Moja derka Black Horse z wypełnieniem 300 wróciła właśnie od krawcowej po łątaniu dziurek i muszę przyznać, że wygląda jak nówka - naprawdę 🙂 Wypełnienie nadal grube, myślę że po pierwszym sezonie dużo nie straciło. Nie spodziewałam się po tej derce takiej jakości!
dery Blackhorse'a rządzą 🏇 a tak serio moja drugi sezon w robocie i patrząc na wesołkowatośc mojego sierściucha i jego kumpli to uważam, że jest mega pancerna
[quote author=D+A link=topic=43.msg798818#msg798818 date=1291656630] To są rozmiary kapturów😉 [/quote]
aaa to jasne 😉 dzięki :kwiatek: :kwiatek:
Powiem wam że msakra;/ Nie wiem czy się da znaleźć gdziekolwiek derę na takiego kuca. Nic, napisałam do ivett. Jak się właścicielka zgodzi to dostanie mały na wymiar szytą.
Do mnie dotarła dzis derka od ivett.Jest przefantastyczna 😜 :kwiatek: Kochana tworzysz prawdziwe cudeńka 😉 niestety mój aparat poległ przy tej pogodzie i fotki sa jakosci byle jakiej 👿
Zuziasta, ja jestem wizualnie zakochana na amen w Toronto, gdyby nie szew na grzbiecie i to, że potrzebowałam nieprzemakalnej dery padokowo-stajennej, to bym brała od razu. Wygląda na solidną, no i jest przepiękna. Na Twoim miejscu brałabym jakąś nieprzemakalną, ta z trzeciego linka wygląda dobrze 🙂
Edytka nic nie mów... ja się zastanawiam jak to jest kurde możiwe?? Przecież centymetry to centymetry, nie mogą się zmieniać w zależności od kraju czy producenta!!
Edytka właścicelce konia udało się kupić Bucasa za 210 zł 😉 Więc ta opcja wychodzi najtaniej.
Edytka właścicelce konia udało się kupić Bucasa za 210 zł 😉 Więc ta opcja wychodzi najtaniej.
o, zupełnie zapomniałam, że bucas ma kucykową serię. a derka tej firmy za 210 to rzeczywiscie super oferta. włascicielka kuca na pewno będzie zadowolona 🙂
przyszła do mnie derka od ivett i nie dość, ze jest cudowanie piękna, to jeszcze idealnie wykonana! 👍 mam nadzieje, ze będzie dobra, ale testowana bedzie dopiero na wiosnę