pieeeekny 😍 a ja mam vss brillanta takiego, ale i tak mnie korcilo jeszcze impulsa bo piekna jest ta kolekcja, ale trzymam sie, bo jak powiedzialam - kooooniec. Ostanie zamowienie u minerwy, (doszly tak dlugo wyczekiwane brilllanty 😅 ) i szmato-finito 🙂 🏇
Light blue brillanta wzięłam, bo od samego początku czekam tylko na niego ze z całych dwóch kolekcji nic mnie więcej nie ruszyło (zwłaszcza jak zobaczylam na żywo, a tego brillanta chciałam niewiadomo jak - bez patrzenia na zywo 🙄, właśnie dopiero co pierwszy raz chyba sie pojawiło zdjęcie nie katologowe - i nie zaluje). No może tylko petrol cotton, ale tez słabo. No i plus dwa cottony dla koleżanki, marone i navy. 🏇
w lutym... 😵 błagam niech zaczekają do marca chociaż. oby ta kolekcja była paskudna 🙇
brillant lightblue jest faktycznie bardzo ładny. na jego korzyść działa to że nie ma green elementów. przez co zyskał na elegancji. wrzuć później koniecznie zdjęcia na modelu!
o dzięki Breva! Pytam bo ostatnio widziałam na allegro ktoś sprzedawał nowe i napisał kolor słoneczny, ale widzę że nie ma ich już i w żadnym sklepie już też nie są do dostania. Te Horze to gdzie mogę dostać?
disco proszę bardzo🙂 w sumie z ciekawości sama szukałam, bo jak zobaczyłam ten komplet na kasztanie to aż mi sie oczy zaświeciły, ale w końcu rozsądek przemówił i powiedziałam sobie że dość, bo właśnie leci paczka z zestawem 4 czapraków i na razie musze się opanować🙂 ale coś czuję że Ty sie skusisz 😉 i jeszcze jedno, to jest na pewno ten model co szukasz z niebieskim na zewnatrz, bo w ktorymś sklepie znalazłam opis potwierdzający moja teorię na temat opisywanych kolorów ( wewnetrzna strona, zewnetrzna i na końcu środek)
Arimona, to jest szansa że mnie się nowa kolekcja nie będzie zupełnie podobać ponieważ ta jest dla mnie fenomenalna! mam czapraki green. grey i marone i dwie dery. kantar i uwiąz. jeszcze takiego szału nigdy nie było 😵 🤔wirek: Kastorkowa, jeżeli masz przyzwoicie wyglądające. dobrze dopasowane. nie obcierające nigdzie konia ogłowie. które lubi. to nie zmieniaj 😉 i postaw na szmate. do takiego gniadosza to stawiam na green albo navy. vissennsa, można je u was zamówić przez neta albo chociaż z tobą się jakoś dogadać przez forum czy tylko osobiście? możesz na pw mi napisać jaka cena? może bym sobie wzięła navy zamiast oryginalnego kolekcyjnego 😵
Potrzebuje silnego postanowienia przeżedzenia mojej kolekcji i nemoge sie zebrac w sobie 🙄 dzisiaj mam taki humor ze zostawila bym tylko beze, brazy, granaty i żółcie a cała reszte wysłała bym w swiat 🤔wirek: