortopedyczna".
Nie pamiętam nazwy, on jest szary, z wierzchu bawełna od spodu mikrofibra wchłaniająca pot, stosunkowo gruby, pomarańczowa lamówka i logo.
To nie jest ten z ostatnich kolekcji tylko wcześniejszy.
wątek zamknięty
asds ja w ciagu tygodnia na Piotrusia- na same lekarstwa i lekarza -wydałam 700zł, tak ze szmaty musza poczekac 😉
wątek zamknięty
Nie załamuj mnie proszę....Jutro musze mazidła do ciala odebrać z apteki...Bo trzeba było je specjalnie sciągać...Ciesze sie ze mi się chociaż z tym proszkiem do prania Jelp dziś udało....Bo jakbym miala płacic cenę sklepową 70zł to bym se chyba w łeb strzeliła....
Cos od mnie z szafy zeby offa całkowitego nie robić...Jakość Nokia o kant dupy
wątek zamknięty
Dziona mam jeszcze kilka w zanadrzu jakby co ...ale zdjecia kiepaw i nie wiem czy wrzucic...
wątek zamknięty
Wrzuć coś na modelu lepiej 🙂
wątek zamknięty
Czy ja tu dostrzegam czarnego ES? 😍
wątek zamknięty
Hmm... to ja mogę już uaktualnić moją mini kolekcję aqua/brown + heban/ice.
wątek zamknięty
Wrzuć coś na modelu lepiej 🙂
zmamuciał na zimę 😵
Klami ty to jestes juz Profi szmato wersjaholik
wątek zamknięty
asds, hehe, bo ja nie zbieram szmat tak ogólnie, jak mi się czapraczek/pad spodoba, ale konkretne wersje kolorystyczne:
- brąz + błękit
- brąz + róż
- granat + czerwień
- brąz + złoto
A z innych to właściwie tylko czapraki typu Eskadron cotton do niszczenia na codzień w kolorystyce jaka mi akurat wpadnie w ręce.
wątek zamknięty
Klami, masz może coś light blue?bo ochraniacze mi średnio do aquy własnie pasują,może do light będą lepiej?
wątek zamknięty
Ktoś, do cottona nie pasują zupełnie, ale są ok do brillanta i padu. Myślę, że do lightblue byłyby ok, bo jest sporo jaśniejszy od aqua.
Z lightblue nic nie mam i raczej mieć nie będę. Teraz od dłuższego czasu nic nie kupuję. Ten dralon to był wyjątek, bo od zawsze chciałam go mieć.
wątek zamknięty
Klami browna VSS Ci mega zadroszczę. Kiedyś sobie go kupię!
A z dralonem sypiałam przez jakiś czas to juz czuje się spełniona 😂 😂 😁 😁
wątek zamknięty