KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
06 grudnia 2010 21:58
ubrał by mi ktoś rudą w

bardzo proszę  :kwiatek:
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
06 grudnia 2010 22:05
asds, to teraz będzie u mnie, strasznie mi się podoba, standard moje kolory

No to witaj w rodzinie  🥂 - co prawda mój czeka jeszcze na odmetkowanie 🙂😉)
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
06 grudnia 2010 22:12
ashtray, jak ja ci tego granatu zazdroszczę  😵 dobrze że nie vs...

Medziiik, bierz! rude w stone szał ciał 😉
tu co prawda brillant (który polecam  :emoty327🙂
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
06 grudnia 2010 22:16
Medziiik bierz !! 😍  boskie !!
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
06 grudnia 2010 22:44
Zgrzeszyłam .. na mikołajki impuls stone
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
06 grudnia 2010 22:46
Medziiik obłęd w paski  😜 Zazdroszczę 😀
wątek zamknięty
pieeeekny  😍
a ja mam vss brillanta takiego, ale i tak mnie korcilo jeszcze impulsa bo piekna jest ta kolekcja, ale trzymam sie, bo jak powiedzialam - kooooniec.
Ostanie zamowienie u minerwy, (doszly tak dlugo wyczekiwane brilllanty  😅 ) i szmato-finito 🙂  🏇
wątek zamknięty
06 grudnia 2010 22:57
ja od minerwy czekam już na ostatnie rzeczy i koniec! później jak będzie kasa to rarytasów szukam. i do nastepnej kolekcji która już w...?

Arimona, co wzięłaś?
wątek zamknięty
w lutym  🤣 niedawno sprawdzalam🙂😉  😀iabeł: 😀iabeł:

Light blue brillanta wzięłam, bo od samego początku czekam tylko na niego ze z całych dwóch kolekcji nic mnie więcej nie ruszyło (zwłaszcza jak  zobaczylam na żywo, a tego brillanta chciałam niewiadomo jak - bez patrzenia na zywo  🙄, właśnie dopiero co pierwszy raz chyba sie pojawiło zdjęcie nie katologowe - i nie zaluje).
No może tylko petrol cotton, ale tez słabo.
No i plus dwa cottony dla koleżanki, marone i navy.  🏇
wątek zamknięty
06 grudnia 2010 23:28
w lutym...  😵 błagam niech zaczekają do marca chociaż. oby ta kolekcja była paskudna  🙇

brillant lightblue jest faktycznie bardzo ładny. na jego korzyść działa to że nie ma green elementów. przez co zyskał na elegancji. wrzuć później koniecznie zdjęcia na modelu!
wątek zamknięty
Jak znam życie, będzie piękna, bo ta co teraz to średnia. Zdjęcia na koniu dopiero następny weekend. 🙂 
wątek zamknięty
07 grudnia 2010 08:08
mi się tylko z tej kolekcji podoba właśnie brillant lightblue - i  się skusze , bo wydaje mi się że będzie pasować do dralona royala ??
wątek zamknięty
Na siwym rewelacją, niezależnie czy będzie pasowało czy nie do dralona!!!!  🙂 ale chyba będzie ciemna lamowka. 
wątek zamknięty
07 grudnia 2010 08:50
a które owijki lightblue czy navy ??
wątek zamknięty
Gdzie kupię owijki flax  z eskadrona?
wątek zamknięty
Presja, nie wiem, ale ja kupiłam bodajże bananę z Horze  i całkiem nieźle pasują🙂 no a cena "trochę" niższa😉

wątek zamknięty
o dzięki Breva! Pytam bo ostatnio widziałam na allegro ktoś sprzedawał nowe i napisał kolor słoneczny, ale widzę że nie ma ich już i w żadnym sklepie już też nie są do dostania. Te Horze to gdzie mogę dostać?
wątek zamknięty
A ja się przeprosiłam z moim szarym schokomeller ( z pomarańczową lamówką) do skokówki. Dobrze skubaniec leży bardzo.
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
07 grudnia 2010 10:47
mam dylemat czy na święa poprosić o szmatke czy ogłowie w tym że szmatka to do tego konia pomóżcie
jak myślicie jaki cotton bedzie pasował?? może któryś z tych http://www.okser.pl/eskadron-czaprak-cotton-jesien-zima-2010-p-6257.html  http://www.okser.pl/eskadron-czaprak-cotton-jesien-zima-2010-p-6279.html
wątek zamknięty
disco proszę bardzo🙂
w sumie z ciekawości sama szukałam, bo jak zobaczyłam ten komplet na kasztanie to aż mi sie oczy zaświeciły, ale w końcu rozsądek przemówił i powiedziałam sobie że dość, bo właśnie leci paczka z zestawem 4 czapraków i na razie musze się opanować🙂
ale coś czuję że Ty sie skusisz 😉
i jeszcze jedno, to jest na pewno ten model co szukasz z niebieskim na zewnatrz, bo w ktorymś sklepie znalazłam opis potwierdzający moja teorię na temat opisywanych kolorów ( wewnetrzna strona, zewnetrzna i na końcu środek)
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
07 grudnia 2010 11:53
kotbury, masz wersję VS?bo na wiosnę S.S. mi wciskał,że ma tylko wersję DL 🙁
wątek zamknięty
07 grudnia 2010 12:01
A to moje trzy grosze w kwestii HKMów podobnych do cottonów:

duze dziewczynki wstawiaja tylko male zdjecia!!!  🤬
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
07 grudnia 2010 12:10
ta druga fuksja to też eskadron o jakim prrofilu bo ma takie dziwne pikowanie
wątek zamknięty
07 grudnia 2010 12:30
Arimona, to jest szansa że mnie się nowa kolekcja nie będzie zupełnie podobać ponieważ ta jest dla mnie fenomenalna! mam czapraki green. grey i marone i dwie dery. kantar i uwiąz. jeszcze takiego szału nigdy nie było  😵 🤔wirek:
Kastorkowa, jeżeli masz przyzwoicie wyglądające. dobrze dopasowane. nie obcierające nigdzie konia ogłowie. które lubi. to nie zmieniaj 😉 i postaw na szmate. do takiego gniadosza to stawiam na green albo navy.
vissennsa, można je u was zamówić przez neta albo chociaż z tobą się jakoś dogadać przez forum czy tylko osobiście? możesz na pw mi napisać jaka cena? może bym sobie wzięła navy zamiast oryginalnego kolekcyjnego  😵
wątek zamknięty
07 grudnia 2010 13:05
argh miało być PW 🙁
Moda proszę u uciachnięcie!
wątek zamknięty
Presja, ja kupowałam w Hidalgo, ale stacjonarnym, nie wiem czy mają w ofercie na stronie😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
07 grudnia 2010 13:43
Potrzebuje silnego postanowienia przeżedzenia mojej kolekcji i nemoge sie zebrac w sobie 🙄
dzisiaj mam taki humor ze zostawila bym tylko beze, brazy, granaty i żółcie a cała reszte wysłała bym w swiat 🤔wirek:
wątek zamknięty
07 grudnia 2010 13:59
taka pogoda... przejdzie ci 😉
wątek zamknięty
derka black na allegro 😉 nowa
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
07 grudnia 2010 14:12
to deepblue na moje oko 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.